missieek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Colette napisał(a):Hej, czy przesyłki podocierały na miejsce? musze dopytac mamy Quote
abero Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zumi ma wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/#!/events/277539882302069/ Zajrzyjcie i zapraszajcie znajomych, próbujemy umówić zabieg składania łapki na jutro lub pojutrze. Quote
missieek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Colette napisał(a):Hej, czy przesyłki podocierały na miejsce? przesylki dotarly, poslania juz sluza, a karma juz zjedzona Quote
missieek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 o szczeniaki ludzie dzwonia, glownie o biala, ale poki co nie ma w czym wybrac, m.in. dzwonia tacy co nie uznaja sterylizacji a szczeniaki choruja, jedna z najmniejszych czarnych Usia, odeszla z Juka jest zle Bianco i Isia poki co maja sie dobrze dziewczyn na S nikt nie chce, nikt nie dzwoni, rosna.. a polamania chyba parami chodza byli ludzie ogladac Ajaxa, miedzy nogami w furtce przecisnela sie Foxa, sploszyla sie ludzi ktorzy przyjechali i wpadla prosto pod kola za szybko jadacego samochodu jutro bedzie rtg, ale ciekawie nie jest Quote
zerduszko Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 missieek napisał(a): a szczeniaki choruja, jedna z najmniejszych czarnych Usia, odeszla Biedna mała :( I Foxa... ona taka kochana sunia :( Dziewczynom na S przydałyby się nowe ogłoszenia, i zdjęcia. Quote
malawaszka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 o rany :( a właśnie u Rudzi pytałam co się stało Foxie :( Quote
Owieczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zapisuję na razie. Po malutku postaram sie wdrożyć. Sporo tego jest :( Quote
Lili8522 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Usia była chora? A czy te białe szczeniak Masza i Misza jeszcze są do adopcji? Edited January 10, 2012 by Lili8522 Quote
KT Arts Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Szkoda dziewczynek.. A co z Ajaxem? Wezmą go? Quote
elaja Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Lili8522 napisał(a): A czy te białe szczeniak Masza i Misza jeszcze są do adopcji? Maszka dzisiaj pojechała do nowego domu , po Miszkę nowy domek przyjedzie pod koniec tygodnia :lol: Quote
zerduszko Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 elaja napisał(a):Maszka dzisiaj pojechała do nowego domu , po Miszkę nowy domek przyjedzie pod koniec tygodnia :lol: O to super, ściągać już ogłoszenia? Quote
elaja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 zerduszko napisał(a):O to super, ściągać już ogłoszenia? Poczekajmy aż Misza będzie już w nowym domu . Quote
fizia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Missieek - nie kojarzysz przypadkiem takiego psiaka? zaginął 26.12. w Olkuszu, pisała do mnie właścicielka http://zaginionepsy.pl/obiekt,14240,Zaginiony,Olkusz,Urwis.html Quote
MiaDevlin Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) Missieek - ile potrzeba na sterylki dla dziewczyn? Ja i Gabi (dawna Teri) przyłączymy się do zbiórki :))) Strasznie się cieszę, że wzięłam Teri, to taki przekochany plastuś jest, moja sunieczka, śpi ze mną i na krok mnie nie odstępuje :) Byłyśmy ostatnio na wizycie u weta i pan doktor stwierdził, że chyba jej dobrze u mnie, bo ma o 2kg za dużo i zalecił odchudzanie ;) Selinka mi się strasznie podoba z maluchów, ale nie wiem czy moja Mama zgodziłaby się na trzeciego psa ;) Daj znać proszę, ile trzeba uzbierać :) Nietoperz w swym ulubionym miejscu (w moim łóżku) :) Uploaded with ImageShack.us Edited January 12, 2012 by MiaDevlin Quote
missieek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='MiaDevlin']Missieek - ile potrzeba na sterylki dla dziewczyn? Ja i Gabi (dawna Teri) przyłączymy się do zbiórki :))) Strasznie się cieszę, że wzięłam Teri, to taki przekochany plastuś jest, moja sunieczka, śpi ze mną i na krok mnie nie odstępuje :) Byłyśmy ostatnio na wizycie u weta i pan doktor stwierdził, że chyba jej dobrze u mnie, bo ma o 2kg za dużo i zalecił odchudzanie ;) Selinka mi się strasznie podoba z maluchów, ale nie wiem czy moja Mama zgodziłaby się na trzeciego psa ;) Daj znać proszę, ile trzeba uzbierać :) sterylizacja suczki kosztuje: zabieg 160zl plus dojazd do Krakowa - paliwo ok 50zl Gafa, Fabia i Ajra znalazly sponsorow np Debi jeszcze szuka sponsora, zaraz do sterylki bedzie gotowa tez Tuti i Czekoladka a moze chociaz moglabys dac domek tymczasowy dla Selinki? bardzo bardzo to dla niej potrzebne! [quote name='fizia']Missieek - nie kojarzysz przypadkiem takiego psiaka? zaginął 26.12. w Olkuszu, pisała do mnie właścicielka http://zaginionepsy.pl/obiekt,14240,Zaginiony,Olkusz,Urwis.html a czy wlascicielka pytala w strazy miejskiej czy takiego psa odlapywali o ile mi wiadomo w 2011r Olkusz robil zdjecia kazdemu odlapanemu psu, a potem psy trafialy do schroniska w Bielsku Bialej w tym roku 2012 juz nie do BB, teraz chyba do Raclawic wiec niech kobietka sie zorientuje, pojedzie do Bielska, w olkuskim przybytku na 99% go nie ma [quote name='Niufciak']Szkoda dziewczynek.. A co z Ajaxem? Wezmą go? nie wiem, musze dopytac mamy czy sie jeszcze kontaktowali ale jesli nie to pewnie sie nie zdecyduja [quote name='Lili8522']Usia była chora? A czy te białe szczeniak Masza i Misza jeszcze są do adopcji? na ta chwile juz Misza i Masza maja domy, takie w typie rasy to sa rozchwytywane ogloszenia mozna pousuwac Quote
MiaDevlin Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Porozmawiam jutro z Mamą nt. Selinki - to ciężki orzech do zgryzienia, ale spróbuję. W takim razie zaczynam zbierać na te trzy sterylki :) Quote
fizia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='missieek'] a czy wlascicielka pytala w strazy miejskiej czy takiego psa odlapywali o ile mi wiadomo w 2011r Olkusz robil zdjecia kazdemu odlapanemu psu, a potem psy trafialy do schroniska w Bielsku Bialej w tym roku 2012 juz nie do BB, teraz chyba do Raclawic wiec niech kobietka sie zorientuje, pojedzie do Bielska, w olkuskim przybytku na 99% go nie ma Dziękuję Ci bardzo za wiadomość. zaraz do tej Pani napiszę. Ona napisała mi tak: Do końca roku Olkusz należał do schroniskaw Bielsku Białej,gdzie byłam,bo mielitransport piesków z Olkusza 30.12.2011.Dzwoniłam tam i Pani mi przesłała zdjęcia,wyglądało że to on,więc pojechałam.Niestety........Od nowego roku należymy do schroniskaw Racławicach,gdzie też dzwoniłam i wysłałamPanu zdjęcia Urwisa.Obiecał,że mi da znać,jeślipodobnego psa złapie.Pisałam i dzwoniłam do schroniska w Krakowie,Raciborzu i Bukownie.Nie odzywają się od tygodnia,więc dziś lub jutro się im przypomnę;)Cały czas coś próbuje,bo spryciarz z tegonaszego Urwisa i wierze,że żyje,tylkonie może wrócić Quote
mojko309 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Prześlijcie nr konta , wyślę jakieś pieniądze. Quote
missiaa Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='fizia']Dziękuję Ci bardzo za wiadomość. zaraz do tej Pani napiszę. Ona napisała mi tak: Do końca roku Olkusz należał do schroniskaw Bielsku Białej,gdzie byłam,bo mielitransport piesków z Olkusza 30.12.2011.Dzwoniłam tam i Pani mi przesłała zdjęcia,wyglądało że to on,więc pojechałam.Niestety........Od nowego roku należymy do schroniskaw Racławicach,gdzie też dzwoniłam i wysłałamPanu zdjęcia Urwisa.Obiecał,że mi da znać,jeślipodobnego psa złapie.Pisałam i dzwoniłam do schroniska w Krakowie,Raciborzu i Bukownie.Nie odzywają się od tygodnia,więc dziś lub jutro się im przypomnę;)Cały czas coś próbuje,bo spryciarz z tegonaszego Urwisa i wierze,że żyje,tylkonie może wrócić Przecież w Bukownie nie ma schroniska.... Quote
missiaa Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Niufciak']Szkoda dziewczynek.. A co z Ajaxem? Wezmą go?[/QUOTE] O Ajaxa się już nie odezwali... :( Quote
zerduszko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='missiaa']O Ajaxa się już nie odezwali... :([/QUOTE] Masz może nowe zdjęcia szczeniaków suczek na S? :) Potrzebne pilnie :D Quote
missiaa Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='zerduszko']Masz może nowe zdjęcia szczeniaków suczek na S? :) Potrzebne pilnie :D[/QUOTE] Postaram sie dzis lub jutro zrobic. Quote
zerduszko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='missiaa']Postaram sie dzis lub jutro zrobic.[/QUOTE] Trzymam za słowo :) Quote
Recommended Posts