Jump to content
Dogomania

Trójłapek Bratek...śliczny,młody...kaleki??? MA DOM!!!!:))))

Recommended Posts

Posted

Czy jakas dobra dusza moglaby jakis tekscik reklamowy "skonstruowac" - jakas chwytajaca za serce historie i podac na ktorej stronie ladne zdjecia znajde? I kontakt jakis?

Banerka niestety nie zrobie:shake: allegro tez nie potrafie:shake: ale choc kilka ogloszen moglabym w necie "powiesic"

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wielkie kalectwo nie umieć zrobić pewnych rzeczy w internecie. Nie wiem kto jest wiekszym kaleką, ja czy Bratek. Myślę, że ja. On jest tylko cierpiacym psinkiem, a ja wydawaloby sie dorosła kobieta, która próbuje mu pomóc i bezsilnośc ja przeraża, pomóżcie, proszę. On 8 długich miesięcy mieszka w donku tymczsowym , z tego przez jeden miesiac ostro walczył o życie. Nagroda musi być.

Posted

Masienko dziękuję. Bratek jest jednym z psiaków o życie których walczyłyśmy kilka miesiecy temu. Wszystkim sie udało, tylko Bratek został samotny. Bardzo smutne. Ale mam nadzieje, ze teraz coś wspaniałego sie wydarzy.

Posted

Haniu, bo wszyscy wiedzą, że Bratuś jest bezpieczny u p. Krysi.
I nikt nie przejmuje się faktem, że ona ma 6 psów i na pewno jej ciężko.
To normalne zjawisko na dogo, niestety.

Posted

Katya, regularnie odwiedzałam watek Bratka i zanim go opuściłam zadawałam pytania co u psiaka, czy nadal poszukuje domku.
W związku z tym, że ostatnie wiadomości były bodajże z kwietnia czy maja i nie było odpowiedzi na te pytania uznałam, że pies faktycznie przestał szukać domku i tymczas zdecydował się zatrzymać go u siebie. Fakt, to były moje domysły poparte brakiem odpowiedzi na zadawane pytania ze strony osób pilotujących losy psiaka.
Podobna sprawa jest z Noskiem. Sama wejdź na watek i sprawdź.

Sama na koniec sierpnia nie byłaś pewna czy Bratek jest jeszcze do adopcji, więc nie dziw sie, ze inni jakby opuścili ten wątek.

Posted

Nie było mnie dość długi czas, myślałam, ze zdarzy sie cud. Wierzę w cuda, ale im trzeba pomóc. Teraz czarujmy na rzecz Bratka, aby znalazł domek, ten najlepszy na świecie. Musi byc najlepszy, bo jego opiekunka choc ma tyle obowiazków i oprócz Bratka 6 psiaków, wszystkie ze schroniska, chce wynagrodzic mu wszystkie bole i bardzo ale to bardzo sie o niego troszczy. Jest bardzo zmęczona. Ja osobiście czuję sie za niego odpowiedzialna i poczuwam do winy, ze tak długo nie ma domku.
Może teraz się uda.