Mysza2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='romenka']Kochani podajcie mi konto na PW z kwotą....[/QUOTE] Moca35 jest Księgową, zaraz Ci wyślę jej konto na PW tylko znajdę. Quote
romenka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dobrze.Zaraz pójdzie na konto 17,50 tyle co trzeba :) Quote
Mysza2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='romenka']Dobrze.Zaraz pójdzie na konto 17,50 tyle co trzeba :)[/QUOTE] Romenka:loveu::loveu::loveu: kochana dziewczyno, przecież sama masz Romka na minusie, aż mi głupio Quote
moca35 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Mysza wysłałaś romence numer konta, czy mam to zrobić? Quote
Mysza2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='moca35']Mysza wysłałaś romence numer konta, czy mam to zrobić?[/QUOTE] wysłałam Twój Quote
romenka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Mysza2']Romenka:loveu::loveu::loveu: kochana dziewczyno, przecież sama masz Romka na minusie, aż mi głupio[/QUOTE] Tak ale są jeszcze niepodliczone bazarki ;) Quote
Mysza2 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dzisiaj odbieramy Sabcię od Emiś na zdjęcie szwów i do domu. Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Mysza2']Dzisiaj odbieramy Sabcię od Emiś na zdjęcie szwów i do domu.[/QUOTE] To się dziewczynka ucieszy że wraca na "stare śmieci" ;) Wszędzie dobrze ale w domciu najlepiej ;) Quote
dominikabankert Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 no troszke.....................[quote name='Roszpunka']Ale za to Wam będzie smutno ;)[/QUOTE] Quote
Mysza2 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 To jest jej prawdziwe życie i myślę że na pewno jest w nim szczęśliwsza niż psy za kratami. Quote
Mysza2 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cioteczki, saba jeszcze z 5 dni musi zostać u Emiś, dostała antybiotyki i powinna jeszcze chodzić w fartuchu. W jednym miejscu trochę sie paprze i nie zdjęli jej wszystkich szwów Bez sensu byłoby ja odstawić na miejsce gdzie na pewno nikt jej nie doplnuje, ani podawania leków ani tego żeby się nie gryzła:( Sabcia bardzo grzeczna , tylko wymiotuje w samochodzie W lecznicy zapłaciłam 17 zł za antybiotyki ( 1 zastrzyk dzisiaj i tabletki na kolejne 4 dni) Quote
moca35 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dobra decyzja, nie ma co ryzykować oddania jej teraz Na konto wpłynęło 17,50 od Romenki:) Dziękujemy, razem jest 262,50 groszy:) Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Brakuje nam jeszcze 17 zł za antybiotyk ....i 5 dni hoteliku u Emiś :( Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Maruda666']Martika, to ile brakuje?[/QUOTE] Marudko 17 zł wet + 50 zł hotelik....tyle musimy jeszcze uzbierać ... Quote
Maruda666 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Podaj nr konta, zaszaleję ( ale tylko na 50zł ;) ). Najwyżej pod koniec miesiąca przyczłapię do Sosnowca chleba szukać ;) Quote
Mysza2 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Maruda666']Podaj nr konta, zaszaleję ( ale tylko na 50zł ;) ). Najwyżej pod koniec miesiąca przyczłapię do Sosnowca chleba szukać ;)[/QUOTE] Marudko, nie wiem jak Ci dziekować :loveu::loveu::loveu: Zapraszam do Dąbrowy:multi::multi::multi:, Soneczkę też możesz zabrać Quote
Maruda666 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Mysza2']Marudko, nie wiem jak Ci dziekować :loveu::loveu::loveu: Zapraszam do Dąbrowy:multi::multi::multi:, Soneczkę też możesz zabrać[/QUOTE] To jeszcze naszych siedem kotów?? :) :) Quote
Mysza2 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Maruda666']To jeszcze naszych siedem kotów?? :) :)[/QUOTE] Moja Saba konty goni, ale nic się nie martw, odizolujemy :p:p Z fretkę izolowaliśmy i było ok:) Quote
Martika&Aischa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Maruda666']Podaj nr konta, zaszaleję ( ale tylko na 50zł ;) ). Najwyżej pod koniec miesiąca przyczłapię do Sosnowca chleba szukać ;)[/QUOTE] Marudko zapraszamy z całym zwierzyńcem do Sosnowca na BDT:loveu::loveu::loveu: i wcale nie na suchym :razz: Quote
Nadziejka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :modla::modla::iloveyou:Cudnosci Sabunka , kochane jak dobrze ze juz nie bedzie miala klopotow z ciazami , jak cudnie ze moze zostac jeszcze u Emis, Marudko ku mnie ku mnie:multi:z kocikamiiiiiii:kociak::kociak::kociak::bye::iloveyou::iloveyou:kciukiiiiiiii sciskuniamy za Sabunie Quote
Mysza2 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dzwoniłam do Emiś. Sabcia biega w fartuszku, dostaje antybiotyki i ma przemywane to "niepewne miejsce" . Emiś mówi że Saba najchętniej przebywa w domu. Po załatwieniu swoich potrzeb i sprawdzeniu że ogrodzenie jest szczelne pierwsza ustawia się do wejścia do domu. Jest fajnym radosnym psiakiem. Jednak preferuje ciepełko i ludzi, a nie ulicę. Miejmy nadzieję że wszystko zagoi się ładnie. W środę zabiorę ją do weta (już nie chcę pisać że potem pojedzie do swojego domu bo boję się zapeszyć), mam nadzieję że będzie już można wyjąć szwy. Jak w piątek wiozłam ją do weta to jechała na przednim siedzeniu, nie jest przwyczajona do jeżdżenia więc podgłaskiwałam ją jedną ręką żeby mniej się bała, a Sabcia od razu rozłożyła się kołami do góry gotowa za zabawy i pieszczot :), chciała też w celach zabawowych na kolana :) Quote
Maruda666 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Szkoda że musi tam wracać :(, ale krzywda w sensie fizycznym jej się tam nie dzieje a cała masa zwierzaków jest w większej potrzebie :( Najważniejsze, że wysterylizowana. Widzę wyżej, że jakby co, to na Górnym Śląsku mam się gdzie zahaczyć :) :) Quote
Recommended Posts