Anza&Hacker Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [CENTER]No w końcu macie całą zwierzą rodzinke w komplecie na jednej stronie! :loveu: [/CENTER] Quote
Tośka_m Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Marta i Wika napisał(a): A żeby zamieszania z psami było mało, kot sąsiadów (przedstawiany tutaj, imieniem Kot) ostatnio upodobał sobie, hmm, coś zaskakującego. Zakrada się do mieszkania mojej babci, wskakuje na zabytkowy fortepian i sra dokładnie na jego środku. Już któryś raz :evil_lol: Więc Czarek to naprawdę niewielki kłopot :evil_lol: Po cichu podczytuję sobie Czarkowe historie, ale Kot srający na zabytkowy fortepian zmusił mnie do wypowiedzenia się na ten temat - :shithappens: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
GoniaP Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Donvitow napisał(a):Fajnie.!!! Gonia cieszysz się;) Jak nie wiem co :multi: Quote
Marta i Wika Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 A ja już w Poznaniu :placz: Jeszcze kilka ujęć z dzisiaj, niestety domowych - na dwór nie wzięłam aparatu... Oj, będę tęsknić za Czarusiem. Gryzienie szyszki, czyli masowa produkcja śmieci: Cały dom pusty, a psy nie wiedzieć czemu muszą zawsze kotłować się i kłócić o patyk pod biurkiem, pod moimi nogami, w plątaninie kabli. Małe zoo :eviltong: Każde miejsce jest dobre do spania :evil_lol: Moja diablica :p Quote
Tośka_m Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ten wzrok Wiki mówi jedno - chodźmy jutro na spacer z Tośką i Ozzim!! :cool3: Ozzy będzie szukał szmat do przeciągania, a Tośka marudzić o Zgierzynce ;) Quote
GoniaP Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Marta i Wika'] Małe zoo :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I Czaruś nie chciał ich zjeść ???:evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Tośka_m napisał(a):Ten wzrok Wiki mówi jedno - chodźmy jutro na spacer z Tośką i Ozzim!! :cool3: Ozzy będzie szukał szmat do przeciągania, a Tośka marudzić o Zgierzynce ;) A może pojutrze, co? Bo dziś to Wika nawet bez Ozziego na porządny spacer nie pójdzie. Mam tak wariacki dzień, że głowa mała :-( GoniaP napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I Czaruś nie chciał ich zjeść ???:evil_lol: No jak widać leży koło nich grzecznie i nawet przysypia. A jak jeszcze słoneczko zaświeciło na dywan, to przytulił się do klatki z królikiem i tak spał ;-) Podchodzil czasem i próbował zębami albo łapami uderzać w klatkę, szczególnie jak króliczyca się ruszała, ale wtedy bezwzględnie brałam go na ręce i wywalałam na chwilę za drzwi, więc potem już przestał :eviltong: No ale na czas biegania stworów luzem Czaruś musi siedzieć zamknięty. Quote
Donvitow Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dawno nie zaglądałem /:angryy: Dogo/. Faje fotki. Pozdrawiam zwierzyniec domowy. Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Trzeba troszke odkurzyć wątek :cool3: Wikunia na: "VII MAJOWYM OBOZIE KLIKEROWYM Piła-Płotki 2007" :cool1: Quote
GoniaP Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 W to, że Wikunia ma sie dobrze, to nie wątpię. A jak Czaruś zniósł rozłąkę ze swoim Panem? Marta, napisz, proszę. Quote
Donvitow Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 GoniaP napisał(a):W to, że Wikunia ma sie dobrze, to nie wątpię. A jak Czaruś zniósł rozłąkę ze swoim Panem? Marta, napisz, proszę. Nie lubisz Wikuni:shake: Fotki i relacje dla Goni i trochę dla mnie:mad: Quote
Marta i Wika Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Ludzie, napiszę, ale za diabła nie mam czasu. Tylko napiszę że wszystko dobrze. Czaruś jest kochany, przywiązał się bardzo zarówno do Przemka, jak i do mojej mamy. Ma problem z obcymi, sąsiedzi już się go boją, taki groźny ;-) ale pracujemy nad tym. Napiszę, wkleję fotki, tylko się wygrzebię chociaż trochę z roboty!!!! Quote
Marta i Wika Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Dla zatroskanych losem Czarka kilka fotek z dzisiejszego spaceru :-) Jak widać ma się całkiem nie najgorzej :-) A oto nasza nowa domowniczka... jakby było mało :evil_lol: Niedługo chyba otworzymy zoo i będziemy sprzedawać bilety... ;-) Więcej różnych info, w tym - mam nadzieję - o Kajtku, jutro... Quote
GoniaP Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Marta i Wika;5294812 [URL="http://www.fotosik.pl" napisał(a):[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images21.fotosik.pl/269/928dd4519936b412.jpg No mój Radarek kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czekamy(!) z niecierpliwością na info o Kajtku :roll: ...a teraz tłumacz sie co to ma być za fotomontaż wstrętny?! :mad: Quote
Marta i Wika Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Anza&Hacker napisał(a):...a teraz tłumacz sie co to ma być za fotomontaż wstrętny?! :mad: Czemu fotomontaż? :-o Quote
Zorlis Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witam witam :] Pozdrowienia od Arisa :) Komu to Wika ozorek pokazuje? ;> Quote
Marta i Wika Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Trzy fotki z serii "Marta w pracy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Zwierzę jest na rękach, bo blisko była sarna i istniało ryzyko że wyjdzie z szelek :evil_lol: w czasie kiedy ja będę gadać swoje.) Tośka, i jak Ci się podobało? Bo nawet nie było czasu pogadać. Edit: A co do Czarka - jeśli ktoś podejrzewa, że go głodzimy, to wcale nie - je całkiem dużo, ja osobiście bym mu nawet mniej dawała :-P ale dalej taka z niego chuda glizda jak była - chyba po prostu musi nabrać mięśni :-) Quote
PaulinaT Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ależ Ci zazdroszczę, że możesz psa do pracy zabierać.... Quote
Tośka_m Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Podobało mi się ogromnie, było to świetne doświadczenie - moje pierwsze tego typu warsztaty, choć mam nadzieję, że nie ostatnie. Coś sobie pozwolę wkleić z wyprawy ;) A takie toto leżało u mnie w pokoju hotelowym Quote
Marta i Wika Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 PaulinaT napisał(a):Ależ Ci zazdroszczę, że możesz psa do pracy zabierać.... Oj, sama widzisz jaką mam pracę ;-) Ale tak serio, to Wika biedna jest ze mną, ciągle zostaje sama w różnych obcych miejscach... A jak jestem w Poznaniu, to normalnie zostawiam ją w domu, chociaż staram się na niezbyt długo :-) Ostatnio jednak przesiedziała 9 godzin. Wiem że dla niektórych psów to jest norma, ale jednak miałam wielkie wyrzuty sumienia... Moja mordeczka kochana! A dziś w nocy była burza, a po burzy były kałuże, a rano w kałużach było taplanie się :-) Quote
Anza&Hacker Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No jakiii słooodki piesek - chwyta za serce! :loveu: bonus please :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Anza&Hacker napisał(a):bonus please :diabloti: Nie ma bonusa :diabloti: Bonusy zawieszone na czas nieokreślony. Rzadko tu wpadam... mam mnóstwo pracy... Ale to przyjemna praca :-) Fotki z dzisiejszej wyprawy: Kita łąkowa: A tu odwrotny kierunek: Portrecik łąkowy: Piesek i storczyk: Piesek i dużo storczyków :multi: Zestaw roboczy :evil_lol: Dziś wlazłyśmy prosto na bandę dzików. A mój dzielny pies zamiast mnie bronić albo przynajmniej odstraszać dzicze towarzystwo szczekaniem - hop na rączki... :roll: Mamo ratuj ;) Edit: I jeszcze jedno foto drabinowe :-) Quote
Recommended Posts