Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasik, witamy na dogo! Dziękujemy za spełnienie każdego dogomaniackiego marzenia - cudownego domu! :loveu: A to zdjęcie trzeba nominować do konkursu na najpiękniejsze zdjęcie kwietnia? :lol:

Deszczowa, z Twoim wzrokiem jest gorzej niż myślałam :crazyeye: Żeby z Gapci zrobić Gapcia!!!! :shock: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin:

PS. To chyba najpiękniejszy pies jakiego wyadoptowałaś! :loveu:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Deszczowa, z Twoim wzrokiem jest gorzej niż myślałam :crazyeye: Żeby z Gapci zrobić Gapcia!!!! :shock: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin:

oj tam:eviltong: grunt że w porę zauważono tę subtelną różnicę:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

chciałabym poinformowac że suczka ma sie naprawde dobrze.juz nawet umie prawie godzine wyleżeć w jednym miejscu i zdaza jej sie juz cala noc przespac.
he he.
domu pilnuje jakby zyla w nim od urodzenia.szczeka a nawet czasami potrafi zawarczec na obcych(jeszcze wyglada to troche komicznie w jej wykonaniu ale wazne za ma dziewczynak checi).
z kolakiem dogaduje sie swietnie,z jednym kotem rowniez,z drogim troszke gorzej ale to kotka rzadzi Gapa.
przytyla do wagi odpowiedniej do jej wieku,wzrostu i budowy.nawet zaczyna juz z jedzenia tylko mieso wybierac a reszta zostaje w misce.
he he.
ogolnie jest super!!!!!

Posted

Cieszę się, że Gapcia trafiła do naprawdę wspaniałego domku! :multi: Takie udane adopcje dają niesamowity napęd, żeby pomagać dalej. Widzę to po ciotce Deszczowej! ;) :loveu:

Prosimy o nowe fotki!!!:-)

• 1 month later...
Posted

wlaśnie dostałam wiadomość, że Gapciunia jest już po sterylizacji. :multi::loveu:
Po powrocie do domu ucieszyła się, ale ma ogromne trudności w chodzeniu z kołnierzem :evil_lol:

Gapcia, jesteś baaardzo dzielna sunia!!! :loveu:

a to zdjęcia sprzed sterylki części rodzinki:

wyskoczyłam jak Filip z konopii

zrobiłam się jak prawdziwy ON-ek

kicia - jedna z dwóch

a to ja z braciszkiem Jackiem

• 2 months later...
Posted

witam
gapcia ma sie super,robi sie maly grubasek(staramy sie trzymac linie ale zeberek nam juz nie widac)!po starylizacji nie ma juz sladu jaz dawno o niej zapomnielismy.bylismy na wakacjach suczka zachowywala sie super.ma juz kolo roku a caly czas zachowuje sie jak dzieciaczek,nie chce przestac sie bawic,ale i jak dama dostala pozwlenie spac na jednym nie uzywanym lozku i teraz juz nie spi na ziemi nasza damulka.
ogolem naprawde super.
deszczowa jak bedziesz chciala kiedys ja odwiedzic to serdecznie razem zapraszamy!!!!
pozdrawiam

Posted

ojej, jakie super wiadomości :multi: :iloveyou::sweetCyb:

dziękuję za zaproszenie, chętnie skorzystam, jak tylko się zbiorę, żeby zobaczyć tę małą okrąglutką damę :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

nikt mojej malenkiej nie odwiedza?
jak juz wiadomo gapiś ma nowa kolezanke Boni w domu!
dogaduja sie swietnie,sa mniej wiecej tego samego wieku i wzrostu tylko jeszcze waga inna bo Boni to jeszcze szkielet psa.
wreszcie nasza dama ma kolezanke do zabawy!;)
ganiaja w ta i spowrotem i do domu nie chca wracac!
sa takie cudne i kochane:loveu:

Posted

Iwonko widzisz na zdjeciach jaki z niej sie maly grubasek zrobil???hehe:evil_lol:
bylismy nie dawno u weta na odrobaczeniu(znaczy jakies miesiac temu moze dwa)i powiedzial ze wreszcie doszla do prawidlowej wagi!!I ze bardzo dobrze teraz wyglada!i jeszcze nie ma nadwagi hehe:evil_lol:

Posted

gapcia ma sie bardzo dobrze wrecz super!!:loveu:bardzo rozrabia i uczy Bonite rozrabiac,okazuje jej jak sie gryzie buty,pluszaki,dywany jak sie obgryza!!!:lol:taki maly potworek!!!!:diabloti:ale jest tez za to bardzo kochana i juz nie spi na psiej kanapie tylko w moim lozku i potrafi sie tak rozlozyc ze ja miejsca nie mam,i budzi mnie w nocy chrapaniem!!!!:razz:maly grubasek sie z niej zrobil.I co dziennie musimy ja wybiegac bo inaczej mamy w domu pieklo :lol:za wszystkimi biega,podgryza,zaczepia do zabawy lub sama biega wokol stolu!!!hehe ale dobrze ze teraz to sie z boni wybiega do jak zaczna chasac(nie wiem przez jakie h sie to pisze:placz:)to nie wiedza jak i kiedy przestac.wiec wracaja do domu zmeczone z jezykami do ziemi i przynajmniej troche poleza!a za chwile od nowa zabawa!!szybka regeneracja sil i zaczynabie bieganine z powrotem.ale przynajmniej w domu jest bardzo wesolo a szczegolnie jak obie suczki trzymaja jedno kolko do zabawy i po calym domu sie przeciagaja najpierw jedna ciagnie droga a potem zmiana!!OOj kochane suczyska!!:loveu:No i Dzekus ma troche wiecej spokoju i jedzenia wiecej bo oczywiscie dojada po obu dziwuchach.I jak ma ochote sie bawic to ma z kim!!!

• 3 weeks later...