Jump to content
Dogomania

PEREŁKA JANOWSKA... czyli uliczna znajdka malutka mix jamnisia - MA DOMEK:)

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam nadzieję, że pomyślnie przejdę "selekcję", bo po obejrzeniu filmików jeszcze bardziej zakochałam się w tym żywym sreberku:)

Pozdrawiam:D

Posted

No i uprzejmie donoszę, że oczekuję przyjazdu Perełki jutro, a jak coś nie wyjdzie, to na weekendzie:) żegnaj błogie lenistwo;), witaj Psinko:D

Posted

Już w nowym domu, w swoim legowisku, śpi, nieco oszołomiona i zagubiona. Ale chyba ogródek uważa już za swój, bo nawet obszczekała jakąś panią, która przechodziła chodnikiem. Straszny pieszczoch:) I faktycznie chyba była "podwórkowa", bo wychodzenie na spacer sprawia super radość:) To tyle na początek. Jak już się zadomowimy, wrzucę kilka fotek:)

Posted

Do szczekania się przyzwyczajaj ;)
Ona lubi podwórko, ale jak jest zimno i mokro to szybciutko wraca do domku.
Na pewno szybko się zadomowi, lizus jeden.
Oby tylko problemów nie sprawiała, zapomniałam wspomnieć, że lubi robić przegląd kosza na śmieci i wszelkie folie z wędlin, parówek, papierki itd. potem trzeba wybierać z jej posłanka ;)

bianko, TZ będzie jechał w poniedziałek do Lublina znowu (dzisiaj był też), ale Zamość nie bardzo po drodze...

Posted

no byłam tu dziś rano na wątku, żeby zrobić małą relację i potwierdzić, że wszystko na wizycie było okey, ale dogo po prostu sobie wykasowało mój post:mad:

Tak czy inaczej fajnie, że już Perła w swoim ds:multi:
Silvee będziemy za Was trzymać kciuki i czekać na wieści oraz fotki:cool3:

Posted

[quote name='Murka']Do szczekania się przyzwyczajaj ;)
Ona lubi podwórko, ale jak jest zimno i mokro to szybciutko wraca do domku.
Na pewno szybko się zadomowi, lizus jeden.
Oby tylko problemów nie sprawiała, zapomniałam wspomnieć, że lubi robić przegląd kosza na śmieci i wszelkie folie z wędlin, parówek, papierki itd. potem trzeba wybierać z jej posłanka ;)

[/QUOTE]

Tutaj wszystkie psy szczekają, bo pilnuja podwórek. Perełka nie gorsza, wczoraj z wieczora juz pierwszy przechodzień obszczekany:)
Co do folijek: z tym problemu nie będzie, u mnie kuchnia jest dostępna tylko wtedy, kiedy się je albo ktoś w niej jest:) Od czasu, jak mały szczur kanałowy zrobił sobie stołówkę w naszym piecu i zanim poległ zjadł całą osłonę w środku, kuchnia jest zamykana; to jedyne pomieszczenie, do którego wchodzi się wyłącznie z Panią;P A że lizus i przylepa to fakt już sprawdzony:)

Nocka przespana spokojnie, we własnym legowisku, spacer poranny zaliczony ( ta radośc, kiedy bierze się smycz do ręki --> bezcenne), śniadanko zaliczone (apetyt dopisuje:))