Jump to content
Dogomania

psy DO ADOPCJI - potrzeba KARMY, ponad 20kg dziennie! prawie ZERO pomocy...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']missiaa, super wieści, że Madeira znalazła domek :)

A czy Ziuta ma już dom ? Bo mam o nią zapytanie[/QUOTE]

Ziutka nadal bez domu :( Podeślij zapytanie do mnie albo do missieek na maila.

[quote name='paoiii']Missiaa super robota z pierwszymi postami! Na prawdę! :kciuki:[/QUOTE]

dziękuję :) powoli działam, jak mam chwilę, ale jeszcze sporo roboty:) i chyba mi postów braknie.. :P chcę po 2 psy w jednym poście. Choć tak naprawdę to wolałabym po jednym psie na posta, wtedy każdy psiak miałby w swoim poście 5 zdj do ogłoszeń, żeby nie trzeba było szukać gdzie indziej, bo nie każdy ma facebooka (a tam są zawsze najbardziej aktualne fotki). Ale wtedy to już musiałabym prosić o dodanie wielu postów, a nie wiem czy moderatorzy by się zgodzili.

jak już powklejam psiaki pod naszą opieką, chcę również wkleić psiaki u missieek które są u niej na BDT, bo też ich jest kilka.

Posted

Państwo, którzy byli zainteresowani adopcją Mrówki zrezygnowali (poinformowali, że na jakiś czas muszą zrezygnować z psiej adopcji)
Nikt inny już nie dzwonił o Mrówkę :(

Pomóżcie, żeby znalazła dom jak ma 7 m-cy, a nie jako dorosła sunia. To taka słodka sarenka, na widok człowieka dostaje szału radości..
Ostatnio jak przyjechali Państwo po Dina, tak zaczeła szaleć z radości, wdrapywać sie na ich kolana, trącać głowką ręce- żeby głaskać. Zupełnie jakby myślała, że to po nią przyjechali :( Łezka mi się w oku kręciła, jak zabrali Dina i poszli do samochodu, a ona stała taka smutna... miałam wrażenie, że jakby mogła mówić to powiedziałaby :" ale dlaczego to jego zabrali, a ja zostałam. Przecież tak się starałam, żeby i mnie pokochali"

Strasznie mnie boli, że nikt jej nie chce... że nikt nie chce Mazura, Totka, Bibisia, Gruszki...to są takie cudowne psy..dosłownie do rany przyłóż, idealne, a pomimo wielu ogłoszeń nikt o nie nie dzwoni..:( Kiedy wreszcie znajdą sie ICH ludzie :(

Posted

[quote name='Ziutka']missiaa poszukaj bazarków ogłoszeniowych i wstaw tu linki, wykupie ogłoszenia :)
ja nie mam czasu szukać (małe dziecko ;) )

tu jest Javeny, chyba najtańszy. Tylko nie wiem czemu na portalu tablica.pl (z którego są najczęściej zapytania ) nie jest w pakiecie podstawowym tylko w "tych dodatkowych"
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243659-IV-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY25za-3-zł-45za-5zł-55za-8zł-do-31-05-13-22-00

[quote name='bahlsa']znalazłam taki watek, może tu wrzucić prośbę o ogłoszenia?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243787-Darmowe-ogłoszenia-Szybko-łatwo-solidnie!-Zapraszam-)?p=20897231#post20897231
A jakie dziewczyna robi piękne banerki .... :) link w jej podpisie.

no to może podeślę jej jakiegoś psiaka do ogłoszeń( bo na raz można tylko jednego). Tylko jakoś mało znane te portale do ogłoszeń (poza tablicą, gumtree i gratką to pozostałych nie znam). Banerki też ma piękne

Posted

Z dedykacją dla Malgoski i Szelki :)

Falka- czyli sunia, która do nas trafiła jako szczeniak razem z Szelką i obie szybciutko znalazły nowe domy :) A tu jej zdjecie (już dużej):

Posted

[quote name='missiaa']Z dedykacją dla Malgoski i Szelki :)

Falka- czyli sunia, która do nas trafiła jako szczeniak razem z Szelką i obie szybciutko znalazły nowe domy :) A tu jej zdjecie (już dużej):

Jezuuuuuuuuuuu one są identyczne prawie, Falka trochę cimniejsza, ale widać, że to siostry :)
dzięki, byłam ciekawa co u niej, widzę, że już ciachnięta....

Posted

[quote name='Mani2000']Totek ogłoszony:
Kokosy.pl
Ojej.pl
Najpewniej.pl
Hiperogloszenia.pl
Pajeczyna.pl
Pineska.pl
Azbazar.pl
lento.pl
ale.gratka.pl+naszemiasto.pl+wp.pl
gumtree.pl
adin.pl
oglaszamy24.pl

i ja ogłosiłam go jeszcze na Tablicy...

Posted

Mrówka, Smajli wysterylizowane. Raszko wykastrowany... nie mamy pieniążków na opłacenie długu u weta za zabiegi.

Sterylizacja jednej suczki to koszt 160zł, kastracja psa 100 zł.

Proszę, pomóżcie :( Rośnie dług u drugiego weterynarza :(

do zapłaty jest 420 zł za te 3 operacje, u drugiego weterynarza jest ok 500 zł długu..

Posted

Cisza w temacie nikt tu nie zagląda, to napisze , że Ziuta w nowym domu w Krakowie od wczoraj, 1,5 roku czekała. Podnosze apel missii o wsparcie kastracji, jest jeszcze jedna bezdomna suka na wsi u Missieek , która ciągle rodzi , teraz ma cieczkę, jeśli znajdzie sie sponsor będzie wykastrowana koszt zabiegu 160 zł.

Posted

[quote name='annika']Fajno, że Ziuta w domu! oby takim na zawsze:loveu:
DS z ogłoszenia?[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Bardzo się ciesze z domku Ziuty :)
Z ogromną przyjemnością ściągam jej ogłoszenia ;)[/QUOTE]

Państwo którzy ją adoptowali na ogłoszeniu upatrzyli jakiegoś innego(missieek mi mówiła, ale już nie pamiętam, którego) i Angela zaproponowała, że mogą sobie wejść na naszą stronę i obejrzeć inne też... i zakochali sie w Ziucie.

A wczoraj do DS pojechała Karmelka- Didi:)

Posted

Serdeczne podziękowania dla Alicji M. za przeznaczenie dla naszych tymczasów 100 zł. Za te pieniądze opłacimy kasrację Raszko. DZIĘKUJEMY!

Do zapłaty u weta jest jeszcze sterylizacja suczke (160+ 160 zł) :(

Posted

[quote name='lunarmermaid']Czy Gusia lub Smajli nadają się do 6-cio letniego dziecka? Musi tolerować też inne psy i koty. Gusię mogę poogłaszać jeżeli nie ma ogłoszeń.[/QUOTE]

Gusia co prawda nie miała kontakru z dzieckiem, ale nigdy nie wykazała jakiej kolwiek agresji do człowieka :)Na potrzeby mogę zrobić test delikatnego ciągnięcia za uszy :P:P:P Toleruje psy, razem się z nimi bawi, szaleje. Koty w gronie innych psów na otwartym terenie mogłaby pogonić, biegnąc za tłumem. Nie wiem jaka byłaby do kotów, bez "poparcia" innych psów.Jak była malutka mieszkała z kotami.
Ona lubi się bawić jest bardzo radosna i chciałaby się z kotem bawić niż zagryźć bez skrupułów :P

Smajli raczej nie ryzykowałabym do małego dziecka bez sprawdzenia.. ona jest radosna, pogodna, ale często ma chwile "teraz chcę być sama".

Dzięki za pomoc w ogłaszaniu. Ogłoszenia potrzebne.