Jump to content
Dogomania

Wyrzucona z samochodu, 6 kg sunia-juz rozpieszczana w domku!:)

Recommended Posts

Posted

Muszka to mala awanturnica:) Na smyczce jednak chodzi,ale caly spacer polega na szczekaniu i skakaniu po nogach bo ona musi musi na raczki:)jest boska przytulanka. Na psy sie szczerzy,ale to bardziej lekowo, zazdrosnicze jest:)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale cudeńko :loveu:
Ja też jestem od dosć dawna "wpłacaczką" w akcji sterylkowej, więc jak trzeba to mogę którąś sunię zglosić do ciachania. Niestety dotyczy to tylko suniek i tylko bezdomnych

Posted

Wzięłam i opłaciłam fakturę - 170zł, zrobię sobie potem zwrot ze sterylkowej. Była wystawiona gotówkowa, więc nie chciałam już kombinować.
To nie była wysoka ciąża, a duża i mnoga.. 7 małych, ok. 5tydzień..

Posted

Soema napisał(a):
Wzięłam i opłaciłam fakturę - 170zł, zrobię sobie potem zwrot ze sterylkowej. Była wystawiona gotówkowa, więc nie chciałam już kombinować.
To nie była wysoka ciąża, a duża i mnoga.. 7 małych, ok. 5tydzień..

Już po fakcie... Aż 7 ??

Posted

Nikaragua napisał(a):
dużo i duże, a ona maleńka... dobrze, że nie musiała ich rodzić

Marne byłyby jej szanse podobno..
Ona jest młodziutka, roczna. Cudna psina.

Posted

Muszka by porodu zwyczajnie nie przezyla. Sterylka uratowala jej zycie po prostu.
Karinko dziekuje Ci bardzo bardzo serdecznie!!!!!
Oraz p.Tomkowi i jego corce za zawozenie i przywozenie malej!!!

Posted

U Muszki w porzadku. Jest ulubienica hotelowa, jest rozkoszna i caly czas pcha sie na kolana.
Po sterylce czuje sie swietnie.
Nie mam pojecia, pewnie nie ma ogloszen, bo ja juz tej sprawy kompletnie nie ogarniam:(

Posted

a ja z że tak to powiem "letkim opóźnieniem" napiszę, że w ostatnią sobotę świrowałyśmy z Muszką na spacerku. Jak by się tak nią nie przejmować to na smyczy jej całkiem dobrze jej idzie. Ale jak się człowiek potknie lub coś do niej powie to od razu drze się (ze szczęścia chyba) w niebogłosy, podskakuje, wystawia jęzor, w ogóle jajca są ;) Ale cudna sunia. Jak się kucnie momentalnie pakuje się na kolana i widać, że dopiero tam czuje się jak u siebie :)

Aaa... szczekała na wszystko - duże, małe, czworo- i dwunożne. Odważna baba :D

Posted

dzwoniła do mnie dzisiaj bardzo rozsądna Pani szuka rocznej- 2 letniej małej suni do domku z ogródkiem i 8 letnią dziewczynką. Poleciłam jej Muszkę. mam nadzieje, ze zadzwoni i Miłke z innego wątku. Mam nadzieję, ze którejś z nich się uda...

Posted

Byloby cudnie....
na razie mialam dwa tel.Jeden fajny,ale milczy. Drugi porazka.....gdy baba z laska zgodzila sie na wizyte , wygadala sie,ze 2 psy zginely pod kolami auta, no bo nie ogrodzone a auta swiruja jak na A4.......masakra, jeszcze sie obruszyla a szkoda slow