Isadora7 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja czekam cierpliwie ale fakt zę dla mnie tez to dziwne. Rpzypomnij sie jakoś w weekend zrobie jej allegro Quote
kaja69 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No malutka ma pecha...ale nic nie dzieje sie bez przyczyne,widocznie dla niej przewidziany jest super domek...Aniu cierpliwości ,bedzie dobrze... Quote
Ania102 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Kaja ale ja już nie mam siły odbierać tych telefonów z jedne strony a z drugiej słuchać moich rodziców... Quote
savahna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Zrobiłam jej 11 najpopularniejszych serwisów na Kraków.Napisałam o tramnsporcie bo teraz co jakis czas ktoś jeździ a szanse większe....Mail do Ciebie Ania telefon do Agaty. Tylko ja piszę ,ze ona Milka, a chyba coś tam jej się imię zmieniło, no ale chyba się kaniecie. Ewelinka wkleiła do nas na watki. Dziewczyny maja polecać.Trzymam kciuki.;) Quote
Zuzka2 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja ją wrzuciłam wczoraj od nowa.Tym razem z nr tel.Agaty;-) Quote
erka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A gdzie tu jest wiecej zdjęć sunieczki? Wstawcie do pierwszego postu, bo nikt nie będzie się przekopywał przez cały wątek. Przeceiż to niemożliwe,żeby taka śliczna sunia nie mogłą znaleźc domu. Dobrze Ania102,ze tak przesiewasz te domy, nie wydawaj jej byle gdzie. Ogłaszana była na Kraków ? Bo tam jamnikolubni . Quote
savahna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 savahna napisał(a):Zrobiłam jej 11 najpopularniejszych serwisów na Kraków. erka napisał(a): Ogłaszana była na Kraków ? Bo tam jamnikolubni . Jak ja Cię szefowo lubię.:evil_lol: Ania to dobry pomysł jest ,zeby wrzucic wszystkie foty do pierwszegto. Zróbcie to plissssss Quote
Ania102 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Macie racje, dziś porobimy zdjęcia małej. Erko to nawet nie tyle że ja przesiewam te domy tylko one same się przesiewają. Megi345 wrzuc zdjęcia do 1-wszego postu albo przepiszmy wątek na mnie. Quote
erka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='savahna']Jak ja Cię szefowo lubię.:evil_lol: Savahnko , założyłam okularki, już z pewnością żaden Twój post mi nie umknie Quote
savahna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='erka']Savahnko , założyłam okularki, już z pewnością żaden Twój post mi nie umknie Taaa, w tych okularkach to już w ogóle nic nie widac....chociaż...Czy to sa różowe okulary?! Straci szefowa kontakt z rzeczywistościa, oj...niedobrze chyba....:roll: Ale się sprężałam,żeby preczytać co tam po rusku napisane.:evil_lol: Sie udało. Ania102, Roszpunka juz poleca Twojego szczyla mailowo, bedzie dobrze....;) A ja to jeszcze pogadałabym na Twoim miejscu z erką i namiary na nią dawała.;);) Quote
Ania102 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Był dziś telefon z Krakowa do mnie i do Agaty z okolic Przysuchy. Ja rozmawiałam z 19-letnim chłopcem, tłumaczyłam czym jest wizyta i umowa i nie nastawiam się już w żaden sposób. Chciałabym żeby taki się tej mojej małej domek trafił jak Tosi albo Shilli. Dzisiaj miałyśmy dzień poświęcony na fotki. Chciałam skorzystać z okazji i zrobić zdjęcia chłopakowi Gabi ale niestety jak dziewczyny doszły z aparatem to Nero wrócił do ,,domu,,.Pojechałysmy też do Ginn obfocić Kowu i inne psy:) Dziewczyny możecie mi podesłać link do wątku Calinka? Widziałm go dzisiaj i jestem zachwycona tym psem. Quote
savahna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jakie sliczne zdjęcia.:p:p:p Masz Ania wiecej?:roll: Jak ta sunia sie ostatecznie wabi? Bo ja ją jako Milke ogłaszam, ale coś się chyba zmieniło?:oops: Ona jest cuuuuuudna. Nie wiem czy Calinek ma watek, chyba nie...ale moge się mylic.... Quote
Ania102 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja na nią mówię Lilka, w ksiązeczce tez już ma tak wpisane. Tylko mój tz oczywiście miesza jej w głowie i mówi do niej Fafik! Przez to , że nie zgadzamy się w imionach dla psiaków Zuzia ma 2 imiona: Zuzia i Szczotka i jeszcze po 1 przezwisku od każdego. Zdjęcia będę miała jeszcze z 2-giego aparatu jak mi dośle koleżanka. Wklejam jeszcze aktualne od siebie. Savahno dziękuję, że mi tak pomagasz i dopingujesz małej- ,,LILCE,,. Oczywiście jeśli byś się Erko zgodziła bardzo chetnie przekierowałabym na Ciebie ogłoszenia. W sumie aagataa ma mniejsze doświadczenie a ja bardzo histeryzuję. Tylko czy już nie zbyt mieszam? I czy Ty masz czas na odbieranie telefonów o następnego psa? Fakt jest taki, że bardzo chce żeby znalazła dom a jednocześnie jak już znajdzie i przyjdzie nam się rozstać to będzie bardzo ciężko. Ten mały urwis dał mi mnóstwo radości, jest taka zależna od nas. Nie chce iść sama na górę i chociaż oczka jej się kleją czeka aż ktoś pójdzie z nią. Jak traci cierpliwość to głośno się upomina. Obszczekuje większe psy, a głos ma komiczny. Quote
kaja69 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 łooo boziu jakie słodkości...Ania zdjecia super...a przy okazji savahnę znalazłam:) Quote
savahna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kaja69 napisał(a):łooo boziu jakie słodkości...Ania zdjecia super...a przy okazji savahnę znalazłam:) No sorry kaja.:roll: Jak cos bedzie trzeba to pisz na priva. Tu tez jestem na goscinnych wystepach tylko.Musiałam się ze wszystkim ograniczyć, bo normalnie nie wyrabiam. Nie mogę siedzieć przeciez tylko przy kompie bo mnie w końcu z domu eksmitują.:evil_lol: Quote
Ania102 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Allegro zrobiłam jej właśnie z nowymi zdjęciami. Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ojejku jakie cudności :loveu: mam nadzieję, ze wreszcie ten właściwy domek sie odezwie Quote
aagataa8 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 A tutaj kolejne zdjęcia z lasu, może z trochę innej perspektywy: Quote
savahna Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Oj, niedobrze....widze pieska jakiegoś przywiazanego do drzewa....:cool3: Alez słodziak niesamowity.:lol::lol::lol: Quote
erka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jak jeszcze chcecie, to ogłoszenia mogą być na mnie, tylko jakies krótkie info o suni musiałybyście mi wysłać. Quote
Ania102 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Erko to ja bardzo chce. Ja juz wszystkich słucham podejrzliwie. Bardzo sie do niej przyzwyczajam, ona do nas. Jutro wszystko o niej napiszę a Ty napisz na jaki nr mamy ogłaszac. Ewelinko_m mam do Ciebie sprawe,oddzwoń do mnie prosze:) bo za nic nie mogę Cie uchwycic. Savahna nie czepiaj się szczegółów;) Quote
savahna Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Ania102'] Savahna nie czepiaj się szczegółów;) Ładny mi szczegół....:eviltong: Ania a może cos tak od serca napisz o tej suczynie tutaj.Tak sobie siadź, kawusie zrób i tak pisz, pisz i pisz to się może nowe ogłoszonko skleci ;) Jak ją tak kochacie to chyba jest jakis powód. Już to co pisałas,że ona jest taka nie poradna i czeka zasypiając aż pójdziecie z nią do sypialni , bo sama nie pójdzie...Ma już takie normalne , konkretne ogłoszenia to może po uczuciach trochę pojechać? Quote
aagataa8 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Miałam wczoraj o nią telefon od Pani z Warszawy. Państwo mieszkają w bloku, mają już dwie suczki- 14 lat i 2 lata. Zdają sobie sprawę z tego, że nie będzie to 100% jamnik. Chociaż musiałam Pani wytłumaczyć sens sterylizacji i stwierdziła, że jeśli taki jest warunek to oni się dostosują. Myślę, że warto byłoby sprawdzić ten domek. Tylko poszukiwana jest osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej- Warszawa Bródno (ul. Krasiczyńska). Znacie kogoś kto może to zrobić? Przedwczoraj dzwonił Pan z Gielniowa- 50 km od Radomia w stronę Piotrkowa Trybunalskiego, też wydaje się być dobrze, Pan uwielbia jamniki, mówiłam mu, że to może nie być jamnik w 100%-on to rozumie, na wszystkie warunki się zgadza. Tam już znalazłam osobę do wizyty. Myślę, że warto sprawdzać domki. Quote
Zuzka2 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Super! Ja sunię ogłaszałam i na Wa-wę i na Radom-osobno,na Twój nr Agata.Oby coś z tego wyszło:-) Quote
Recommended Posts