Tigraa Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dorka witaj wreszcie na forum:lol: Smutno nam bylo bez Ciebie. A moze Magda by pomogla w transporcie do Warszawy?Ona chyba jezdzi co piatek. Quote
Majaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']Dorka witaj wreszcie na forum:lol: Smutno nam bylo bez Ciebie. A moze Magda by pomogla w transporcie do Warszawy?Ona chyba jezdzi co piatek.[/quote] Haaaaalloooo Pogadajcie z Agnieszką ! Przecież Ona jeździ co czwartek do Wa-wy i wraca - to miałam na mysli ! Zresztą Ania już wie wszystko, na temat moich pomysłów, gallegro też o ile odebrał ostatnie PW Quote
gallegro Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ciotki, ustalcie na cito, kiedy Jurand może przyjechać do Warszawy (dzień i godzinę)? Po mojej dzisiejszej rozmowie z kierownikiem, mam podstawy sądzić, że wszystko będzie O.K. Dotyczy to również ew. współpracy w przyszłości. Quote
red Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Zapytam Dorki, czy pojedzie czy też będziemy prosić kogoś. Dzięki Gallegro za wszystko. Nasze numery tel też napiszemy na pw. Quote
D O R K A Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Gallegro czy konsultacja jest możliwa w sobotę? Quote
gallegro Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Niestety, konsultacja została wyznaczona na wtorek 19-go. na godz. 19:15. Okazuje się, że jest to najbliższy możliwy termin wykonania badań. W razie czego, można spróbować przesunąć go o kilka dni później, jeśli się okaże, że będzie okazyjny transport. Taką informację musiałbym otrzymać najpóźniej jutro. Quote
D O R K A Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 W porządku, może być wtorek. Postaram się umówić z Red, to pojedziemy razem. Napisz gdzie mamy się zameldować z Jurandem. Ja jeszcze Ci tego nie mówiłam - jesteś superrrrrr!!!!!!:multi: :multi: :multi: a ja nie jestem lizuchem:evil_lol: Quote
gallegro Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dorka, odrobinę jednak jesteś :oops:. Pod tym adresem znajdziesz potrzebne info, z mapką włącznie: [URL]http://www.garncarz.pl/[/URL] Powołacie się przy tym, na moje z Panem Garncarzem, ustalenia. Quote
red Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Gallegro, pojedziemy we wtorek, możesz zaklepać wizytę. Dziękujemy Ci za pomoc. Quote
gallegro Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Uprzedziłem Pana Jacka, że zgłoszą się do Niego dwie miłe wolontariuszki ;). Red, jeśli się okaże, że oprócz diagnostyki będą potrzebne np. jakieś leki (?), koszty biorę na siebie . Samo badanie będzie bezpłatne. Przed chwilą Pan Garncarz napisał: cyt."...[FONT=Arial][SIZE=2]czekamy zatem na Juranda. Co będę umiał to postaram się pomóc...". Od razu widać, że Pan Jacek, oprócz skomplikowanej aparatury, używa jeszcze serca. DZIĘKUJEMY !!! Będę trzymał mocno kciuki, za pozytywny wynik konsultacji !!! Tak czy inaczej, moim zdaniem Jurand nie będzie poddany eutanazji, a gdzieś obok nas żyje "dobry człowiek", który jeszcze uszczęśliwi psiaka, dając mu kochający dom. [/SIZE][/FONT] Quote
Tigraa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Naprawde super wiadomosci.Mam nadzieje ze Jurandowe oczka nadaja sie do operacji. Quote
D O R K A Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jurand nieśmiało prosi o domek......:placz: :placz: :placz: Quote
gallegro Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Radomszczanki, czy jest szansa na dodatkowe zdjęcia Juranda? Mam zamiar wystawić psiaka na Allegro. Quote
D O R K A Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Porozmawiam z Włodkiem, może on w będzie jutro jechał do schroniska.... Ja nie mam aparatu cyfrowego:shake: Quote
red Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Będzie trudno, ale jemu wystarczy kawałek spokojnego miejsca, najlepiej w domku ogrodzonym, bez psów, no może z suczką i to starszą, bo maluchy dokuczają. Biedaczek , porzucony jak stara szmatka. Oby znalazł się ktoś z wielkim sercem, a jeśli jeszcze miałby podleczone oczka.......Z tych zdjęć można chyba coś wybrać, jeśli Włodek nie da rady. dziękujemy Gallegro, że nas wspierasz. Quote
gallegro Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='red']...dziękujemy Gallegro, że nas wspierasz.[/quote] Wiesz Red... bo ja bardzo kocham zwierzaki, a niesienie im pomocy uważam za swój obowiązek, co zresztą sprawia mi ogromną przyjemność. Prawdopodobnie tak jak Wy wszyscy, wyssałem to z mlekiem matki... i tak juz zostało... Quote
red Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Tak, tego nie da sie nauczyć, to trzeba czuć...dobrze, że jesteś, bo kobitki czasem się łamią:evil_lol: Quote
gallegro Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jurand na Allegro: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=150629279[/URL] Może coś dodać/zmienić w opisie? Quote
Tigraa Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Gallegro po prostu :buzi: poplakalam sie nad opisem Quote
gallegro Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ach te dziewczyny... właśnie niedawno moja Dolores "wycałowała" mnie bardzo skutecznie :evil_lol: I jeszcze jedno... Jutro jadę do Katowic zawieźć osobiście Lampo (patrz podpis) do swojego cudnego domku. Musicie wiedzieć, że Pani Bożena, nowa opiekunka Lampusia, zdecydowała się na jego adopcję, kiedy jeszcze nie było wiadomo, czy ma szansę na odzyskanie wzroku. Za okazane serce otrzymała nagrodę, o której w głębi duszy marzyła - Lampo zaczyna odzyskiwać wzrok. Tak jak od początku wierzyłem, że Lampo znajdzie dom, tak i w tej chwili nie dopuszczam myśli, że w przypadku Juranda, mogłoby być inaczej. Jurand musi tylko spotkać "właściwego człowieka". Być może ten ktoś jeszcze o tym nie wie, ale on jest... może nawet bliżej niż nam się wydaje... Quote
D O R K A Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wszyscy zapomnieli o Jurandzie......:placz: Quote
gallegro Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='D O R K A']Wszyscy zapomnieli o Jurandzie......:placz:[/quote] Nie prawda :mad:. Czy ma ktoś aktualne info o Jurandzie? Cały czas trzymam kciuki, za wyniki wtorkowej konsultacji. Quote
D O R K A Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wczoraj Jurand miał nową sesję zdjeciową. Włodek obiecał, że dzisiaj zamieści fotki na dogo. Quote
red Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Jurand musi żyć.... jeszcze przed nim moga być szczęśliwe dni. Może się uda, żeby zobaczył świat. Quote
Recommended Posts