Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Obejrzałam ....jeśli to rzeczywiście te same psiaki to wszystko wyjaśnia dlaczego żyją na ulicy :( ech....
Idzie do moderatora ?????????

Nie chciał przejść link

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marcinn napisał(a):
I jak to te psiaki???

Wczoraj była tam Mysz ...psiaków nie było ...dzień wcześniej nie widziałam ani jednego .......Pan ze stacji mówił mi że się nie pojawiły cały dzień ....myślę że Saba została zamknięta przez właściciela i towarzystwo się rozeszło.

Posted

no tak ale wczesniej to on pomyslec nie mogl aby ja zamknac:angryy::angryy::angryy::angryy:dziekuje wam dziewczyny ze zainteresowalyscie sie sprawa i jak zawsze sie na was nie zawiodlam - bo ostatnio na dogo to same rozczarowania- lae w naszej grupie sila:diabloti::evil_lol:(chociaz ja nie ślązaczka:))

Martika@Aischa napisał(a):
Wczoraj była tam Mysz ...psiaków nie było ...dzień wcześniej nie widziałam ani jednego .......Pan ze stacji mówił mi że się nie pojawiły cały dzień ....myślę że Saba została zamknięta przez właściciela i towarzystwo się rozeszło.

Posted

[quote name='dominikabankert']dziewuszki i co ? ciachamy? zbieramy kase....bo troszke sprawa ucichla....

Tak Domi ....Ela miała dzwonić do faceta ...jutro do niej zadzwonie i zapytam ....sterylizacja jak najbardziej aktulana na 04.10. Przychodnia Wróblewscy w Dąbrowie Górniczej.
Cioteczki przypominam ...Nadal szukamy PILNIE księgowej!!!

Posted

moca35 napisał(a):
Jakie wymagania muszę spełnić jako ksiegowa?
Pytam, bo nigdy tego nie robiłam ale widzę ze nikt się nie kwapi a sterylizacja tuż, tuż...

Podawać swoje konto do wpłat i zebrać pieniążki :) Tylko tyle ;)
Jak wpłyną informowac o aktualnym stanie konta :):):)

Posted

Potrzebujemy bardzo pilnie kogoś zmotoryzowanego kto mógłby podjechać na Klimontów w Sosnowcu i zabrać 2 psy z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/214284-Sosnowiec-Matka-i-szczeniak-mixy-cane-corso-pilnie-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w?p=17594948#post17594948 i zawieść je do schroniska. Szczeniak być może pojedzie w tym tygodniu na DT ale z suką nie ma co zrobić, a sytuacja jest dramatyczna. Dzisiaj sąsiedzi nasłali na tych ludzi Straż Miejską, codziennie odbieram telefony kiedy przyjedziemy po psy a my nie mamy ich gdzie zabrać. Suka jest bojaźliwa, może zachowywac się agresywnie, prawdopodobnie trzeba będzie ją zabrać w kagańcu, potrzebna będzie więcej niż jedna osoba tzn poza kierowcą, ktoś kto będzie psy pilnował w samochodzie, prawdopodobnie nigdy nie jeździły samochodem, nie wiadomo jak będą reagować.

Posted

moca35 napisał(a):
wysłałam ciotkom numer konta na PW, czy Sandra coś dorzuci?
i jak się z nią skontaktowąć?

Tak wpisz na razie Sandra ???
Dorzuci na pewno :)
Mysz prześle jej numerek konta bo jest a przynajmniej była z nią w kontakcie :)

Posted

Jestem (trochę spóźniona) na zaproszenie Ewci. Dorzucę 20 zł. Jakby coś się dalej działo to piszcie na PW, bo jestem przywalona naszymi schroniskowymi biedami i nie zaglądam już prawie na żadne wątki...