Lu_Gosiak Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 tak - to bedzie DS - natomiast póki nie będzie zakończone leczenie pies jest pod nasza opieka Quote
Kofeina Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):tak - to bedzie DS - natomiast póki nie będzie zakończone leczenie pies jest pod nasza opieka najwazniejsze ze bedzie mial juz tylko lepiej;) Quote
baszon Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Cieszę się, że Kubulek ma już swoich Ludzi :) Quote
Lu_Gosiak Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 byłam dzis u p.Doktora, który opiekuje sie Kubusiem zapłacic fakturke za zmienianie tych opatrunków i zatrzyki - 293zl i tak...nie jest dobrze - noga jest bezwładna - chyba niestey trzeba będzie ja amputowac - ale to się okaże jak Kubus pojedzie na kontrole do dr.Fabisza do kliniki Quote
zula131 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No to nieciekawa wiadomość :( Mam nadzieję, że chociaż rany dobrze się goją... A jak psychika ? Quote
Lu_Gosiak Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 noo psychika podobno super - jest zadowolony bo ma swoich ludzi i swój dom - który Go kocha i sie o Niego troszczy a to w tym wszystkim najwazniejsze Quote
inga.mm Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Postrzelony Kubuś. Konieczna operacja - koszt ok. 1000 zł :-( To cena życia tego staruszka... http://www.dogomania.pl/threads/2173...2#post17948702 zobaczcie sami Quote
Lobaria Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jak tam u Kubulka z łapcią, prosiemy o wieści. Quote
Lu_Gosiak Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 niestety nie ciekawie:( w czwartek lub piatek Panstwo jada na wizyte kontrolna do dr. Fabisza do Chorzowa i sie okaze, ale raczej łapka będzie do amputacji:( Quote
Lu_Gosiak Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 wizyta była dr zmienił leczenie..nic narazie ni mówil o amputacji - jest nadzieja:) rozmawiałam z Pani Kubusia - ma sie bardzo dobrze, biega po podwórku, po domku, wszystko jest ok - za jakies 2 tygodnie kolejna wiyta kontrolna faktura za klinike - 111zl na paypal przyszlo od Carla D. - 45zl bardzo dziekujemy:):) Quote
Recommended Posts