Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Pani powiedziała, ze jest na niego zdecydowana w 100%....:roll: Mieszka z dzieckiem w domku z dużym ogrodem, ma sunczkę ;)

No to rewelacja po prostu.
Jaka szkoda, że tak daleko mieszkamy - bardzo chętnie byśmy go zawieźli do Niej...

Posted

A co z mamusią, że się nie odzywasz saro rokitnico? :razz:

Porzeczki się zepsuły, czy co?...
Szybciutko tutaj z transportem, bo ciotka Yona chciałaby w razie czego do transportu się dołożyć :)

Posted

wysłałam kilka PW, może pomoże.... :roll: A jak nie to bede musiała zterroryzować szwagra, ale niestety w oczach niektórych facetów auto to rzecz święta :roll:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Jescze dzisiaj zkontaktuję sie z tą Panią, może dało by radę schroniskowym autem tylko musielibyśmy zrobic zrzute na paliwo ;)

Trzeba będzie to sie zrobi :lol:
Najważniejsze, żeby Kencik do domu trafił...

Posted

Jak dobrze kojarze to Syla jest z Wodzisława. Ale pewna nie jestem.

No Kenciku szybciutko do domku:multi:

Edit
Tak syla jest z Wodzisława. Pisac do niej?

Posted

Syla powiadomiona!Tylko u mnie troche z czasem krucho i w tym tygodniu to na bank nie dam rady. W weekend jeszcze na weselisku bawie. Spróbuje coś na początku przyszłego tygodnia zorganizować jeśli do tego czasu nic nie znajdziecie.

Acha...czy to musi być w jakiś konkretnych godzinach czy wieczorkiem tez może być? i czy ktoś może go wyciągnąć ze schroniska bo ja nie wiem gdzie w Żabrzu jest schron?

Posted

syla00 domek byłby już stały :p Z tego co się orientuje to transport mógłby być jak najbardziej wieczorem ;) Jesli wczesniej nic nie znajdziemy to prosimy o pomoc, a wtedy juz się wszystko ustali :cool3:

Kent dzisiaj był kastrowany....