Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nescca napisał(a):
Łapka spuchnieta lecz bez czucia. Bezwładna. Jeszce czekamy.... boimy się ,że nerw może być zniszczony strzałem. Jeśli tak sie stanie...oby i nie!!!!..... to niestety amputacja :(

Biedny psiak. Przez jakiegoś debila tyle cierpienia. Zdrowiej pieseczku.

Posted

bedzie obrze.. musi byc ludzie to sku:x
nie mam slow... ja sie dzisiaj przekonalam ze nawet adopcj nie daje gwarancji dobrych warunkow. a ta rozinka fajna... moze pomoga? adptuja przygarna beda kochac?:)

Posted

nescca napisał(a):
Łapka cieplutka.Ale chłopak jej nie używa. Miejmy nadzieję ,że to z powodu bólu. Tyle ,że ten bezwład mnie przeraża.

Moja Figunia po upadku na pycholek i utracie przytomności nie chodziła blisko miesiąc , łapki miała zupełnie bezwładne. Ale po leczeniu (cocarboksylaza + rimadyl) i rehabilitacji dzisiaj moja 8-letnia dziewczynka biega i jest całkiem sprawna ( a rokowania były ostrożne....) .Tak więc trzeba wierzyć, że Kubusiowi łapeczka też wróci do życia :)

Posted

wpłaty na konto OTOZ-u:
zula131 30 zł
Anna G. 5 zł
Paulina W. 20 zł
Arleta M. 20 zł
Karolina S. 50 zł
Aleksandra F. 50 zł
Paweł K. 200 zł
Aneta D. 50 zł
Zofia C. 100 zł
Sabina R. 9 zł
Katarzyna L. 30 zł
ewu 30 zł
Justyna D. 5 zł

dziękujemy:)

Posted

straszne pustki u Kubusia.
Czy któraś Cioteczka może rozesłać zaproszenia?
Przepraszam, ja nie wyrabiam się.
Tylko poprosimy o aktualizacje informacji o chłopaczku.

Posted

nie mam kontaktu z aktualnym domkiem Kuby - natomiast wczoraj rozmawiałam z Jego tymczasowym domem, który jest obok obecnego...Kubus jezdzi dalej dziennie do weterynarza na zmiane opatrunu i zastrzyki, JEgo stan psychiczny jest super - jest bardzo zadowolony, mieszka w domu, wszyscy o Niego dbaja, w domu zawsze Ktos jest, wiec Kubus nie zostaje sam...no tylko dalej niewiadomo co będzie z łapką