Jump to content
Dogomania

psy DO ADOPCJI - potrzeba KARMY, ponad 20kg dziennie! prawie ZERO pomocy...

Recommended Posts

Posted

o szczeniaki ludzie dzwonia, glownie o biala, ale poki co nie ma w czym wybrac, m.in. dzwonia tacy co nie uznaja sterylizacji

a szczeniaki choruja, jedna z najmniejszych czarnych Usia, odeszla
z Juka jest zle
Bianco i Isia poki co maja sie dobrze
dziewczyn na S nikt nie chce, nikt nie dzwoni, rosna..

a polamania chyba parami chodza
byli ludzie ogladac Ajaxa, miedzy nogami w furtce przecisnela sie Foxa, sploszyla sie ludzi ktorzy przyjechali i wpadla prosto pod kola za szybko jadacego samochodu
jutro bedzie rtg, ale ciekawie nie jest

Posted

missieek napisał(a):

a szczeniaki choruja, jedna z najmniejszych czarnych Usia, odeszla

Biedna mała :(

I Foxa... ona taka kochana sunia :(

Dziewczynom na S przydałyby się nowe ogłoszenia, i zdjęcia.

Posted

Lili8522 napisał(a):

A czy te białe szczeniak Masza i Misza jeszcze są do adopcji?

Maszka dzisiaj pojechała do nowego domu , po Miszkę nowy domek przyjedzie pod koniec tygodnia :lol:

Posted (edited)

Missieek - ile potrzeba na sterylki dla dziewczyn? Ja i Gabi (dawna Teri) przyłączymy się do zbiórki :))) Strasznie się cieszę, że wzięłam Teri, to taki przekochany plastuś jest, moja sunieczka, śpi ze mną i na krok mnie nie odstępuje :) Byłyśmy ostatnio na wizycie u weta i pan doktor stwierdził, że chyba jej dobrze u mnie, bo ma o 2kg za dużo i zalecił odchudzanie ;) Selinka mi się strasznie podoba z maluchów, ale nie wiem czy moja Mama zgodziłaby się na trzeciego psa ;) Daj znać proszę, ile trzeba uzbierać :)

Nietoperz w swym ulubionym miejscu (w moim łóżku) :)

Uploaded with ImageShack.us

Edited by MiaDevlin
Posted

[quote name='MiaDevlin']Missieek - ile potrzeba na sterylki dla dziewczyn? Ja i Gabi (dawna Teri) przyłączymy się do zbiórki :))) Strasznie się cieszę, że wzięłam Teri, to taki przekochany plastuś jest, moja sunieczka, śpi ze mną i na krok mnie nie odstępuje :) Byłyśmy ostatnio na wizycie u weta i pan doktor stwierdził, że chyba jej dobrze u mnie, bo ma o 2kg za dużo i zalecił odchudzanie ;) Selinka mi się strasznie podoba z maluchów, ale nie wiem czy moja Mama zgodziłaby się na trzeciego psa ;) Daj znać proszę, ile trzeba uzbierać :)

sterylizacja suczki kosztuje: zabieg 160zl plus dojazd do Krakowa - paliwo ok 50zl
Gafa, Fabia i Ajra znalazly sponsorow
np Debi jeszcze szuka sponsora, zaraz do sterylki bedzie gotowa tez Tuti i Czekoladka

a moze chociaz moglabys dac domek tymczasowy dla Selinki? bardzo bardzo to dla niej potrzebne!

[quote name='fizia']Missieek - nie kojarzysz przypadkiem takiego psiaka? zaginął 26.12. w Olkuszu, pisała do mnie właścicielka
http://zaginionepsy.pl/obiekt,14240,Zaginiony,Olkusz,Urwis.html

a czy wlascicielka pytala w strazy miejskiej czy takiego psa odlapywali
o ile mi wiadomo w 2011r Olkusz robil zdjecia kazdemu odlapanemu psu, a potem psy trafialy do schroniska w Bielsku Bialej
w tym roku 2012 juz nie do BB, teraz chyba do Raclawic
wiec niech kobietka sie zorientuje, pojedzie do Bielska, w olkuskim przybytku na 99% go nie ma

[quote name='Niufciak']Szkoda dziewczynek..
A co z Ajaxem? Wezmą go?

nie wiem, musze dopytac mamy czy sie jeszcze kontaktowali
ale jesli nie to pewnie sie nie zdecyduja

[quote name='Lili8522']Usia była chora?

A czy te białe szczeniak Masza i Misza jeszcze są do adopcji?
na ta chwile juz Misza i Masza maja domy, takie w typie rasy to sa rozchwytywane
ogloszenia mozna pousuwac

Posted

[quote name='missieek']
a czy wlascicielka pytala w strazy miejskiej czy takiego psa odlapywali
o ile mi wiadomo w 2011r Olkusz robil zdjecia kazdemu odlapanemu psu, a potem psy trafialy do schroniska w Bielsku Bialej
w tym roku 2012 juz nie do BB, teraz chyba do Raclawic
wiec niech kobietka sie zorientuje, pojedzie do Bielska, w olkuskim przybytku na 99% go nie ma

Dziękuję Ci bardzo za wiadomość.
zaraz do tej Pani napiszę.
Ona napisała mi tak:

Do końca roku Olkusz należał do schroniskaw Bielsku Białej,gdzie byłam,bo mielitransport piesków z Olkusza 30.12.2011.Dzwoniłam tam i Pani mi przesłała zdjęcia,wyglądało że to on,więc pojechałam.Niestety........Od nowego roku należymy do schroniskaw Racławicach,gdzie też dzwoniłam i wysłałamPanu zdjęcia Urwisa.Obiecał,że mi da znać,jeślipodobnego psa złapie.Pisałam i dzwoniłam do schroniska w Krakowie,Raciborzu i Bukownie.Nie odzywają się od tygodnia,więc dziś lub jutro się im przypomnę;)Cały czas coś próbuje,bo spryciarz z tegonaszego Urwisa i wierze,że żyje,tylkonie może wrócić

Posted

[quote name='fizia']Dziękuję Ci bardzo za wiadomość.
zaraz do tej Pani napiszę.
Ona napisała mi tak:

Do końca roku Olkusz należał do schroniskaw Bielsku Białej,gdzie byłam,bo mielitransport piesków z Olkusza 30.12.2011.Dzwoniłam tam i Pani mi przesłała zdjęcia,wyglądało że to on,więc pojechałam.Niestety........Od nowego roku należymy do schroniskaw Racławicach,gdzie też dzwoniłam i wysłałamPanu zdjęcia Urwisa.Obiecał,że mi da znać,jeślipodobnego psa złapie.Pisałam i dzwoniłam do schroniska w Krakowie,Raciborzu i Bukownie.Nie odzywają się od tygodnia,więc dziś lub jutro się im przypomnę;)Cały czas coś próbuje,bo spryciarz z tegonaszego Urwisa i wierze,że żyje,tylkonie może wrócić

Przecież w Bukownie nie ma schroniska....