Guest TyŚka Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Chwilę mnie tu nie było, a tu takie wieści. :) Ile jeszcze brakuje to uzbierania pełnej kwoty? I łał, trzymam kciuki za domek! :) Quote
sylwija Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Nineczka się przypomina i Miłego dnia życzy Quote
Elisabeta Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Pamiętamy o kochanej Nineczce. :) Chyba trochę smutna, bo łapka boli... :( Ninko, jeszcze trochę... Quote
sylwija Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 trochę smutna, bo chciałaby poszaleć, a ma ruch ograniczać, no i boli ją.. Quote
Livka Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Na koncie wplata od kochanej cioci Elisabety - Ninka pięknie dziękuje ! Jest również wpłata dla Niny od Anonimowego Darczyńcy z Dogo - 300 zł - dziękujemy Aniele! Quote
Elisabeta Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 :) Wczoraj był dobry dzień na koncie Ninki. :) Dalej cierpliwie zbieramy grosz do grosza dla naszej Nineczki. :) Poniedziałek coraz bliżej... Quote
sylwija Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 bardzo pieknie dziękujemy z Ninka :) mile wiadomosci od 'rana' :) Quote
andegawenka Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 3. Pani zainteresowana adopcją Ninki podtrzymuje zainteresowanie, wczoraj dość długo rozmawiałyśmy :) i dodatkowo - Pani może 1tys. zł na operację Nineczki przeznaczyć To nowina , nic o tym nie wiem. Cały czas odnawiam ogłoszenia. Mam je zamknąć? Sylwija możesz napisać coś więcej o tym domu. Quote
sylwija Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 To nowina , nic o tym nie wiem. Cały czas odnawiam ogłoszenia. Mam je zamknąć? Sylwija możesz napisać coś więcej o tym domu. no ja sama nie wiem jak myślicie? Pani dołoży się do operacji nastawiają się na Ninkę, deklarują, że są gotowi do pracy mają koty, swoje i tymczasują, stąd zależy im, żeby psiak je tolerował wśród znajomych dwie behawiorystki, które też zadeklarowały pomoc w przypadku trudności sympatyczni, młodzi, rozsądni, Wrocław ale czy dom pewny na 100%? czy będzie ok? niewiadoma zawsze, ale wygląda dobrze ja teraz najbardziej się niepokoję jak operacja przebiegnie, a dokładnie - narkozy się zawsze boję.. Quote
Elisabeta Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Domek dla Ninki wygląda bardzo dobrze... :) Ale masz rację, Sylwijo... Na razie trudno się cieszyc super Domkiem, gdy przed nami operacja łapki. Coraz bliżej... Narkoza... Wiadomo. Do poniedziałku myślimy chyba tylko o operacji. Może nie zamykac na razie ogłoszeń, Andegawenko... ;) Ninko, trzymam kciuki cały czas. Będzie dobrze. :) Quote
andegawenka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Może nie zamykac na razie ogłoszeń, Andegawenko... ;) OK! Odnowiłam ogłoszenia Nince. Niech wiszą, zapłacone na bazarku i nie bolą przecież ;) Sylwija , a gdzie ta Pani znalazła Ninkę. Z ogłoszenia może? Quote
sylwija Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 właśnie nie wiem, niewykluczone, ale odezwała się na fb, na tej mojej stronie - https://www.facebook.com/runapomaga i tam kilka x z nią rozmawiałam, i przez telefon :) Quote
Poker Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Domek z Wrocławia? Ciekawe czy nie znam go. Podaj mi nazwisko i samą ulicę na PW jeżeli zechcesz. Ile kasy jeszcze brakuje? Quote
andegawenka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 właśnie nie wiem, niewykluczone, ale odezwała się na fb, na tej mojej stronie - https://www.facebook.com/runapomaga i tam kilka x z nią rozmawiałam, i przez telefon :) To pewnie z fb odzew. Ja jeszcze mam dwa przedmioty na bazarek, może pójdą to chociaż z 50 zł będzie, no i wpłacę coś po 25 tym dopiero. Quote
NikaEla Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 no ja sama nie wiem jak myślicie? Pani dołoży się do operacji nastawiają się na Ninkę, deklarują, że są gotowi do pracy mają koty, swoje i tymczasują, stąd zależy im, żeby psiak je tolerował wśród znajomych dwie behawiorystki, które też zadeklarowały pomoc w przypadku trudności sympatyczni, młodzi, rozsądni, Wrocław ale czy dom pewny na 100%? czy będzie ok? niewiadoma zawsze, ale wygląda dobrze ja teraz najbardziej się niepokoję jak operacja przebiegnie, a dokładnie - narkozy się zawsze boję.. może PA trzeba zrobić? w zależnosci od strony miasta albo Poker (najlepsza jest w wizytach i mam nadzieję , że bedzie mogła) albo ja możemy pomóc Quote
Guest TyŚka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Dom brzmi nieźle, naprawdę :) Ale bez wizyty ani rusz, więc jeśli Poker by się oferowała i miała czas skoczyć i sprawdzić Panią... to warto to wykorzystać :) Quote
bric-a-brac Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Kurcze, oby, oby. Nineczka takie cudo, należy jej się własna rodzina na zawsze. Kiedy planowany termin operacji? To już pewne? :( Quote
Elisabeta Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Bric-a-brac, to już jutro, o 16-ej... Ninko, będzie dobrze. :) Spokojnej niedzieli. :) Quote
Elisabeta Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Trzymam kciuki za Ninkę... Sylwijo, trzymajcie się dzielnie. :) Quote
sylwija Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 nie pisałam ostatnio, bo miałam w sobotę drobną stłuczkę, zresztą wracając właśnie z Ninką z badań i trochę jestem obolała :( dzisiaj Ninka ma operację, baardzo prosimy o kciuki i dobrą energię Quote
Poker Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Biedna sylwija, dobrze ,ze Tobie nie grozi operacja. I co z tą wizytą pA dla NInki? NikaELa , nie podlizuj się. Są co najmniej równie dobre osoby do wizyt. Quote
NikaEla Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 NikaELa , nie podlizuj się. może interes w tym jakiś mam ;) Quote
Recommended Posts