Jump to content
Dogomania

psy DO ADOPCJI - potrzeba KARMY, ponad 20kg dziennie! prawie ZERO pomocy...

Recommended Posts

Posted

Colette napisał(a):
Jeśli mam wybierać z powyższej listy - to niech będzie sterylizacja Smajli i połowa kastracji Hassana.

Ale bądźmy szczere - sama wiesz najlepiej, którą dziurę budżetową musisz łatać w pierwszej kolejności aby psy miały co jeść, a wet nie odmówił kolejnych szczepień/kastracji na krechę ze względu na zbyt duży dług.

Więc jak przyjdzie kasa - ulokuj ją tam, gdzie to najbardziej w danym momencie potrzebne :-)

Colette dziekuję! :Rose:
Spłacimy więc sterylkę Smajli i połowę kastracji Hassana. Dziękujemy Ci za pomoc! :*

Posted

W końcu udało mi się znaleźć czas na zrobienie przelewu - jutro powinna być obiecana kasa na sterylkę + kastrację.

Pozdrawiam i przepraszam za opóźnienie.

Posted

Colette napisał(a):
W końcu udało mi się znaleźć czas na zrobienie przelewu - jutro powinna być obiecana kasa na sterylkę + kastrację.

Pozdrawiam i przepraszam za opóźnienie.

No co Ty!! Nie masz za co przepraszać! Ogromne DZIĘKUJĘ!! 250 zł od Ciebie wpłynęło. Za Smajli przeleję do weta i spłacę za nią dług. Reszta miała być na połowę kastracji Hassana, ale już ktoś wpłacił na niego, więc będzie na połowę kastracji innego psiaka, tylko musimy ustalimy kogo w pierwszej kolejności ciachać.
Jeszcze raz dziękuję!

• 1 month later...
Posted

missiaa podeślij mi dane do przelewu, żebym mogła Wam 50 zł wpłacić. Może jeszcze ktoś wspomoże missków ?

Ciesze się z domku dla Sabrinki :)

Kurczę, tak sobie myślę, że jakbym miała czym zrobić zdjęcia :placz:, to bym jakiś mały bazarek dla Was skleciła, bo kilka rzeczy w domu bym znalazła. Chyba, że mogłabym jakoś je Tobie przekazać? Bywasz w Krakowie ?

Posted

UWAGA! UWAGA! UWAGA!

14.10.2013 (poniedziałek) w Parku koło ulicy. Jerzmanowskiego (PROKOCIM-BIEŻANÓW) wyrwała się z ręki nowej właścicielce suczka adoptowana od nas.
Sarbinka ma na sobie szelki i przyczepioną do nich dwumetrową smycz.
Suczka ma ok 3 lata, jest bardzo kudłata, koloru czarnego (z lekko brązowymi obwódkami wokół oczu) i białym krawacikiem. Jest malutka (ok 8kg). Płochliwa do obcych.
Jest zaczipowana.

Błagam jeśli jest ktoś z okolic Prokocim- Bieżanów i kto mógłby pomóc szukać suczkę lub jeśli ktoś wie gdzie przebywa proszę o kontakt 50 40 60 219.

Posted

missiaa dostałam twoją wiadomość, przelew poszedł. Biedna Sabrinka, dzisiaj strasznie leje :shake: Ja jestem z Huty i nie za bardzo orientuje się w tamtych terenach, ale jakby była organizowana jakaś grupa poszukiwawcza, to mogę przyłączyć się w sobotę. Chociaż mam nadzieję, że do tego czasu sunia się znajdzie.

Posted

[quote name='Gosiapk']Znalazła się?[/QUOTE]

a ktoś ją szuka?????
ja tez mogę dołączyć ale trzeba wiedzieć gdzie dokładnie uciekła, właścicielka oplakatowała okolice????

Posted

Sarbinki dalej nie ma, zapadła się pod ziemię :( plakaty porozwieszane, ogłoszenia na portalach są, była szukana, ale nikt nie widział, nikt nie słyszał :( Ostatnia informacja, że po ucieczce kierowała się w stronę ul. Telimeny a później już nie wiadomo :(

Posted

jesli są osoby chetne do przyłączenia się do grupy poszukiwawczej Sarbinki podaje maila do Magdy Ś., trzeba ustalić jeden termin i sie dogadać. Będę wdzieczna każdej osobie która się przyłączy: [FONT=lucida grande][email protected]
[/FONT]