BooBC Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Co sądzicie o tej lekturce ?!? Mam zamówioną w księgarni ..... warto kupić ?!? http://www.eogrodnik.pl/pozycja.php?id=15 Quote
Atena Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Troche późno się pytasz ;) Zapewne warta jest przeczytania jeśli interesujesz się hodowla i nie tylko. Zamówiłam tą książke, ale dostałam informacje, ze nakład wyczerpany i tak już w kilku księgarniach Quote
BooBC Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Dlaczego późno pytam ?!? :lol: :) :lol: No to w takim razię odbieram :) Quote
Atena Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 poniewaz już zamówiłaś. Zazwyjacz pyta sie o takie rzeczy przez zamówieniem książki. Quote
BooBC Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ja się tylko zapytałam o książkę ..... pani zamówiła, ale powiedziałam że nie wiem czy kupię. Powiedziała że nic nie szkodzi, albo weźmie kto inny albo odda :lol: :) :lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Równiez przeczytałem i polecam. Quote
Hania Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Uważam, ze to rewelacyjna książka dla wszystkich którzy interesują się genetyką i chcą rozsądnie prowadzić hodowlę. Przystępnie napisana, dużo informacji i wiele uwag odnośnie dziedziczenia charakteru. Quote
Guest alina_p Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Czy ktoś może podać informacje gdzie można kupić tą ksiązkę. W Krakowie w księgarniach nie ma. W sklepach internetowych nakład wyczerpany. Bardzo proszę o jakiekolwiek namiary. Quote
Beza Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dwa tygodnie temu kupiłam tą ksiązkę na www.dobraksiazka.pl - cena 35,60 zł. Pozdrawiam, Quote
Light of Shin-Ra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Zamówiłam a teraz co będzie to będzie. :multi: Quote
Guest alina_p Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Beza dzięki za info. Książkę już mam. Bardzo dobra i polecam. Quote
Light of Shin-Ra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja też mam, wczoraj przyszła. Okładka fajna, twarda ale w środku papier taki, hmmm... niespecjalny. No i oczywiście nocka zarwana bo czytałam. W sumie fajna książka, dużo wiadomości w jednym miejscu, trochę porad praktycznych przy doborze par do hodowli a to myślę może być naprawdę przydatne , szczególniej jak ktoś zaczyna. W sumie polecam książkę, to napewno nie są stracone pieniądze. Quote
BooBC Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 A mi się podoba całość .... papier też jest fakny w środku, na błyszczącym źle się czyta ;) Quote
filonek_bezogonek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ksiązka o genetyce i chyba najlepsza jaka czytalam :) ja swoja kupilam na allegro za 29.90 ale to bylo jakies 1,5 albo 2 lata temu. goraco polecam Quote
basia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Również polecam. Jasno i przejrzyście napisana, bez przemilczeń. Bardzo mi się podoba i uważam, że powinna być obowiązkowym podręcznikiem każdego planującego i praktukującego hodowcy ;) Quote
Saskja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to w końcu gdzie kupiliście? bo w tej "dobrej książce" nie znalazłam! Quote
basia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja kupiłam ją już jakiś czas temu poprzez net i chyba nawet prosto ze stron wydawnictwa :roll: Kosztowała mnie cos około 45zł, mi się zdaje .. :roll: Quote
s.bourignon Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja tę książkę kupiłam już dosyć spory czas temu i przeczytałam od deski do deski. Gorąco polecam. Wszystko jasno i przejrzyście napisane, bez zbędnego mieszania w głowie. Quote
Light of Shin-Ra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Saskja napisał(a):No to w końcu gdzie kupiliście? bo w tej "dobrej książce" nie znalazłam! Ja w eOgrodniuku kupiłam bez problemu. Link jest w pierwszym poście, chyba. Quote
BigMisiek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jest dostępna na stronie www.zoozakupy.pl Pozdrawiam :cool1: Quote
Saskja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Właśnie zamówiłam z zoozakupów, zapłacę 58 zł!!! W eogrodniku już dawno sprawdzałam, ale jest info, że nakład wyczerpany. Na allegro nie znalazłam, może nie umiem szukać :-) Quote
Recommended Posts