marcinn Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Obejrzałam ....jeśli to rzeczywiście te same psiaki to wszystko wyjaśnia dlaczego żyją na ulicy :( ech.... Idzie do moderatora ????????? Nie chciał przejść link Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 marcinn napisał(a):I jak to te psiaki??? Wczoraj była tam Mysz ...psiaków nie było ...dzień wcześniej nie widziałam ani jednego .......Pan ze stacji mówił mi że się nie pojawiły cały dzień ....myślę że Saba została zamknięta przez właściciela i towarzystwo się rozeszło. Quote
Justyna Lipicka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 to teraz tylko dozbierać na sterylkę!! Quote
dominikabankert Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 no tak ale wczesniej to on pomyslec nie mogl aby ja zamknac:angryy::angryy::angryy::angryy:dziekuje wam dziewczyny ze zainteresowalyscie sie sprawa i jak zawsze sie na was nie zawiodlam - bo ostatnio na dogo to same rozczarowania- lae w naszej grupie sila:diabloti::evil_lol:(chociaz ja nie ślązaczka:))Martika@Aischa napisał(a):Wczoraj była tam Mysz ...psiaków nie było ...dzień wcześniej nie widziałam ani jednego .......Pan ze stacji mówił mi że się nie pojawiły cały dzień ....myślę że Saba została zamknięta przez właściciela i towarzystwo się rozeszło. Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Domi damy radę ;) 04.10. będziemy sterylizowały sunię :) Termin umówiony ...właściciel powiadomiony. Myślę że on się trochę przestraszył wstrętnych bab chodzących po "wsi" ;) Quote
dominikabankert Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 a na jakie konto zbieramy kase na sterylke obiecalam ze sie dorzuce Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 dominikabankert napisał(a):a na jakie konto zbieramy kase na sterylke obiecalam ze sie dorzuce Nie ustaliłyśmy jeszcze kto bedzie zbierał....cioteczki która się zgodzi udostępnić swoje konto ??? Quote
kaja69 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Spóźniona ,ale dotarłam Ewuniu...i brak słów... Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A ja przypomnę że szukamy księgowej .....mam nadzieję że sunia bezpieczna i zapezpieczona przez właściciela... Quote
dominikabankert Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 dziewuszki i co ? ciachamy? zbieramy kase....bo troszke sprawa ucichla.... Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='dominikabankert']dziewuszki i co ? ciachamy? zbieramy kase....bo troszke sprawa ucichla.... Tak Domi ....Ela miała dzwonić do faceta ...jutro do niej zadzwonie i zapytam ....sterylizacja jak najbardziej aktulana na 04.10. Przychodnia Wróblewscy w Dąbrowie Górniczej. Cioteczki przypominam ...Nadal szukamy PILNIE księgowej!!! Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jakie wymagania muszę spełnić jako ksiegowa? Pytam, bo nigdy tego nie robiłam ale widzę ze nikt się nie kwapi a sterylizacja tuż, tuż... Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 moca35 napisał(a):Jakie wymagania muszę spełnić jako ksiegowa? Pytam, bo nigdy tego nie robiłam ale widzę ze nikt się nie kwapi a sterylizacja tuż, tuż... Podawać swoje konto do wpłat i zebrać pieniążki :) Tylko tyle ;) Jak wpłyną informowac o aktualnym stanie konta :):):) Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 W porządku udostępniam konto, roześlę na PW osobom które deklarowały wpłaty Jest już na nim moje 50,00zł :) Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 moca35 napisał(a):W porządku udostępniam konto, roześlę na PW osobom które deklarowały wpłaty Jest już na nim moje 50,00zł :) Super :):):) Czyli księgową mamy:loveu::lol: Quote
Jenny19 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Potrzebujemy bardzo pilnie kogoś zmotoryzowanego kto mógłby podjechać na Klimontów w Sosnowcu i zabrać 2 psy z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/214284-Sosnowiec-Matka-i-szczeniak-mixy-cane-corso-pilnie-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w?p=17594948#post17594948 i zawieść je do schroniska. Szczeniak być może pojedzie w tym tygodniu na DT ale z suką nie ma co zrobić, a sytuacja jest dramatyczna. Dzisiaj sąsiedzi nasłali na tych ludzi Straż Miejską, codziennie odbieram telefony kiedy przyjedziemy po psy a my nie mamy ich gdzie zabrać. Suka jest bojaźliwa, może zachowywac się agresywnie, prawdopodobnie trzeba będzie ją zabrać w kagańcu, potrzebna będzie więcej niż jedna osoba tzn poza kierowcą, ktoś kto będzie psy pilnował w samochodzie, prawdopodobnie nigdy nie jeździły samochodem, nie wiadomo jak będą reagować. Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wysłałam ciotkom numer konta na PW, czy Sandra coś dorzuci? i jak się z nią skontaktowąć? Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 moca35 napisał(a):wysłałam ciotkom numer konta na PW, czy Sandra coś dorzuci? i jak się z nią skontaktowąć? Tak wpisz na razie Sandra ??? Dorzuci na pewno :) Mysz prześle jej numerek konta bo jest a przynajmniej była z nią w kontakcie :) Quote
Zosia123 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jestem (trochę spóźniona) na zaproszenie Ewci. Dorzucę 20 zł. Jakby coś się dalej działo to piszcie na PW, bo jestem przywalona naszymi schroniskowymi biedami i nie zaglądam już prawie na żadne wątki... Quote
Mysza2 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dodzwoniłam się wreszcie. Umówiłam się że 3.10 sunię uwiążą i nie będą jej wypuszczać, więc 4-go rano ją zabierzemy. Quote
Recommended Posts