deszczowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 he, he, z Gapci taki spaślaczek się zrobił:lol: dziękuję za tyle wspaniałych wiadomości:loveu: i za zaproszenie, na pewno się zmobilizuję teraz, niech mnie Gapa zamęczy:evil_lol: całe stado jest takie sliczne, że aż dech zapiera:multi: Quote
Jo37 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Chętnie się zabiorę z Tobą . Psiaki fantastycznie wyglądają razem . Quote
kasik wawa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 zapraszam wszytkich chetnych psiaki strasznie sie ciesza jak moga kogos obszczekac a potem zameczyc. gapis zacheca do zabawy a bonitka nie pozwoli zeby przestalo sie ja glaskac a jacus jak to najwiekszy zazdrosnik bedzie dziewuchy po katach szczekaniem rozganial. zapraszamy Quote
kasik wawa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 chwale sie moimi pociechami gapis ( jest nalepsza fotomodelka pod sloncem) jacus bonitka ( niestety zdjecia sa z telefonu i jak zblizalam sie do niej zdobic zdjecie to uciekala. chyba sie bala. wiec niestety wszystkie zdjecia tylem i w dodatku w ruchu) obiecuje wstawie tez te z normalnego aparatu. sa fajniejsze i wiecej na nich widac. Quote
Jo37 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Przepiękne zdjęcia . Jakie psy szczęśliwe . Quote
Jo37 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wspaniale się ogląda Wasze psiaki . Jak pokazałam zdjęcia znajomym to nie uwierzyli,że są to znajdy . Quote
kasik wawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zapraszam na nasza galerie. bede tam wstawiac powoli wszystkich zdjecia http://www.dogomania.pl/forum/f553/czworka-wspanialych-czyli-galeria-jackya-gapi-bonity-luski-172665/ Quote
Recommended Posts