Jump to content
Dogomania

Wyrzucona z samochodu, 6 kg sunia-juz rozpieszczana w domku!:)

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszka od wczoraj w nowym domku. Od progu czula sie jak u siebie, wskoczyla na wersalke, wycalowala Pania. Gdy Pani zartowala,ze nie bedzie spac z takim smierdziuchem, Muszka (teraz Kora) wdzieczyla sie na kazda strone. Jest przezabawna. Zakopala kostke w wersalce, przynajmniej tak sie jej wydawalo. Poznala 3 koty (dwa sasiadki) i .....schowala sie za nogi..:) Fakt, koty sa wieksze od niej,ale ona chyba wogole nie wie co to:)
Dziekuje serdecznie Alicji M. za ten cudowny domek:)

Posted

Super wiadomość !!!:multi::multi::multi:
Jak fajnie ,że malutka Nowy Rok powita w Nowym Domu :loveu: Nawet dostała imię najpiękniejsze na świecie :loveu: ( u mnie jest i Muszka i Kora ;) )

Posted

Mala ma sie doskonale:) Jedyny problem jest taki,ze goni skubana bezdomne koty na spacerze i bez dyskusyjnie musi sie tego oduczyc. Koty sa przyzwyczajone do wspolnych spacerow z Pania Kory i jej poprzednim psem i nie moga zostac odstraszone z miejsca gdzie jedza i maja ciepelko.....

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Witam,

nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ciekawi mnie jak się ma sunia - jestem "mamą" podobnej suczki, ma około 3 lat, z tym że jest większa, bo waga jej to 13kg. W pierwszej chwili myślałam nawet, że to o moim psie :)
Pozdrawiam!