Igiełka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Przyszłam w odwiedziny i przesyłam dobre myśli :) tekst fajny :) Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ciotki i wujkowie, kto u Was zbiera na sunie? Bo ja wykasowałam przez pomyłkę nr konta, a chcę wpłacić moją miesięczną deklarację... Niech ktoś mi wyśle ;) Quote
lilith27 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 na malamuckim wątku na pierwszej stronei jest konto http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=5357&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale wcześniej wpłacałam na inne konto. Chcę wpłacić na Verę i Ninę. Zmieniło się konto? Quote
lilith27 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 ja wpłacałam w październiku na to konto na Verę, tylko, że Vera na malamuckim ma inne imie - Twiggy Quote
sylwija Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Vera vel Twiggy i Ninka są na malamucim forum i na konto malamucie są zbierane pieniążki, z których dostałam już zwrot za weta i 2 worki karmy, którą ja kupowałam Ale wydaje mi się, że na początku też było zbierane na tym forum, ale nie wiem, na jakie i czyje konto. Vera nie za bardzo lubi, jak pada i zaczęła korzystać z budy :D a oglądaliśmy Ninki ząbki, nie wiem, czy uda się zdjęcie zrobić, ale chyba ktoś kiedyś ją kopnął w buzię, bo raczej tak naturalnie nie rosły. Ale nie ujmuje jej to urody ani nie przeszkadza w niczym ;) Zamówiłam dla panienek ogłoszenia :) Quote
Plicha Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dawno nie byłam u dziewczynek, widzę że wszystko dobrze u nich :) Fajnie by było jakby znalazły wspólny domek :) Quote
handzia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='lilith27']ja wpłacałam w październiku na to konto na Verę, tylko, że Vera na malamuckim ma inne imie - Twiggy[/QUOTE] Ok, więc wpłacam na to konto ;) Dzięki :) Quote
sylwija Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 handzia napisał(a):Ok, więc wpłacam na to konto ;) Dzięki :) dziękuję w imieniu Very i Ninki :) zapraszam na bazarek dla moich podopiecznych - zbieramy na opłatę za hotelik: bazarek dla Ivora i Balto Quote
sylwija Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Myślałam, że Verze kończy się cieczka i będzie można umówić sterylkę, ale się przeliczyłam.. już zapomniałam, ile może trwać cieczka.. Vera coraz bardziej się otwiera. Byłoby dobrze, gdyby jeśli nie da rady z Ninką, to przynajmniej trafila do domku, gdzie już jest piesek - bardzo jej to pomaga.. Ninka z kolei dobrze, żeby miała towarzystwo, bo jest przysłowiowym 'wulkanem energii' :D Quote
docha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 och, najlepiej aby trafiły dwie w jedno miejsce. Quote
lilith27 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 sylwija napisał(a):Myślałam, że Verze kończy się cieczka i będzie można umówić sterylkę, ale się przeliczyłam.. już zapomniałam, ile może trwać cieczka.. podobno wskazane jest poczekać do 4 miesięcy od początku wówczas jest cisza hormonalna Quote
sylwija Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 tak czy inaczej, czekamy Vera bardzo radosna, chyba czuje się taka powabna ;) a Ninka rozrabia, energii ma mnóstwo - bieganie, zabawa- to najbardziej ją interesuje Quote
sylwija Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 no nieźle :) Z Very się straszny pieszczoch zrobił, wręcz się domaga, pokazuje brzusio i tak jest rozkoszna ;) A Ninka - więcej energii ma chyba niż niejeden pólnocniak ;) Quote
sylwija Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 kopiemy dołki w kojcu i nie tylko.. i kto tak narobił?? Quote
sylwija Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ninka jak z obrazka ;) i ciągle w biegu.. Quote
jostel5 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Jest piękna-po prostu! I pomyśleć,że dzisiaj już mogłoby jej nie być,i jak straszne mogłoby być jej przechodzenie na drugą stronę TM....:( Quote
Ty$ka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Verka jest prześliczną przedstawicielką mamutów :) Ninka też niczego sobie ;) Quote
inga.mm Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 proszę o pomysły ZAGŁODZONY BERNARDYN WE WSI PARCEWO (na trasie Bielsk Podlaski-Orla) Quote
sylwija Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 u nas biało :) Ninka chyab pierwszy raz w życiu śnieg zobaczyła i nie może się nacieszyć :) Vera na spokojnie, to dla niej nie nowość Quote
Tigraa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='sylwija']a oto Vera dzisiaj: Nooooo teraz to jest haszczak pełną gębą :-) Cudowny widok. Jest piękna. A Ninka jaką ma sierść, jak urosła :-) Takie widoki życzyłabym sobie oglądać w całym przyszłym roku... Se popłaczę ;-) Mogę? Quote
docha Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='jostel5']Jest piękna-po prostu! I pomyśleć,że dzisiaj już mogłoby jej nie być,i jak straszne mogłoby być jej przechodzenie na drugą stronę TM....:( zgadza się, nie przeżyłaby tej zimy, za każdym razem jak zaglądam na wątek mam w wyobraźni całą akcję ich przejęcia. Sylwia, piękne zdjęcia, jak do kalendarza. Ninka, mimo że taki zwykły kundelek, to coś w sobie ma ujmującego, poza poczwórnym ADHD oczywiście ;) Quote
Recommended Posts