Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktosiu, prosimy przestań już myśleć, tylko ruszaj po Gapcię!
Iv, przepraszam, ale tym razem, troszkę mnie problemy przerosły i nie dam rady pomóc z opłatami :oops: .

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deszczowa napisał(a):
Gapcia ma hotelik zapłacony do poprzedniej środy - 24 stycznia - dzięki Wam i jakoś jeszcze wysupłanych srodków z mojej skarbonki.
I tyle na razie:oops:

jeszce dopłaciłam do 30-go stycznia, czyli do wtorku. (doba kosztuje 15 PLN)
Za tydzień muszę jeszcze wysupłać na obrócenie z Gapcią 100 km - tam i z powrotem do lekarza na ostatnią (mam nadzieję) wizytę z łapką.:oops:

Nie dam rady sama opłącić hoteliku dalej, juz nie wiem co wymyśleć, ogłoszenia w całym necie

Posted

Za tydzień ? Może do tego czasu będę mógł jakoś pomóc, przynajmniej transportowo :-). Ale na razie jeszcze nie mam pewności, sam musze czekać aż się pare rzeczy wyjaśni.

Posted

Deszczowa ja obiecałam ale jeszcze nie wpłaciłam:oops: . Nie mam konta internetowego, ale przelew już wypisałam i mam nadzieję że dziś dotrę do banku przed zamknięciem.

Posted

w niedzielę jadę Gapcię zabrać na kolejną (mam nadzieję ostatnią) wizytę u weta w spraiwe gwożdziw łapulce - wtedy zrobię nowe zdjęcia...

Kochani, może wiecie gdzie jeszcze ja mam dać ogłoszenia, bo mi normalnie już pomysłów brakuje....(allegro non stop, forum gazety wyborczej, strona palucha, maile przechodnie, 4 łapy...)

A może ktoś pomoże je umieszczać? tekst prześlę....:shake:

Posted

Serdecznie dziękuję za wpłatę na hotelik Gapci Bece i Lulce:loveu:

Dzięki Wam Gapcia ma opłacony hotelik do 17 lutego:multi:

(nie ukrywam, żę wzruszyłam się dziś wchodząc na watek AFN, kiedy odkryłam, żę skarpetka Gapci się powiększyła znacząco)

Posted

Iwonko, a może plakacik zrobisz, wiem, że to nie zawsze pomaga i pogoda teraz mało plakatowa, ale spróbować można. Sunia młodziutka, ładna może coś się trafi, no i czekamy na zdjęcia!

Posted

nie ma zdjęć, bo dostać się do Gapci nie mogę
wizyta przesunięta przez pana doktora na następną niedzielę, więc....

ps. trochę telefonów już było do Gapci, ale na razie wszystkie w fazie lużnych rozmów...:-(