karusiap Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 fizia napisał(a):A czy wiadomo ile Muszka ma mniej wiecej lat? padło takie pytanie na FB, a ja nie wiem :) Mlodziutka. Rok,moze poltora:) Quote
karusiap Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Muszka od wczoraj w nowym domku. Od progu czula sie jak u siebie, wskoczyla na wersalke, wycalowala Pania. Gdy Pani zartowala,ze nie bedzie spac z takim smierdziuchem, Muszka (teraz Kora) wdzieczyla sie na kazda strone. Jest przezabawna. Zakopala kostke w wersalce, przynajmniej tak sie jej wydawalo. Poznala 3 koty (dwa sasiadki) i .....schowala sie za nogi..:) Fakt, koty sa wieksze od niej,ale ona chyba wogole nie wie co to:) Dziekuje serdecznie Alicji M. za ten cudowny domek:) Quote
masza44 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 o ale fajnie! Ja ją reklamowałam komu mogłam ale teraz zastój nawet w adopcjach szczeniaków...tym bardziej się cieszę i gratuluję! Quote
elaja Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Super wiadomość !!!:multi::multi::multi: Jak fajnie ,że malutka Nowy Rok powita w Nowym Domu :loveu: Nawet dostała imię najpiękniejsze na świecie :loveu: ( u mnie jest i Muszka i Kora ;) ) Quote
paoiii Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Cudowna wiadomość!!!! Oby takich więcej :) Będzie miała cudne święta! Quote
karusiap Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Mala ma sie doskonale:) Jedyny problem jest taki,ze goni skubana bezdomne koty na spacerze i bez dyskusyjnie musi sie tego oduczyc. Koty sa przyzwyczajone do wspolnych spacerow z Pania Kory i jej poprzednim psem i nie moga zostac odstraszone z miejsca gdzie jedza i maja ciepelko..... Quote
_Alfa_ Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Witam, nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ciekawi mnie jak się ma sunia - jestem "mamą" podobnej suczki, ma około 3 lat, z tym że jest większa, bo waga jej to 13kg. W pierwszej chwili myślałam nawet, że to o moim psie :) Pozdrawiam! Quote
karusiap Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Muszka/Kora ma sie znakomicie. Widujemy sie czasami. Jest mala rozrabiara i troszke niszczycielka:) Quote
Recommended Posts