Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='romenka']Dobrze.Zaraz pójdzie na konto 17,50 tyle co trzeba :)[/QUOTE]
Romenka:loveu::loveu::loveu: kochana dziewczyno, przecież sama masz Romka na minusie, aż mi głupio

Posted

[quote name='Mysza2']Romenka:loveu::loveu::loveu: kochana dziewczyno, przecież sama masz Romka na minusie, aż mi głupio[/QUOTE]
Tak ale są jeszcze niepodliczone bazarki ;)

Posted

Cioteczki, saba jeszcze z 5 dni musi zostać u Emiś, dostała antybiotyki i powinna jeszcze chodzić w fartuchu. W jednym miejscu trochę sie paprze i nie zdjęli jej wszystkich szwów
Bez sensu byłoby ja odstawić na miejsce gdzie na pewno nikt jej nie doplnuje, ani podawania leków ani tego żeby się nie gryzła:(

Sabcia bardzo grzeczna , tylko wymiotuje w samochodzie
W lecznicy zapłaciłam 17 zł za antybiotyki ( 1 zastrzyk dzisiaj i tabletki na kolejne 4 dni)

Posted

[quote name='Maruda666']Podaj nr konta, zaszaleję ( ale tylko na 50zł ;) ). Najwyżej pod koniec miesiąca przyczłapię do Sosnowca chleba szukać ;)[/QUOTE]
Marudko, nie wiem jak Ci dziekować :loveu::loveu::loveu:
Zapraszam do Dąbrowy:multi::multi::multi:, Soneczkę też możesz zabrać

Posted

[quote name='Mysza2']Marudko, nie wiem jak Ci dziekować :loveu::loveu::loveu:
Zapraszam do Dąbrowy:multi::multi::multi:, Soneczkę też możesz zabrać[/QUOTE]

To jeszcze naszych siedem kotów?? :) :)

Posted

[quote name='Maruda666']To jeszcze naszych siedem kotów?? :) :)[/QUOTE]

Moja Saba konty goni, ale nic się nie martw, odizolujemy :p:p
Z fretkę izolowaliśmy i było ok:)

Posted

[quote name='Maruda666']Podaj nr konta, zaszaleję ( ale tylko na 50zł ;) ). Najwyżej pod koniec miesiąca przyczłapię do Sosnowca chleba szukać ;)[/QUOTE]

Marudko zapraszamy z całym zwierzyńcem do Sosnowca na BDT:loveu::loveu::loveu: i wcale nie na suchym :razz:

Posted

:modla::modla::iloveyou:Cudnosci Sabunka , kochane jak dobrze ze juz nie bedzie miala klopotow z ciazami , jak cudnie ze moze zostac jeszcze u Emis, Marudko ku mnie ku mnie:multi:z kocikamiiiiiii:kociak::kociak::kociak::bye::iloveyou::iloveyou:kciukiiiiiiii sciskuniamy za Sabunie

Posted

Dzwoniłam do Emiś. Sabcia biega w fartuszku, dostaje antybiotyki i ma przemywane to "niepewne miejsce" .
Emiś mówi że Saba najchętniej przebywa w domu. Po załatwieniu swoich potrzeb i sprawdzeniu że ogrodzenie jest szczelne pierwsza ustawia się do wejścia do domu.
Jest fajnym radosnym psiakiem.
Jednak preferuje ciepełko i ludzi, a nie ulicę. Miejmy nadzieję że wszystko zagoi się ładnie. W środę zabiorę ją do weta (już nie chcę pisać że potem pojedzie do swojego domu bo boję się zapeszyć), mam nadzieję że będzie już można wyjąć szwy.
Jak w piątek wiozłam ją do weta to jechała na przednim siedzeniu, nie jest przwyczajona do jeżdżenia więc podgłaskiwałam ją jedną ręką żeby mniej się bała, a Sabcia od razu rozłożyła się kołami do góry gotowa za zabawy i pieszczot :), chciała też w celach zabawowych na kolana :)

Posted

Szkoda że musi tam wracać :(, ale krzywda w sensie fizycznym jej się tam nie dzieje a cała masa zwierzaków jest w większej potrzebie :( Najważniejsze, że wysterylizowana.

Widzę wyżej, że jakby co, to na Górnym Śląsku mam się gdzie zahaczyć :) :)