Jump to content
Dogomania

Wyrzucona z samochodu, 6 kg sunia-juz rozpieszczana w domku!:)

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
a oprócz mojego allegro ma inne ogłoszenia?

Ma ma, fizia i ja też porobiłyśmy ogłoszeni w necie.
Na bank jest na:
fb, gumtree, tablica.pl, petworld, psy.pl, krakow.adopcje.org.

• 3 weeks later...
Posted

Nikaragua napisał(a):
no nie wiem....
mają brałam ze schroniska jak miała ok 10 miesięcy i nie sikała mi w domu...

Nie gniewaj sie , ale przeciez to zaden argument??
Sa kilkuletnie psy w hotelu i schronisku, ktore idac do domu nadal sikaja a sa takie ktore tego nie robia. Jeden nie sikal, to kazdy w okreslonym wieku ma wiedziec,zeby tego nie robic?
Byc moze w domu Muszka nie bedzie,ale nie zaryzykuje skoro ludzie maja takie wymagania....

Posted

Nikaragua napisał(a):
Absolutnie nie gniewam się.
Tak tylko głośno sobie myślę :)

a z drugiej strony to w tym drogim hoteliku mogli by ja nauczyć czystości (dt uczą )

Po pierwsze hotel nie jest drogi, biorac pod uwage,ze mamy tam 9 psow i nie placimy od czerwca bo nas nie stac.
Po drugie, hotel jest komercyjny i tylko dobre serce wlasciciela pozwala na trzymanie tam bezpanskich psow. Trudno,zeby DT nie uczyly jak pies mieszka im w domu.....
Niestety od lat o nasze psy DT sie nie bija i radzimy sobie tak jak radzimy, wiec albo ktos adoptuje psa z wizja uczenia go czystosci,albo dziekujemy.

Posted

Karusiu - dostałam wiadomość od Pani Dominiki, która zbierała na swoim ślubie pieniążki dla Rufusa - ma do oddania trochę rzeczy, przydadzą się w hoteliku?

Dominika Sługocka

• Witam,

Przepraszam że zawracam głowę w sobotę, ale mamy kilka nieprzydatnych nowych rzeczy dla psów, tj. 1 x legowisko dla ratlerka, shitzu generalnie dla małego psa, 2 x kości do gryzienia dla dużego psa, moje psy nie są w stanie ich nawet utrzymać w buzi, a nie chciałabym, żeby się zmarnowały oraz 2 x ubranka dla sznaucera miniatury lub małego sweterki, które już są na nie za małe noszone kilka razy wyprane, czy coś takiego mogę przesłać czy się przyda może jako wyprawki dla bidulek, które znajdą dom albo z jakiegoś innego powodu? Jeśli tak na jaki adres mogę je wysłać?

Pozdrawiam

Posted

No to fajnie, to już piszę do Pani Dominiki

Już wcześniej podawałam Jej adres hoteliku - to może jak tam wyśle, będzie kłopot z dowozem prezentów na miejsce z głowy :)

• 2 weeks later...
Posted

Udało się może skontaktować z tą Panią zainteresowaną Muszką?

a jeszcze napisała do mnie Pani Dominika, kiedy pytała o to czy wysłać paczkę do hoteliku:

Dominika Sługocka

• Byłam kiedyś w tym hotelu mieliśmy wziąć Broka do naszego sznaucera miniaturki ale nie wyszło i wzięliśmy innego pieska ze schroniska o podobnych gabarytach, czy Brok znalazł dom?

Posted

[quote name='fizia']Udało się może skontaktować z tą Panią zainteresowaną Muszką?

a jeszcze napisała do mnie Pani Dominika, kiedy pytała o to czy wysłać paczkę do hoteliku:

Dominika Sługocka

• Byłam kiedyś w tym hotelu mieliśmy wziąć Broka do naszego sznaucera miniaturki ale nie wyszło i wzięliśmy innego pieska ze schroniska o podobnych gabarytach, czy Brok znalazł dom?

Tak,jestesmy w kontakcie mailowym;)
A Brok tak tak, w domku:)

Posted

[quote name='fizia']Karusiu - a myslisz, że coś będzie z tego domu? czy ogłaszamy dalej?[/QUOTE]
Oglaszamy caly czas...
o Muszke nawet czasem ktos zadzwoni,ale albo rezygnuje jak mowie,ze nie wiem jak bedzie z czystoscia, albo sa to nagminnie domy gdzie poprzedni maly psiak zginal pod kolami.....

• 2 weeks later...