masienka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Czy jakas dobra dusza moglaby jakis tekscik reklamowy "skonstruowac" - jakas chwytajaca za serce historie i podac na ktorej stronie ladne zdjecia znajde? I kontakt jakis? Banerka niestety nie zrobie:shake: allegro tez nie potrafie:shake: ale choc kilka ogloszen moglabym w necie "powiesic" Quote
hanka456 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 To wielkie kalectwo nie umieć zrobić pewnych rzeczy w internecie. Nie wiem kto jest wiekszym kaleką, ja czy Bratek. Myślę, że ja. On jest tylko cierpiacym psinkiem, a ja wydawaloby sie dorosła kobieta, która próbuje mu pomóc i bezsilnośc ja przeraża, pomóżcie, proszę. On 8 długich miesięcy mieszka w donku tymczsowym , z tego przez jeden miesiac ostro walczył o życie. Nagroda musi być. Quote
katya Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Masieńko, tutaj są zdjęcia Bratka:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36814&page=42 I tekst Natalka napisała. Gdybyś zrobiła kilka ogłoszeń, byłoby super. Allegro Bratek ma na koncie fundacji. Quote
masienka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dzieki, wieczorkiem siade i wezme sie troche za robote. tylko kontakt jeszcze potrzebny najlepiej mail i tel. Quote
hanka456 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bardzo wielkie dzieki. Moze kto zechce tego psiego trzynożka. Quote
masienka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bratus w necie na najczesciej odwiedzanych portalach: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17106 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=893458&cid=170 http://www.eoferty.com.pl/id48813.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/663181_trojlapny_bratek_czy_nie_zasluzyl_na.html Quote
hanka456 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Masienko dziękuję. Bratek jest jednym z psiaków o życie których walczyłyśmy kilka miesiecy temu. Wszystkim sie udało, tylko Bratek został samotny. Bardzo smutne. Ale mam nadzieje, ze teraz coś wspaniałego sie wydarzy. Quote
hanka456 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A Bratka, co tyle miesiecy czeka na domek, nikt nie odwiedza. Dlaczego? Quote
ewatonieja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Bratkowi przydałby sie prawdziwy przyjaciel,taki ,ktory go przytuli do serca i bedzie z nim do konca Quote
katya Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Haniu, bo wszyscy wiedzą, że Bratuś jest bezpieczny u p. Krysi. I nikt nie przejmuje się faktem, że ona ma 6 psów i na pewno jej ciężko. To normalne zjawisko na dogo, niestety. Quote
szajbus Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Katya, regularnie odwiedzałam watek Bratka i zanim go opuściłam zadawałam pytania co u psiaka, czy nadal poszukuje domku. W związku z tym, że ostatnie wiadomości były bodajże z kwietnia czy maja i nie było odpowiedzi na te pytania uznałam, że pies faktycznie przestał szukać domku i tymczas zdecydował się zatrzymać go u siebie. Fakt, to były moje domysły poparte brakiem odpowiedzi na zadawane pytania ze strony osób pilotujących losy psiaka. Podobna sprawa jest z Noskiem. Sama wejdź na watek i sprawdź. Sama na koniec sierpnia nie byłaś pewna czy Bratek jest jeszcze do adopcji, więc nie dziw sie, ze inni jakby opuścili ten wątek. Quote
katya Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szajbus, ja Ci nic nie zarzucam. Piszę tylko jak jest - takie są fakty. I w sumie się nie dziwię. Wiem też, że sporo osób czyta wątki, a nic nie pisze. Quote
szajbus Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bratus czeka na odpowiedzialnego człowieka i na kochający domek. Quote
hanka456 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nie było mnie dość długi czas, myślałam, ze zdarzy sie cud. Wierzę w cuda, ale im trzeba pomóc. Teraz czarujmy na rzecz Bratka, aby znalazł domek, ten najlepszy na świecie. Musi byc najlepszy, bo jego opiekunka choc ma tyle obowiazków i oprócz Bratka 6 psiaków, wszystkie ze schroniska, chce wynagrodzic mu wszystkie bole i bardzo ale to bardzo sie o niego troszczy. Jest bardzo zmęczona. Ja osobiście czuję sie za niego odpowiedzialna i poczuwam do winy, ze tak długo nie ma domku. Może teraz się uda. Quote
szajbus Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bratek, pies bez łapki, ale wspaniały druh, który zachowuje się jak pełnosprawny członek rodziny czeka na kochający dom. Quote
hanka456 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bratek, piesek bez jednej łapki czeka i czeka w kolejce na domek. Quote
Niewiasta_21 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Komu cudaka takiego? Bratek ma allegro? Quote
hanka456 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Pomożcie dobre serduszka Bratuś jest tego wart. Quote
Moriaaa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Bratuś ma ogłoszenia, a i tak nikt nie chce tego cudaczka:( Co robić? Co robić? Quote
hanka456 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Co robic? Co robić? Może jak w Polsce nie ma dla niego miejsca, to poza jej granicami sie znajdzie. A Polska w kształcie serca jest. Quote
katya Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Bratek szuka domku. Już tyle czasu. I nawet nie wie, że go szuka... Quote
Recommended Posts