motyleqq Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 piękny pies. tak jak evel bardzo żałuję, że to nie mój czas na drugiego psa... podbiję chociaż. czy ma on wydarzenie na fb? zawsze to szersze grono potencjalnych domków... Quote
beta ata Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ja w rózne miejsca wysyłam pytania, czy ktoś nie potrzebuje aktywnego psa, ale dotąd cisza... Ja nie mogę go wziąć na tymczas, bo teraz jestem udu...ona zdrowotnie na maxa. Czeka mnie długi leczenie, pobyt w szpitalu, potem pewnie sanatorium, oprocz tego rehabilitacja. Porażka. Mąż ma tylko miesiąc urlopu. Już się martwię o swoje dwie suki, sąsiadka deklaruje, że zajmie się nimi i nie muszę sie martwić, ale jakoś trudno mi wyobrazic sobie, że dwa miesiące mnie nie ma w domu, nie wiem, czy uda mi sie jakoś uniknąc leczenia wyjazdowego. Nawet jeśli tak, to naprawdę nie jestem teraz w formie, żeby wziąć energicznego psa... Przykro mi, bo technicznie warunki mam i chętnie wzięłabym go do siebie, chociaż na zimę. Trzeba go intensywnie ogłaszać. Quote
zuziaM Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 motyleqq napisał(a):czy ma on wydarzenie na fb? .. Nie ma wydarzenia niestety .... Quote
motyleqq Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 no to trzeba zrobić. jeśli chcecie, mogę to zrobić :) Quote
zuziaM Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 motyleqq napisał(a):no to trzeba zrobić. jeśli chcecie, mogę to zrobić :) Bede bardzo wdzieczna w imieniu Maxa !!! Quote
motyleqq Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 https://www.facebook.com/event.php?eid=309265612423621 wydarzenie zrobione. zapraszajcie i udostępniajcie. szkoda, że tak daleko ode mnie i nic więcej nie mogę zrobić... w jakim dokładnie mieście jest obecnie Max? ode mnie jeszcze mini baner, trzeba sobie tylko podlinkować Quote
kingula Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Mogę wrzucić psiaka na forum ONków, może tam komuś wpadnie w oko? Quote
motyleqq Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 wrzucaj wrzucaj, każdej możliwości trzeba się chwytać... Quote
kingula Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wątek Maxa na owczarkach http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=19385&PID=1020008 Quote
kingula Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wątek Maxa na owczarkach http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=19385&title=15-roczny-owczarek-belgijski-malinois Quote
evel Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Udostępniam małego na fejsie. Tak żałuję, że sama nie mogę go zabrać :placz: :placz: :placz: Quote
zuziaM Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dziekuje wszystkim za pomoc. Miejmy nadzieje, ze przed tą prawdziwa zima Maxiu juz bedzie w cieplym domku .... Max jest na Dolnym Sląsku - 15 km od Zgorzelca ( niemiecka granica ). Quote
motyleqq Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 podnoszę Cię przystojniaku, ehh... czy Max ma ogłoszenia? jeśli nie, to może wykupiłby ktoś pakiet na bazarku? np tym: http://www.dogomania.pl/threads/217676-Bazarek-og%C5%82oszenia-na-kud%C5%82aczki-w-potrzebie-do-30.11.2011. Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 przepiękny pies....:loveu: powodzenia w szukaniu domku!!! Quote
Amber Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 I co tam u pieska? Wspomnę o nim znajomemu, który miał belga (groenendaela) więc wie o co chodzi, ale teraz już nie chce brać nowego psa... Może jednak zmieni zdanie ;) Quote
motyleqq Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 nic się tu nie dzieje, autorka wątku nie zagląda... Quote
zuziaM Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Na dogo jestem prawie codziennie, ale mam tu pisac / .... ze Max nadal siedzi u mnie i czeka na dom ....??? ........ ano siedzi ..... Quote
Ironiaaa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podnosze Maxa i przybiegam powiedziec, ze Maxa wrzucam do pliku ktory zostanie dolaczony do gazetki zakladowej w sporej koroporacji majacej siedzibie we Wroclawiu (gazetka ma naklad prawie 2,5 tys. sztuk). Jeden z pracownikow jest fanem owczarkow (co prawda niemieckich ale Maxa nie moglam pominac pomimo ze belg) zaproponowal zeby w kazdym miesiacu ukazywaly sie ogloszenia psiakow w potrzebie skupiamy sie na ONkach ale w kazdym numerze dorzucam 1 kundelka, 1 psiaka innej rasy plus jednego spoza dolnegoslaska w wielkiej potrzebie. Quote
zuziaM Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Bardzo dziekuje !!! Jest pani zainteresowana Maxem i juz panie z TOZu prowadza wstepne rozmowy. Quote
Ironiaaa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 No to super! Bede trzymac kciuki! Miejmy nadzieje, ze Max znajdzie szybko dom, nie bardzo zeby taki maliniak sie marnowal! Quote
zuziaM Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ironiaaa napisał(a):No to super! Bede trzymac kciuki! Miejmy nadzieje, ze Max znajdzie szybko dom, nie bardzo zeby taki maliniak sie marnowal! Jest tez drugi domek chetny .... Pan byl mysliwym i pewnie by mial mozliwosc zrobienia z Maxa karnego, poslusznego psiaka. ale moze rodzina , ktora stracila niedawno belga bedzie dla Maxa cieplejsza .... To trudny wybor, ale to nie ja decyduje ...... Quote
Ironiaaa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Hmmm czy ja wiem czy ten mysliwy jest dobrym pomyslem. Biorac pod uwage, ze ta rodzina ma doswiadczenie z belgami (nie ukrywajmy dla niedoswiadczonej osoby jest to wyzwanie- belgi maja swoje charakterki, zdolne bestie ale i cwane) to moze byc strzalem w dziesiatke. Z drugiej strony wiecie jak Max sie czuje wsrod dzieci? Ja np. wiem, ze jeden z moich chlopakow wsrod dzieciakow bylby przytloczony i nie czul by sie dobrze, a drugi mialby raj... Quote
AlfaLS Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jestem z Panią umówiona na wizytę w czwartek o 16-tej :lol:. Quote
Recommended Posts