Ania-Sonia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kasik, witamy na dogo! Dziękujemy za spełnienie każdego dogomaniackiego marzenia - cudownego domu! :loveu: A to zdjęcie trzeba nominować do konkursu na najpiękniejsze zdjęcie kwietnia? :lol: Deszczowa, z Twoim wzrokiem jest gorzej niż myślałam :crazyeye: Żeby z Gapci zrobić Gapcia!!!! :shock: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin: PS. To chyba najpiękniejszy pies jakiego wyadoptowałaś! :loveu: Quote
deszczowa Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Deszczowa, z Twoim wzrokiem jest gorzej niż myślałam :crazyeye: Żeby z Gapci zrobić Gapcia!!!! :shock: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin: oj tam:eviltong: grunt że w porę zauważono tę subtelną różnicę:evil_lol: Quote
kasik wawa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 chciałabym poinformowac że suczka ma sie naprawde dobrze.juz nawet umie prawie godzine wyleżeć w jednym miejscu i zdaza jej sie juz cala noc przespac. he he. domu pilnuje jakby zyla w nim od urodzenia.szczeka a nawet czasami potrafi zawarczec na obcych(jeszcze wyglada to troche komicznie w jej wykonaniu ale wazne za ma dziewczynak checi). z kolakiem dogaduje sie swietnie,z jednym kotem rowniez,z drogim troszke gorzej ale to kotka rzadzi Gapa. przytyla do wagi odpowiedniej do jej wieku,wzrostu i budowy.nawet zaczyna juz z jedzenia tylko mieso wybierac a reszta zostaje w misce. he he. ogolnie jest super!!!!! Quote
Ania-Sonia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cieszę się, że Gapcia trafiła do naprawdę wspaniałego domku! :multi: Takie udane adopcje dają niesamowity napęd, żeby pomagać dalej. Widzę to po ciotce Deszczowej! ;) :loveu: Prosimy o nowe fotki!!!:-) Quote
deszczowa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 wlaśnie dostałam wiadomość, że Gapciunia jest już po sterylizacji. :multi::loveu: Po powrocie do domu ucieszyła się, ale ma ogromne trudności w chodzeniu z kołnierzem :evil_lol: Gapcia, jesteś baaardzo dzielna sunia!!! :loveu: a to zdjęcia sprzed sterylki części rodzinki: wyskoczyłam jak Filip z konopii zrobiłam się jak prawdziwy ON-ek kicia - jedna z dwóch a to ja z braciszkiem Jackiem Quote
kasik wawa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 witam gapcia ma sie super,robi sie maly grubasek(staramy sie trzymac linie ale zeberek nam juz nie widac)!po starylizacji nie ma juz sladu jaz dawno o niej zapomnielismy.bylismy na wakacjach suczka zachowywala sie super.ma juz kolo roku a caly czas zachowuje sie jak dzieciaczek,nie chce przestac sie bawic,ale i jak dama dostala pozwlenie spac na jednym nie uzywanym lozku i teraz juz nie spi na ziemi nasza damulka. ogolem naprawde super. deszczowa jak bedziesz chciala kiedys ja odwiedzic to serdecznie razem zapraszamy!!!! pozdrawiam Quote
deszczowa Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 ojej, jakie super wiadomości :multi: :iloveyou::sweetCyb: dziękuję za zaproszenie, chętnie skorzystam, jak tylko się zbiorę, żeby zobaczyć tę małą okrąglutką damę :loveu: Quote
kasik wawa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 wiec jak tylko bedziesz miala ochote do nas podjechac to pisz lub dzwon to sie jakos umowimy.zapraszamy Quote
kasik wawa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 nikt mojej malenkiej nie odwiedza? jak juz wiadomo gapiś ma nowa kolezanke Boni w domu! dogaduja sie swietnie,sa mniej wiecej tego samego wieku i wzrostu tylko jeszcze waga inna bo Boni to jeszcze szkielet psa. wreszcie nasza dama ma kolezanke do zabawy!;) ganiaja w ta i spowrotem i do domu nie chca wracac! sa takie cudne i kochane:loveu: Quote
Jo37 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czy można liczyć na nowe zdjęcia wszystkich domowników ? Quote
kasik wawa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 juz nie dlugo powinny dotrzec nowe zdjecia!!! Quote
deszczowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 a oto i one:loveu: cała wesoła gromadka: Dżekuś, Gapa i Boniątko Boni i Gapcia Gapcioszek Quote
kasik wawa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dziekuje za wklejenie zdjatek!! oto wlanie moje wszystkie trzy pociechy!!!! wesola rodzinka!!!:evil_lol: Quote
kasik wawa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Iwonko widzisz na zdjeciach jaki z niej sie maly grubasek zrobil???hehe:evil_lol: bylismy nie dawno u weta na odrobaczeniu(znaczy jakies miesiac temu moze dwa)i powiedzial ze wreszcie doszla do prawidlowej wagi!!I ze bardzo dobrze teraz wyglada!i jeszcze nie ma nadwagi hehe:evil_lol: Quote
deszczowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 grubasek śliczny:loveu: w końcu :multi: Nie mogę się doczekać podobnego efektu u Boni :loveu: Quote
quasimodo Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Strasznie fajna rodzinka!!! Gapulec przeszczęśliwy!!! Jak fajnie oglądać takie zdjęcia!!! Quote
kasik wawa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 postaram sie o wiecej zdjec!!!! juz nie dlugo obiecuje!!! Quote
kasik wawa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 gapcia ma sie bardzo dobrze wrecz super!!:loveu:bardzo rozrabia i uczy Bonite rozrabiac,okazuje jej jak sie gryzie buty,pluszaki,dywany jak sie obgryza!!!:lol:taki maly potworek!!!!:diabloti:ale jest tez za to bardzo kochana i juz nie spi na psiej kanapie tylko w moim lozku i potrafi sie tak rozlozyc ze ja miejsca nie mam,i budzi mnie w nocy chrapaniem!!!!:razz:maly grubasek sie z niej zrobil.I co dziennie musimy ja wybiegac bo inaczej mamy w domu pieklo :lol:za wszystkimi biega,podgryza,zaczepia do zabawy lub sama biega wokol stolu!!!hehe ale dobrze ze teraz to sie z boni wybiega do jak zaczna chasac(nie wiem przez jakie h sie to pisze:placz:)to nie wiedza jak i kiedy przestac.wiec wracaja do domu zmeczone z jezykami do ziemi i przynajmniej troche poleza!a za chwile od nowa zabawa!!szybka regeneracja sil i zaczynabie bieganine z powrotem.ale przynajmniej w domu jest bardzo wesolo a szczegolnie jak obie suczki trzymaja jedno kolko do zabawy i po calym domu sie przeciagaja najpierw jedna ciagnie droga a potem zmiana!!OOj kochane suczyska!!:loveu:No i Dzekus ma troche wiecej spokoju i jedzenia wiecej bo oczywiscie dojada po obu dziwuchach.I jak ma ochote sie bawic to ma z kim!!! Quote
Ania-Sonia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ale szczęście miały te psiny, że trafiły do Ciebie! :loveu: chyba - hasać, ale nie jestem pewna, bo też dziwnie wygląda :evil_lol: Quote
kasik wawa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jak juz napisalam na watku boni wszystkie psiaska maja sie swietnie. dziewuszki bardzo rozrabiaja,biegaja.wszystkie sa zdrowiutkie,grubiutkie i wogole bardzo ale to bardzo kochane.:loveu: Quote
Recommended Posts