Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
mam zaszczyt zaprezentować piękną, młodą bokserkę o imieniu Mia.
Jeszcze do niedawna jej domem był kojec w bolesławskiej Straży Miejskiej, jednak wystarczyły 2 telefony oraz pomoc ludzi z Fundacji Boksery w Potrzebie (nie podaję nicków, jeśli będą chciały to same się ujawnią) i Mia jest już z nami. Pierwszą noc spędziła u Basi, a teraz jest już u mnie na Dt.
Niestety sunia jest podziębiona :-(, ale jest już pod stałą opieką weterynaryjną, więc jestem dobrej myśli.
Pierwsze fotki Mi

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Bogowie, zapomniałam podziękować wszystkim tym, którzy pomogli Mi w jej trudnym okresie, w jej transporcie, którzy przygarneli ją nim dotarła do mnie, którzy na wątku wspierali ją słowem i czynem....Wiecie, że to o Was.....Dziękuję...i postaram się nie zawieść Waszego zaufania i pomocy...

Posted

Wielkie dzięki Michelle, teraz mogę spać spokojnie bo wiem że lala będzie miała jak w bajce, a dom też się znajdzie i to super dom.

Posted

[quote name='salvo']Wielkie dzięki Michelle, teraz mogę spać spokojnie bo wiem że lala będzie miała jak w bajce, a dom też się znajdzie i to super dom.[/QUOTE]
Salvo to ja dziękuję za pomoc i za wszystko o czym my wiemy, a TY jeśli chcesz to napiszesz.....

Posted

[quote name='tatankas']Ja również dziękuję za zaproszenie.Cieszę się ,że już bezpieczna i z miłą chęcią przybiegłam na jej nowy lepszy wątek :)[/QUOTE]

Również mam taką nadzieję...nadzieję, że bez sporów i waśni zjednoczymy się w poszukiwaniu najlepszego domku dla tej Niunci...po to przecież tutaj jesteśmy...

Posted

Ja również dziękuję za zaproszenie i melduję się na wątku.
Przepraszam za falstart, ale trzeba było napisać parę słów, żeby wszyscy wiedzieli, że suni nic nie zagraża.
Raz jeszcze parę słów o uwarunkowaniach formalnych. Ciotki z Dzierżoniowa zwróciły się do naszej wolontariuszki o pomoc w konkretnych sprawach, związanych z wyciągnięciem Mi i ponieważ taka pomoc była możliwa, pomoc otrzymały. I do tego sprowadziła się rola BwP. Sunia nie jest pod opieką Fundacji. Jeśli obecni opiekunowie wyrażą taką wolę, otrzyma od nas wsparcie jak wszystkie pozostałe psy pozafundacyjne. Podkreślam te uwarunkowania formalne, bo oznaczają one, ż konfliktu między dwoma bokserzymi fundacjami w tym wypadku nie ma. Kwestia przekazania kontaktów na domki to sprawa dogadania się między Kapselkiem i mischelle04, nam nic do tego :)

Posted

Anka My w Dzierzoniowie pracujemy i nie zajmujemy sie *******ami tak jak Ty .Psy nasze wyadoptowane maja dobre domki i My staralysmy sie im je znalez .Na waszym watku tez nic ciekawego tylko klotnie i ponizanie.Przemysl to co jest najlepsze dla tych psow.Ciesze sie ze Mia jest u Nas bo juz ma opieke a nie tak jak u ciebie w poniedzialek dt.

Uważam ten wpis basi34 za szczyt bezczelnoścI.
Proszę kolejny raz ,abyście się pochwaliły nowymi dobrymi domkami dla naszego Bandziora i Dantego - mi9xów amstaffa .
to przecież nie takie trudne .
dziwne też ,ze ta pOmoc ciotek z Dzierżoniowa nastąpiła akurat w momencie ,gdy na Mię czekal już d.t i gdy był chętny potencjalny dom z okolic Bolesławca .

Posted

Anka, poprzedni watek został zamknięty żeby skończyć chore dyskusje i zwykły bełkot, które na nim dominowały.
Przestań węszyć spisek, w momencie kiedy dowiedziałam się o Mii, skontaktowałam się z osobami, które znam i zorganizowałam transport (a konkretnie zrobiła to szafir - której bardzo dziękuję w tym miejscu). Nie wiem czemu miałaś taki problem w kontaktach z Bolesławcem, bo ja wszystko załatwiłam na telefon w 15 minut, mimo że ja dzwoniłam, kto inny był w papierach a kto inny psa odbierał. Ogólnie ten wątek to wątek dotyczący Mii a nie prywatnych żalów, i na Mii się skupmy.