sara_rokitnica Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 no to nie zapeszamy ale po cichutku trzymamy kciuki ;) Quote
Mysia_ Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 qrczę, nic nie wiem i to mnie denerwuje.... :roll: Jutro przedzwonię do tej Pani.... Quote
Mysia_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Kentuś już jest w nowym domku we Wodzisławiu Śl. :multi: :multi: :multi: A ja jestem padnięta :eviltong: właśnie wróciłam ;) Quote
agat21 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Huuurrrraaa!!!!!!! :multi: Kenciku kochany!!! Tak się cieszę! :loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego najlepszego!!! Quote
Mysia_ Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No więc :p Wczoraj koło godziny 18 dotarłyśmy do celu z Kentem, który prawie całą drogę przespał, bo dostał sedalin ;) Troche błądziłyśmy po ulicy gdzie zamieszkał, bo jest tam jakas dziwna numeracja :eviltong: Ulica nazywa się Wiejska i oddaje to w sposób doskonały tamtą okolice :evil_lol: Kiedy już odnaleźliśmy nowy domek Kenta przywitała nas Pani z chłopcem, ledwo wystawiłam Kenta z auta, a ta Pani wzieła go pod pache i już niosła do domu :lol: Niestety Kencik całą drogę trzymał siku i kupke, więc jeszcze troche naćpany zrobił to na połogę, ale Pani naszczęscie nie miała żadnych pretensji :oops: Kentuś chwilę zwiedzał dom, a najbardziej mu się spodobał pokój chlopczyka i chciał zjeść taką dużą pilke (tą na której się siedzi poskakuje) :diabloti: Próbował sie też zaprzyjaźnić z maleńką sunia, ktora tam mieszka, ale ona nie chciałam mieć z nim nic wspólnego :eviltong: Potem Kencik poszedł na ogródek, zwiedzał wszystkie mozliwe krzaczki, a chłopiec chodził za nim i go przytulał, co Kentowi jak najbardziej odpowiadało :loveu: Jutro przedzwonimi do tej Pani spytac co tam u Kenta słychać ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ALE SUPER :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
agabytom Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :loveu::loveu::loveu:Super!!! :multi::multi::multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jaki kochany śliczny pieseczek, informujcie na bieżąco jak w nowym domku! Mam nadzieję że dla tak szczególnego pieska (ślepotka) będzie szczególna cierpliwość. Tego Kencisiowi życzymy!!! :) Quote
Mysia_ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pani ma za płotem niewidoma suczkę, więc pewnie w razie co sąsiad bedzie służył radą ;) Quote
quasimodo Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Strasznie się cieszymy, że Kencio ma juz domek i że będzie miał tam dobrze.... Czekamy na wiadomości... Quote
Mysia_ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 O fotki raczej ciężko :shake: Chyba, że syla kiedys by mogła tam wpaść ;) Quote
halbina Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nareszcia łezka... wzruszenia i radości... :loveu: Quote
Pitty Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Duzo zdrowia i szczescia w nowym domku!!!! :multi::multi::multi::cunao::chlup::chlup::chlup: Quote
dona20 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jak dobrze czyta sie takie zakonczenia. Ze wzruszenia łezka mi się w oku zakręciła. Quote
syla00 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):O fotki raczej ciężko :shake: Chyba, że syla kiedys by mogła tam wpaść ;) jeśli nowa właścicielka Kenta pozwoli to chętnie ich odwiedzę z aparatem Quote
Mysia_ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 syla, myślę, że to za jakiś czas ;) Jak Kencik już się zadomowi :p Quote
syla00 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):syla, myślę, że to za jakiś czas ;) Jak Kencik już się zadomowi :p no jasne, nie miałam zamiaru wparzyć do nich już jutro:lol: zresztą u mnie do 20 czerwca krucho z czasem więc wszelkie wizyty pożądane po tym terminie:cool3: Quote
Recommended Posts