Rinuś Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 hehe weszlam tutaj 1 raz i tak czytam Tweoj ostatni post i mowie o co tutaj chodzi :) ale teraz juz wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wika to sliczny psiak:) Quote
Bonsai Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Co za piękne zdjęcie z płotem! :evil_lol: Opisy powalające, z pewnością ktoś by się skusił. :diabloti: A do mnie dziisaj przyszedł kliker, a psa jeszcze nie mam.... :p Quote
morisowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Marta i Wika napisał(a):1. Wika, (...) odebrana właścicielce, która znęcała się nad nią zmuszając ją do robienia sztuczek. Używała do tego celu tępego narzędzia (prawdopodobnie tzw. klikera) oraz pasztetu, który jak wiadomo szkodzi psom. Chyba wrzucę to na moją stronę adopcyjną! Myślę, że ktoś się wzruszy losem tej biednej suczki!!! Używać tępego narzędzia do wymuszania sztuczek! no, sadystka jedna :evil_lol: (Apsa dała mi tu link, bo pies do adopcji ;) ) Quote
Marta i Wika Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Rinuś napisał(a):hehe weszlam tutaj 1 raz i tak czytam Tweoj ostatni post i mowie o co tutaj chodzi :) Witajcie i wpadajcie częściej :-) Bonsai napisał(a):Co za piękne zdjęcie z płotem! :evil_lol: Opisy powalające, z pewnością ktoś by się skusił. :diabloti: No mam nadzieję :-) A do mnie dziisaj przyszedł kliker, a psa jeszcze nie mam.... :p APSA napisał(a):Ola, klikaj tę, którą już masz :). Popieram! Masz przecież królika doświadczalnego :-) Naucz ją targetowania :-) morisowa napisał(a):Chyba wrzucę to na moją stronę adopcyjną! Myślę, że ktoś się wzruszy losem tej biednej suczki!!! Używać tępego narzędzia do wymuszania sztuczek! no, sadystka jedna :evil_lol: Ja czasem myślę że bliższy mi jest ten trzeci opis :diabloti: Quote
sisay Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja to Wam zazdrosze tej wsi, na ktora mozecie sobie pojechac :placz: I porobic piekne fotki :) Moj syn niedawno przyniosl sobie takiego czerwonego zuczka z dworu i nazwal go Tulik, powiedzial ze bedzie sie nim opiekowal... ale szybko go zgubil :roll: Fajny zuczek byl, ale w takiej chmarze wygladaja dosc przerazajaco :diabloti: Gagulcowa i Wikulcowa juz nie sa podobne. Gagulcowa byla u... hm, 'fryzjera' :razz: Wyglada jak niedorobiony pudel :eviltong: Ale moze nie bedzie sie tak szybko brudzic :roll: Quote
Anza&Hacker Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [CENTER]No, no fotek nowych co prawda nie ma :mad: - ale za to jakie opisy Wikulca i tej niedobrej dręczycielki! :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Bonsai Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 APSA napisał(a):Ola, klikaj tę, którą już masz :) Marta i Wika napisał(a):Popieram! Masz przecież królika doświadczalnego :) Naucz ją targetowania :) Taak, też o tym myślałam, ale po spacerku (króciutkim 1h, w wolnym tempie) Kama pada zawsze wykończona, a na wszystko inne jak wylegiwanie się na kanapie reaguje pogardą. :p Ale nie dam za wygraną, będę próbować rozruszać mojego 13-letniego psa z nieróbstwa. :evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 APSA napisał(a):Właśnie! Królik!!! Królika klikaj! A o tym też myślałam, nawet podzieliłam się tą myślą z koleżanką, a ta mnie wyśmiała. :eviltong: Jednak królika nie ma jak nagrodzić - on nie jest łasy na jedzenie, ma go wystarczająco. Z resztą, ja to nie Wy, wprawy nie mam. :) Na razie sobie ćwiczę timing (ćwiczenia ze strony www.kliker.z.pl ). Quote
Marta i Wika Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 ma-ja napisał(a):Ja to Wam zazdrosze tej wsi, na ktora mozecie sobie pojechac :placz: Po tej wsi Wika zwykle 24 godziny śpi z małymi przerwami na siku i jedzenie :-) Gagulcowa i Wikulcowa juz nie sa podobne. Gagulcowa byla u... hm, 'fryzjera' :razz: Wika każdego fryzjera zeżarłaby na wstępie :evil_lol: Ale moze nie bedzie sie tak szybko brudzic :roll: Nadzieja matką... eee... :eviltong: Anza&Hacker napisał(a):No, no fotek nowych co prawda nie ma :mad: - ale za to jakie opisy Wikulca i tej niedobrej dręczycielki! :loveu::loveu::loveu: Może jutro jakieś fotki będą? DiDDlina85 napisał(a):Dzien dobry..co tam u Wiki?:):loveu: Leży na kanapie i gryzie rolkę taśmy izolacyjnej. Bonsai napisał(a):Taak, też o tym myślałam, ale po spacerku (króciutkim 1h, w wolnym tempie) Kama pada zawsze wykończona, a na wszystko inne jak wylegiwanie się na kanapie reaguje pogardą. :p Na plasterek kiełbasy podsunięty pod nos też? :-) APSA napisał(a):Każde zwierzę można nagradzać jedzeniem. Też tak myślę, chociaż czasem wymaga to kombinacji :-) Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No to co z tym spacerkiem?:cool3::cool3::cool3: Może jutro lub piątek? Bo w weekend mnie niet! Jadę do pięknego miasta Wrocławia!:p:p:p Quote
Marta i Wika Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 bigos napisał(a):No to co z tym spacerkiem?:cool3::cool3::cool3: Może jutro lub piątek? No to w piątek. A o której i gdzie? Foteczki dzisiejsze, głównie portreciki w słońcu :-) Ładna ta moja psica, no nie? ;) No comments... Quote
bazylowa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 śmieciara smeiciara :turn-l: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 mamabazyla - przesmiewca:evil_lol: najpierw wyśmiała psice alive (torówki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i teraz...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No dobrze piątek! Nad Wartą, czy jeszcz za mocno zalana? Ja moge od 16-tej! Quote
Anza&Hacker Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hehe... śliczna w tych promykach słonka :loveu: ...i śmiecioniuf z niej niezły! :diabloti: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Marta i Wika'] Na plasterek kiełbasy podsunięty pod nos też? :-) Zależy jakiej, ale zdaża jej się omówić. :p [quote name='APSA']Każde zwierzę można nagradzać jedzeniem. Czy Blanki ma ulubione jedzenie...? Uwielbia owies, ale tak czy siak mu go daję co jakiś czas no i na smakołyk nie byłby dobry. Kocha też jarmuż (czy jakkolwiek się to nazywa), ale nigdy nie wiem gdzie to dostać... Ale w sumie spróbuję poklikać oba zwierzaki, co mi szkodzi... ;) Tutaj wyszła przeuroczo! Jest śliczna! :loveu: Quote
Marta i Wika Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='mamabazyla']śmieciara smeiciara :turn-l: Za pierwszy komentarz tradycyjnie bonus :-) [quote name='bigos']mamabazyla - przesmiewca:evil_lol: najpierw wyśmiała psice alive (torówki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i teraz...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale rację ma że się śmieje, ja też padam ze śmiechu jak Wika do każdego kosza musi zajrzeć :lol: No dobrze piątek! Nad Wartą, czy jeszcz za mocno zalana? Ja moge od 16-tej! No to dobra, nad Wartą o 16, trzeba ogłosić :-) [quote name='Anza&Hacker']hehe... śliczna w tych promykach słonka :loveu: :-) [quote name='Bonsai']Ale w sumie spróbuję poklikać oba zwierzaki, co mi szkodzi... ;) Bardzo jestem ciekawa, jak to wyszłoby z królikiem :-) Teoretycznie każdego zwierza można... tylko mało kto próbuje :-) Quote
Marta i Wika Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 A teraz czas na filmik :-) Chodzenie przy nodze Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marta i Wika napisał(a): Bardzo jestem ciekawa, jak to wyszłoby z królikiem :-) Teoretycznie każdego zwierza można... tylko mało kto próbuje :-) Ok, jutro idę obrabować warzywniak i będę szukać poręcznej nagrody dla mojego uszatego. :) A filmik widziałam na liście, marzenie! żeby tak chodził Piegus. :) Blanki (królik) chodzi tak za mamą w ogórku, gdy mama robi coś przy grządkach. :lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Marta i Wika']A teraz czas na filmik :-) Chodzenie przy nodze :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Czemu my mamy takie z tym problemy!!!? Wyzerują nam to na OB :shake: ...a Wam bardzo fajnie idzie :lol: Quote
Marta i Wika Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Anza&Hacker napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Czemu my mamy takie z tym problemy!!!? Wyzerują nam to na OB :shake: ...a Wam bardzo fajnie idzie :lol: Nagraj, pokaż! Na przykład na liscie klikerowej. My ćwiczymy często, krótko, w różnych sytuacjach i nie zawracamy sobie głowy zetką. Jeszcze nam dużo brakuje do doskonałości ;-) Quote
Anza&Hacker Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Marta i Wika napisał(a):Nagraj, pokaż! Na przykład na liscie klikerowej. Mam nagrane, ale to po prostu wstyd jest pokazywać :oops: No, ale niech będzie wgram gdzieś do neta - jakoś "anonimowo" :megagrin: Quote
Marta i Wika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Jak można przeczytać kilka wypowiedzi wyżej, umówiłyśmy się z Bigoskami wczoraj na 16 nad Wartą... Przyjechałyśmy... Nasze tereny spacerowe wyglądają obecnie tak: Ale chodzic się da. Różne zwierzątka spotykałyśmy... ...i takie... ...i takie też... Ale Bigosków nie było! :mad: :krach: :bigcry: Ale i tak sobie pospacerowałyśmy :-) Wika chyba coraz bardziej lubi wodę :-) Quote
Anza&Hacker Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ...ale fajna woda - u mnie takich atrakcji nie ma :p ...i znowu pierwsi! :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Anza&Hacker']...ale fajna woda - u mnie takich atrakcji nie ma :p Jak to nie ma? :-o A Odra i jej liczne kanały, dopływy? Dla mnie Wrocław zawsze kojarzył się z wodą. Prawie Wenecja ;-) ...i znowu pierwsi! :diabloti: Proszę bardzo bonusik :-) Wika ratuje butelki :-) Quote
Recommended Posts