Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota k.']Obejrzałam raz jeszcze filmik aby Grazię zobaczyć jak skarbów szuka :) A skarb dookoła na lince biegał.
Całusy dla Mii w te śliczne fafluchy :loveu:[/QUOTE]

czarne tulipany sadzialm:)
aby jak sie rozmonoza miec na bazarek hihihi

Posted

[quote name='rita60']Cioteczki jak mała bedzie po sterylce,to dajcie znać,abym mogła umowić sie na spotkanie.[/QUOTE]

sterylka zaplanowaan na jutro
jak wet powie ze jst zdrowa i mozna...10 dni po parwo

Posted

[quote name='rita60']Cioteczki jak mała bedzie po sterylce,to dajcie znać,abym mogła umowić sie na spotkanie.[/QUOTE]

Rita60 sterylkę planujemy jutro, więc wstępnie możesz się już umawiać :)

Posted

Malutka - dopiero jutro wieczorkiem do Ciebie będę mogła zajrzeć, myślami będę cały czas.
Graziu - ustawiam się w kolejce po te czarne tulipany :)
Fafluchy całujemy a Ciocie mocno pozdrawiamy :)

Posted

[quote name='michelle04']A teraz mała prywata dla Roy'a, mam nadzieję, że tutaj zaglądasz....

NASZA śpiąca królewna :)

To jakaś boksia z Konina? Dziewczyny gdzie macie linki do bazarku dla białaski? Pani z FB chce licytować na nią kubek..

Posted

Kapsel napisał(a):
To jakaś boksia z Konina? Dziewczyny gdzie macie linki do bazarku dla białaski? Pani z FB chce licytować na nią kubek..

Tak to boksia z Konina :)
Link do bazarku Roy'a już podesłałam :)

Posted

moja jeszcze w dzień,kiedy miała sterylkę -wieczorem wpakowała się mężowi do łóżka,mój mąż chociaż nie lubi jak z nim psy śpią,to tego dnia jej nie wywalił z łóżka,tylko mówił do niej:"Wiesz kto dobry,pani ci krzywdę zrobiła,pan by tego ci nie zrobił ":D:D:D Czy wszystkie chłopy tak myślą ?