Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc :p Wczoraj koło godziny 18 dotarłyśmy do celu z Kentem, który prawie całą drogę przespał, bo dostał sedalin ;) Troche błądziłyśmy po ulicy gdzie zamieszkał, bo jest tam jakas dziwna numeracja :eviltong: Ulica nazywa się Wiejska i oddaje to w sposób doskonały tamtą okolice :evil_lol: Kiedy już odnaleźliśmy nowy domek Kenta przywitała nas Pani z chłopcem, ledwo wystawiłam Kenta z auta, a ta Pani wzieła go pod pache i już niosła do domu :lol: Niestety Kencik całą drogę trzymał siku i kupke, więc jeszcze troche naćpany zrobił to na połogę, ale Pani naszczęscie nie miała żadnych pretensji :oops: Kentuś chwilę zwiedzał dom, a najbardziej mu się spodobał pokój chlopczyka i chciał zjeść taką dużą pilke (tą na której się siedzi poskakuje) :diabloti: Próbował sie też zaprzyjaźnić z maleńką sunia, ktora tam mieszka, ale ona nie chciałam mieć z nim nic wspólnego :eviltong: Potem Kencik poszedł na ogródek, zwiedzał wszystkie mozliwe krzaczki, a chłopiec chodził za nim i go przytulał, co Kentowi jak najbardziej odpowiadało :loveu:
Jutro przedzwonimi do tej Pani spytac co tam u Kenta słychać ;)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
O fotki raczej ciężko :shake: Chyba, że syla kiedys by mogła tam wpaść ;)

jeśli nowa właścicielka Kenta pozwoli to chętnie ich odwiedzę z aparatem

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
syla, myślę, że to za jakiś czas ;) Jak Kencik już się zadomowi :p

no jasne, nie miałam zamiaru wparzyć do nich już jutro:lol: zresztą u mnie do 20 czerwca krucho z czasem więc wszelkie wizyty pożądane po tym terminie:cool3: