Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Czy Mia ma też potrzeby czysto materialne ??Jesli tak to cosik jej skapnie z Naszego bazarku...

bazarek na boksie
http://www.dogomania.pl/threads/2159...1#post17785921

jeszcze troszke nie kompletny ale jutro foty uzupełnię

Dach nad głową ma, jedzenia jej nie zabraknie, zabawek kilka jest, kubrak odziedziczyła po mojej Szaron (na nią już za mały) szelki równiez Szaron jej pożyczyła :)
Tylko na sterylkę będziemy żebrać o grosik....

Posted

[quote name='R-oy']To zapraszam na bazarek, z ktorego 30% otrzyma Mia na sterylke czy inne wydatki.

http://www.dogomania.pl/threads/215940-Aparat-perfumy-torebki-i-inne-na-Zombka-Rocha-i-Mi%C4%99-do-20.10-godz.-22.00?p=17790557#post17790557

Calusy w fafle dla..... Szaron :sg168:

Radek jesteś Wielki - dziękuję w imieniu swoim, Szaron i Mi.
A pocałunek w fafle dać Szaron to teraz graniczy z cudem,taka jest zmanierowana, ale bije się w pierś...moja wina...moja wina...:mad:

Posted

Mia szaleje po ogrodzie, a gdy zostaje w domu, wówczas wspina się na parapet i śledzi każdy ruch :)
Wskakuje już na kanapę i tak się cieszy, że dzisiaj mało co, a oka mi nie podbiła. Siedząc na kanapie skoczyła mi przednimi łapkami na ramiona, ledwo się uchyliłam przed jej pycholem, nie sądzę więc by nadawała się do domu z małymi dziećmi.
Apetyt dalej bez zastrzeżeń, humor dopisuje :)
Niepokoi mnie tylko troszkę jej sapanie. Nie wiem czy tak szybko się męczy czy jest jej gorąco, ale po bieganiu jeszcze przez jakiś czas posapuje.
Może jestem przewrażliwiona, ale tak dla świętego spokoju porozmawiam z wetem.

Posted

Ciotki!!! Pierwszy sensowny telefon w sprawie MI. Pani Mariola z Łodzi jest zainteresowana adopcją. Mieszka w bloku razem z mężem i synem studentem, małych dzieci brak. W domu przeważnie ktoś jest, a jeśli Mia musiałaby zostać sama to na krótką chwilkę, z pewnością nie zostawałaby po 8 godzin sama w domu. Pani Mariola miała już bokserkę, więc zna rasę i wie jak pielęgnować zwierzę; Jej bokserka miała włóknianki :( Zgodziła się na wizytę przed adopcyjną, więc szukamy osoby chętnej do przeprowadzenia takowej. Czy może jest ktoś zainterowany? Albo możecie kogoś polecić? A może sami znacie kogoś??? Proszę pomóżcie!!!!