Jump to content
Dogomania

Wyrzucona z samochodu, 6 kg sunia-juz rozpieszczana w domku!:)

Recommended Posts

Posted (edited)

Muszka biegala dzis po bardzo ruchliwej drodze. Od samochodu do samochodu. Zlekniona, zdezorientowana....nie uciekala od czlowieka. Przy otwartych drzwiach od razu wpakowala sie do auta.....i co?wyrzucic spowrotem na szose?
Muszka jest naszym 8-smym psem w hotelu. Dlug mamy na ok 5 tysiecy mysle juz....
Wazy pare kilo, jest wesola, niesmiala, przezabawna.
Nie mamy na szczepienie, na sterylke, na hotel...na nic. le ona zyje i to najwazniejsze.

kontakt w sprawie adopcji:
507 058 628
[email protected]

Uploaded with ImageShack.us

zdj od zytta:loveu:

i na kolanka mnie weź..

Edited by karusiap
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coraz ładniejsze przywozisz :)

A sytuacja zaczyna Nas przerastać, pomimo ogłoszeń nic nie idzie do domów. Nie mamy żdnych deklaracji, ukrytych darczyńców, bogatych znajomych chetnie pomagających w spłacaniu długu lub partycypujących w kosztach. Wszytstko zbieramy same, walcząc na bazarach, zbierając fanty, wyszukując "okazji" na forum. Czasami ktoś Nam bezinteresowanie pomoże, dzięki temu ostatnio spłaciłyśmy maj (sic!) i kilka sterylek za free, dzięki Asior :loveu:

Posted

Jeju dziewczyny , jak tu pomóc :( Kasy tyle na to wszystko trzeba ... :( Muszka taki brzuszek ma spory i cycusie , ona nie jest w ciąży przypadkiem ?

Ja wpłacam na ten fundusz sterylkowy , co prawda nie tak dawno zaczęłam ale może zapytam , może coś przynajmniej uda się dołozyć z tego , Muszka malutka to może nie będzie tak drogo . Ile płacicie za sterylkę takiego malucha ?

Posted

Patia napisał(a):
Jeju dziewczyny , jak tu pomóc :( Kasy tyle na to wszystko trzeba ... :( Muszka taki brzuszek ma spory i cycusie , ona nie jest w ciąży przypadkiem ?

Jest w ciazy i na dniach sie rozsypie. Niestety nikt mi nie chce zrobic sterylki przed poniedzialkiem (jutro jeszcze mam dzwonic do p.Agnieszki) wiec teraz mozemy sie tylko modlic,zeby wytrzymala.

zdj od zytta:loveu:

krówka łaciata

mmmmmmmmm tak mi rób

Posted

Do Agnieszki z Arwetu ? Zapytać na wątku sterylkowym czy da się coś dołożyć ? fakturę wtedy trzeba wziąć , to nie jest problem . Resztę może ja dołożę jeśli nie będzie dużo , bo mnie tymczasy wyssały

Posted

Patia napisał(a):
Do Agnieszki z Arwetu ? Zapytać na wątku sterylkowym czy da się coś dołożyć ? fakturę wtedy trzeba wziąć , to nie jest problem . Resztę może ja dołożę jeśli nie będzie dużo , bo mnie tymczasy wyssały

Soema ma sie tam wlasnie zorientowac w sytuacji. Dziekuje Patia:loveu:
Jesli termin w Artwecie bedzie pozniejszy niz poniedzialek to jedziemy do dr Szpeyera. A jesli Asior zgodzi sie na moj pewien pomysl to i tak jedziemy do dr Szpeyera. Wtedy na Muszke bedzie dobrze,ale Dingo nie ma na sterylke, Szira i jedna z 3 suk z Olkusza ktore musze ciachnac, bo sa wytwornia maluchow.....

Posted

Karinko, koszt utrzymania 450 zl miesiecznie, ale oczywiscie bede negocjowac;) Choc wstyd bo p.Tomek juz nam daje takie ulgowe ulgi,ze szkoda gadac. Pewnie za malenka tez nam opusci cosik.

Nikaragua dziekuje!!:):)
namiary 507 058 628
[email protected]

czy ktos moze pomoc z tekstem?:oops:

Posted

Nikaragua niestety nic na razie nie wiadomo o niej. Moze wlasnie poczekamy pare dni,zeby ja lepiej poznac. Do ludzi to chodzaca przytulanka. Smyczy nie zna. Zobaczymy w sobote jak do psow itp.

Soemko bedziemy w kontakcie. Na pewno wolalybysmy,zeby byla gdzie reszta naszych bid i gdzie my jestesmy jak sie a. Zobaczymy kiedy nas p.Tomek wyeksmituje:)

Posted

MUSZKA
Jestem młoda, jestem miła
z dziećmi bym się pobawiła.
Jestem mądra, jestem grzeczna,
potrafię być pożyteczna.

Jestem śliczna, w łaty biała
bo ja jestem Muszka mała
która pilnie domu szuka
i do Twego serca puka.

Posted

Nikaragua napisał(a):
to koszmarny koszt dla małej suni!!! przecież ona zje max za 50zł ( i to dobrej karmy)

To stawka niezaleznie od wielkosci psa. Zazwyczaj mamy np dobermany i duze psy. Ostatnio jakies 2,3 male. Ale tak jak mowie to oglna stawka hotelowa. Biorac pod uwage,ze co chwila jest nam cos odpuszczane, a termin platnosci mamy zaden (teraz splacilysmy dopiero maj) to naprawde wychodzimy na tym wszystkim lepiej niz gdybysmy mialy placic nawet 8 zl za psa, ale regularnie i stale.....

Posted

Karusiap ,wkleiłam w pracy tylko link do tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/215030-JRT-PRT-suczka-do-dw%C3%B3ch-lat-okolice-%C5%BBywca i jeśli jesteś zainteresowana odpowiedzią cyt.

Bardzo dziękuję za odzew
Wysłałam wszystkie pieski dzisiejszym popołudniem. Państwo są zainteresowani Czinką, Lubisią i sunią z Krakowa. Jeśli jest taka możliwość, byłabym wdzięczna za każde kolejne zdjęcie i informacje o suniach

Jeśli możesz to napisz tam coś o suni i dodaj zdjęcia ok ?