Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas pamiętam o ślicznej Gapci, ale z tymi ludziami, to chyba coś nie tak - dzisiaj miałam zapytanie o goldenka, albo lbradorka - powiedziałam, że nie znam się na rasach i trzeba iść do ZK i kupić u hodowcy, a co będą mi głowę zawracać, eleganci jedni!

Posted

Dziękuję wam Kochane Cioteczki za pomoc i pamięć:loveu:

Wczoraj Gapciunia pojechała dzięki uprzejmości nieocenionej Jo37 :calus: do pana doktora. Po 4 godzinach zabrałyśmy ją do hoteliku spowrotem.
Gapciunia miała wyjmowane śruby. Znowu ma wygoloną część pupki, znowu szwy, kołnierz....:shake:
No ale na szczęście wszystko się udało i teraz możę być już tylko lepiej...:multi:

Jutro będą nowe zdjęcia Gapciuni - teraz to prawdziwa wilkowata młoda pannica - już ledwo ledwo ją niosłam na rękach :evil_lol:

Jest śliczna i kochana. Zastałyśmy ją jak właśnie w najlepsze w hoteliku ganiała z innym psiakiem i ślicznie się z nim bawiła :loveu:

A Tamiczek dziękuję za śliczne banerki:loveu: :Rose:

Posted

przedstawiam Wam Gapcię - wygląda teraz tak: :multi:

Jest śliczna, zgrabna i powabna (i większa:evil_lol:).

Zdjęcia zrobione zaraz po ostatniej operacji wyjęcia gwożdzia - w lecznicy, po drodze do hoteliku i ostatnie na pdowórku w hoteliku - minka troszkę jeszcze niemrawa, ale świata ciekawa:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Hej, dostałam maila od Witokretek, niestety nie mam teraz czasu by prześledzić wątek i tylko chciałam zapytać - czy są plakaty z Gapcią do wydrukowania? Jeśli tak to poproszę na maila [email protected]

już przesyłam i dziękuję:calus: