sylwija Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 jeszcze się pokażemy, już bez tłoku ;) Quote
andegawenka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 O! a na fb ktoś chciał rudego kota, ale nie wiedzę już tego wydarzenia. Quote
sylwija Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 do adopcji to mam rudego kociaka, ok. 3 miesięcznego Kolę - Quote
andegawenka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Kurcze, szkoda że nie wiedziałam. Gdzieś to wydarzenie znikło,zjechałam do samego dołu i nie ma, prawdopodobnie już nieaktualne. Śliczne maluchy :) Quote
sylwija Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Piątkę mam, szukających domków Taka ilość kociąt to dom może rozniesc ;) Quote
andegawenka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Piątkę mam, szukających domków Taka ilość kociąt to dom może rozniesc ;) Skontaktuj się z nią. Może się znacie https://www.facebook.com/paulina.gromek.3?fref=nf Quote
Guest TyŚka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Jakie te kotki niektóre puszyste są :D A Ninka no cóż... bardzo mi się podoba :) Quote
Elisabeta Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Bo Ninka nie może się nie podobac. Jest cudna. :) Quote
sylwija Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Skontaktuj się z nią. Może się znacie https://www.facebook.com/paulina.gromek.3?fref=nf no mam ja w znajomych ale ona jakos ma duzo kotow właśnie, cały czas bazarek na nie robi Quote
andegawenka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 no mam ja w znajomych ale ona jakos ma duzo kotow właśnie, cały czas bazarek na nie robi No bo kobieta chce ze swojego województwa, ale ma to jakieś znaczenie? Quote
Elisabeta Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Straszne... Teraz chyba zaczął się drugi wysyp kleszczy... :( Pozdrawiam Ninkę i cały Dom Sylwiji. :) Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 my też pozdrawiamy, choć niewesoło Ninka od kilku dni kuśtyka, tym razem na lewą nogę :( internistka dała Gromeloksin 1/4 dziennie na 4 dni, jak nie będzie poprawy - konsultacja u ortopedy dzisiaj 3 dzień, na środę umówiłam wizytę u dr Bissenika taki pech.. czy co.. Quote
Livka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 może przeciążyła tą łapkę ... nasz Aronek też tak miał Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 No bo kobieta chce ze swojego województwa, ale ma to jakieś znaczenie? rozmawiałam z Pauliną, wysłała Pani kilka rudasków, ale ta się wcale nie odezwała już Quote
andegawenka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 rozmawiałam z Pauliną, wysłała Pani kilka rudasków, ale ta się wcale nie odezwała już Tylko nie wiem po co Paulina powiadamiała o tym na fb tym bardziej że sama ma tego na kopy :( Nie lubi ludzi którzy dają nadzieję a potem się wycofują:( Quote
andegawenka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 my też pozdrawiamy, choć niewesoło Ninka od kilku dni kuśtyka, tym razem na lewą nogę :( internistka dała Gromeloksin 1/4 dziennie na 4 dni, jak nie będzie poprawy - konsultacja u ortopedy dzisiaj 3 dzień, na środę umówiłam wizytę u dr Bissenika taki pech.. czy co.. Przepatrzyłaś paluszki, żwirku tam nie ma? Quote
Elisabeta Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Ojej, Ninko... :( Zaciskam kciuki za łapkę i na razie trzymam się wersji Livki... Może to przeciążenie. Ninka tak lubi szalec. Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Tylko nie wiem po co Paulina powiadamiała o tym na fb tym bardziej że sama ma tego na kopy :( Nie lubi ludzi którzy dają nadzieję a potem się wycofują :( ale Paulina właśnie podesłała tej Pani jakieś różne rudzielce, co są do adopcji, a ta Pani już nawet nie odpowiedziała.. Paulina mówi, że wrzuci 'moje' kociaczki do siebie na stronę - to też pomoc :) Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Tylko nie wiem po co Paulina powiadamiała o tym na fb tym bardziej że sama ma tego na kopy :( Nie lubi ludzi którzy dają nadzieję a potem się wycofują :( ale Paulina właśnie podesłała tej Pani jakieś różne rudzielce, co są do adopcji, a ta Pani już nawet nie odpowiedziała.. Paulina mówi, że wrzuci 'moje' kociaczki do siebie na stronę - to też pomoc :) Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 może przeciążyła tą łapkę ... nasz Aronek też tak miał Przepatrzyłaś paluszki, żwirku tam nie ma? nic nie ma, internistka też obadała, czy jakiegoś złamania nie ma, czy czegoś podejrzanego nie ma - tyle, na ile ona może stwierdzić powiedziała, że jak cztery dni po lekach nie będzie poprawy, to konieczny rtg i specjalista jutro rano - ostatnia cząstka proszka :( mam nadzieję, że nic poważnego jednak, może się uderzyła, potknęła.. oby.. Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 może przeciążyła tą łapkę ... nasz Aronek też tak miał Przepatrzyłaś paluszki, żwirku tam nie ma? nic nie ma, internistka też obadała, czy jakiegoś złamania nie ma, czy czegoś podejrzanego nie ma - tyle, na ile ona może stwierdzić powiedziała, że jak cztery dni po lekach nie będzie poprawy, to konieczny rtg i specjalista jutro rano - ostatnia cząstka proszka :( mam nadzieję, że nic poważnego jednak, może się uderzyła, potknęła.. oby.. Quote
Elisabeta Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Oby... Nadzieja w ostatniej cząstce proszka... :mellow: Sylwijo, jeśli nie będzie poprawy z łapką Ninki, dorzucę się do badania... Quote
sylwija Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 dziękuję :) a Ninka, mimo bolesnej łapki, uśmiechnięta Quote
Recommended Posts