Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do 3 stycznia nie będę miała dostępu do netu

podnoście temat kto żyw, proszę :modla:

Gapcio dziś podobno cały dzień spędził na radosym pędzaniu po trawce i zrywaniu gałązek choinek, a ta zabawa po to, żeby taką złamaną gałązką podrzucić i pobiec radośnie dalej:loveu:

Gapcio też jest bardzo kontaktowy i odważny, z każdym psiakiem jest już na Ty, lubi zwracać na siebie uwagę szczekaniem czy to głośnym ziewaniem:p

kochany brzdąc....:-(

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, jako przyjaciółka i osoba odpowiedzialna, za psa od Deszczowej ( Koks jest z nami już półtora roku) informuję, że : Deszczowa ma rękę i oko na super futrzaki, nawet jak są nieznośne, to mają to coś, co powala każdego faceta - mój TZ, wychowany przez bokserki, wielbiciel rasy - przepadł i kocha Koksa tak, że nawet teściowa się frasuje (zaraza jedna), Kochajcie wróbelka (Gapcielka), do jasnej cholery.

Posted

Kochani,

wczoraj otrzymałam intrygujacego smsa z hoteliku, że....

GAPCIO OKAZAł SIę BYć GAPCIą:crazyeye::oops::shock:

ja przepraszam, się starzeję, przemęczona jestem tysz:roll:
to pierwszy przypadek takiej znaczącej pomyłki

ale to przez tę łapkę po operacji - w lecznicy mówili o Gapci "pies", a ja nie zaglądałam pod koła bo bałam się tę łapkę naruszyć:stupid::huh:

Szukamy domku dla suni Gapci!:loveu:

dziękuję Wam za "hoopanie" tematu:buzi:

Posted

Deszczowa, nie jestes jedyna, ktorym sie "pcie" pomylily....
nam w schronisku Mielcu tez sie to zdarzylo i to dwa razy w ciagu ostatniego roku :eviltong:
Raz z psa zrobilismy sunie (Pandek ma swoje watek na pwp), a ostatnio tez z malucha 3 miesiecznego zrobilismy sunieczke :cool3: Ale to szczesliwe pomylki sa, bo maluch juz w domku, a Pandek ma domek zaklepany.
Wiec moze Gapci tez sie poszczesci juz niedlugo... :kciuki:

Posted

Deszczowa, moja znajoma lekarka (psychiatra, więc może tym się tłumaczyć), chciała swojej "suni" - Kropkowi pępowinkę uciąć, na szczęście zanim znalazła nożyczki założyła okulary :evil_lol: !
Gapciu, teraz to już musisz trafić do dobrego, docelowego domku!

Posted

mamy też z Gapcią małą prośbę - jeżeli ktoś może wspomóc płatność hoteli - będziemy wdzięczne.
Za hotelik zapłaciłam do dziś, czyli od 22 grudnia do 3 stycznia - 200 zł (15 zł za dobę).
Za tydzień muszę Gapcię przywieżć na prześwietlenie i ewentualna operację wyjęcia śrub, jeżeli śruby nie zarosły (hotel jest 50 km za W-wą).
Mikunia moja ma mieć w ten piatek sterylkę z wycięciem tego guza włącznie i okazuje się, że to nie będize za darmo wcale, bo już jest nowy rok i z gminą nie ma lecznica umowy.

Więc jak ktoś nas wspomoże to Gapcia nie będzie się musiała denerwować...:oops:
Wszelkie ewentualne wpłaty proszę kierować na konto AFN, a ja wystawię na te środki fakturę z hotelu i przekażę AFN-owi.

Posted

Za hotelik zapłaciłam do dziś, czyli od 22 grudnia do 3 stycznia - 200 zł (15 zł za dobę).

Deszczowa, chyba musisz poprosic o zalozenie Gapciowej skarpetki na AFN i moze zmien tytul, ze potrzebna pomoc w oplaceniu hoteliku.

Posted

Ania, na Was zawsze mogę liczyć :placz::angel::buzi::buzi::buzi:

dziękuję - to dla Gapci dodatkowych 6 dni w hoteliku (do 9.01.) - zaraz wpłacę tam pieniądze. :multi:

Posted

Pan który się do mnie odezwał szuka młodego owczarkowatego (dom w ok. Łomianek do sprwdzenia ) sunia , pies albo parkę ale do budki.
Przedstawić ją czy raczej czkamy na coś lepszego?

Posted

parka? a rozmnażanie?
sama nie wiem...
Gapcia nadaje się do budki, jest żywa i szczekatka:razz:, ale ja widzę ja też taką trochę rozpieszczaną i wchodzącą do domu:roll:

Posted

hoop:placz:

Gapcia podobno już się odpasła, zdrowa jest jak bąk, bawi się i bryka. No i łapka się ładnie goi. Gapcia umie też już załatwiać się na dworze:multi:

Do jutra jest jesj hotelik opłacony. Ktoś wspomoże Gapcię jeszcze na AFN?...w tym miesiącu cienko juz przędę....:shake: