ania14p Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ktosiu, prosimy przestań już myśleć, tylko ruszaj po Gapcię! Iv, przepraszam, ale tym razem, troszkę mnie problemy przerosły i nie dam rady pomóc z opłatami :oops: . Quote
deszczowa Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ania, i tak dużo pomogłaś mi przy Gapci i wcześniej, przestań pisac takie rzeczy....:shake::mad: Quote
Maupa4 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ile kosztuje dzienny pobyt Gapci w hoteliku i do kiedy ma opłacony ? Quote
deszczowa Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 deszczowa napisał(a):Gapcia ma hotelik zapłacony do poprzedniej środy - 24 stycznia - dzięki Wam i jakoś jeszcze wysupłanych srodków z mojej skarbonki. I tyle na razie:oops: jeszce dopłaciłam do 30-go stycznia, czyli do wtorku. (doba kosztuje 15 PLN) Za tydzień muszę jeszcze wysupłać na obrócenie z Gapcią 100 km - tam i z powrotem do lekarza na ostatnią (mam nadzieję) wizytę z łapką.:oops: Nie dam rady sama opłącić hoteliku dalej, juz nie wiem co wymyśleć, ogłoszenia w całym necie Quote
KWL Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Za tydzień ? Może do tego czasu będę mógł jakoś pomóc, przynajmniej transportowo :-). Ale na razie jeszcze nie mam pewności, sam musze czekać aż się pare rzeczy wyjaśni. Quote
deszczowa Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 KWL-u, w razie co o transport będę się Ciebie dopytywać:cool1: dzięki za chęci:p Quote
ania14p Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pokochajcie Gapcię, jeszcze jest młodziutka, można ją wszystkiego nauczyć, a śliczna zostanie na zawsze! Quote
ania14p Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Podnoszę Gapiszona, bo znowu gdzieś się zapodziała, malutka, a domek pilnie potrzebny! Quote
deszczowa Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Maupa 4 - wielkie dzięki!!!:loveu::Rose::calus: Gapcia ma uregulowany hotelik do dzisiaj.:multi: Ale nadal nie zamieszkała u nikogo w sercu :shake::placz: Quote
beka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Deszczowa ja obiecałam ale jeszcze nie wpłaciłam:oops: . Nie mam konta internetowego, ale przelew już wypisałam i mam nadzieję że dziś dotrę do banku przed zamknięciem. Quote
deszczowa Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 o! dzięki Ci Dobra Kobieto!!!!:lilangel::calus::buzi: to kolejnych 7 dni!!! dzięki wielki w imieniu tej małej Gapci!!!:placz: Quote
beka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kiedy będą nowe zdjecia pięknej suni. Prosimy:) Quote
deszczowa Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 w niedzielę jadę Gapcię zabrać na kolejną (mam nadzieję ostatnią) wizytę u weta w spraiwe gwożdziw łapulce - wtedy zrobię nowe zdjęcia... Kochani, może wiecie gdzie jeszcze ja mam dać ogłoszenia, bo mi normalnie już pomysłów brakuje....(allegro non stop, forum gazety wyborczej, strona palucha, maile przechodnie, 4 łapy...) A może ktoś pomoże je umieszczać? tekst prześlę....:shake: Quote
deszczowa Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Serdecznie dziękuję za wpłatę na hotelik Gapci Bece i Lulce:loveu: Dzięki Wam Gapcia ma opłacony hotelik do 17 lutego:multi: (nie ukrywam, żę wzruszyłam się dziś wchodząc na watek AFN, kiedy odkryłam, żę skarpetka Gapci się powiększyła znacząco) Quote
ania14p Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Iwonko, a może plakacik zrobisz, wiem, że to nie zawsze pomaga i pogoda teraz mało plakatowa, ale spróbować można. Sunia młodziutka, ładna może coś się trafi, no i czekamy na zdjęcia! Quote
ania14p Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Iwonko, wrzuciłam ją tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43086 może coś tam napiszesz, zamówienie jest na 3 miesięcznego szczeniaczka, ale .... Quote
Maupa4 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 wpłaciłam - tak jak obiecałam - kolejne pieniądze na Gapcię (tym razem na AFN a nie bezpośrednio do hoteliku ... Quote
ania14p Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Do góry Gapciu, musisz wreszcie trafić na swoich ludzi! Quote
deszczowa Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Maupa 4, dzięki wielkie:multi: Gapcia w tym tygodniu pójdzie do lekarza, bo jednak transport mi w niedzielę nawalił:oops: Quote
ania14p Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Gapiszon dorasta i czeka na swój dom i co, gdzie ten dom? Quote
ania14p Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie ma nowych zdjęć więc przynajmniej stare wrzucę, żeby nie trzeba było szukać porteretów! Quote
deszczowa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 nie ma zdjęć, bo dostać się do Gapci nie mogę wizyta przesunięta przez pana doktora na następną niedzielę, więc.... ps. trochę telefonów już było do Gapci, ale na razie wszystkie w fazie lużnych rozmów...:-( Quote
ania14p Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Deszczowa, to w razie czego daj znać jeśli z transportem będą kłopoty, może namówimy Pawła(?), a narazie podnoszę Gapulca! Quote
Recommended Posts