Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuję BeacieA za wpłatę na hotelik Gapci:buzi: - to kolejne opłacone 4 dni :multi: :loveu: (do 15 stycznia)

tak, poszukiwany domek tymczasowy w Wwie, bo hotel jest za Warszawą daleko no i funduszy już nie ma, jak widać....:oops:

Posted

Gapcia moze w każdej chwili przeprowadzić sie na tymczas do mnie. Co wynikło z wczorajszej wizyty u lekarza ? Jak tam łapka maleństwa ?

Posted

Z tego co rozmawiałem w poprzedni piątek bodajże, z Deszczową to sprawa wyglądała tak że w zależności od tego czy maleńka będzie operowana powtórnie ( usunięcie blaszek ) to albo wróci do hoteliku albo trafi do mnie. Z braku dalszych informacji wnoszę że miała powtórną operację i nadal jest w hoteliku.

Posted

tak, tak - Gapcia miała jeszcze operację, dlatego już nikomu głowy nie zawracałam i zawiozłam z powrotem do hoteliku:oops:

Gapciunia urosła prawie dwukrotnie (i teraz wygląda bardzo wilczurkowato i mężnie:evil_lol:) i dlatego poprzednia śruba zrobiła się drastycznie za krótka i działała już jak dzwignia w połowie kości.
Pan Doktor usunął śrubę i na jej miejsce włożył dwie dłuższe (ale cieńsze) - w miejscu złamania widoczny jest już zrost.

Kolejna wizyta za 3 tygodnie.

A oto Gapcia obecnie - zdjęcia tylko w pozycji leżącej, bo przy tym zamieszaniu z wożeniem jej nie było na nic czasu...

ps. hotelik zapłacony do soboty 21 stycznia (do wtorku 15-go przez Was, potem ja za kolejne dni zapłaciłam, a potem....:cool1::shake:)

Posted

Ona jest taka słodka i śliczna . Zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce.
Wyślę 50 zł w tym tygodniu. Tylko gdzie AFN czy Tobie deszczowa ?