Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
ooo... :D:D oby to cos "powaznego" ;) w sensie obserwator z prawdziwego zdarzenia (czyt. przyszly wlasciciel) ;) ale ciiii.... bo zapesze ;]

Roznie z tymi obserwatorami bywa :roll: , ale dobrze ze chociaz jest zainteresowanie... :p

Posted

agabytom napisał(a):
Na wszelki wypadek,dzięki pomocy Antona z WB,polecającego się na przyszłość!!!Hehe!!!Mamy nowego wolontariusza!!!Który sprawdził moje byczki(źle chyba nie było bo zrozumiał) wzruszający tekst Pianki z małymi koniecznymi zmianami w wersji angielskiej
Z niemieckim problem mały,ale też załatwie!!!Nieee!!!!!
Jak się wkleja??

Jesli potrzebny jest tlumacz angielskiego do poprawek to tez sluze pomoca...:lol:

Posted

supergoga napisał(a):
Hmmm
No cóż, Gdzies juz pisałam dawno temu, że zrobiłam kentowi aukcję allegro oraz kilka ogłoszeń.
Kent ma allegro od dawna, czasem zmieniałam opis itp. Teraz poprosiłam tylko o nowy tekst, aby uwypuklic jego problem bardziej.
Ale ponieważ nie można mieć na allegro tych samych psów, zdejmuje Kenta.
Zdejmuje go tez z pozostałych ogłoszeń, alegratka, kupsprzedaj - gdzie tez juz był - żeby nie powtarzać.

Nie miej do mnie zalu supergoga. Dostalam linka do Kenta watka na PM z dramatycznym tekstem... Nie mialam czasu przekopywac calego watka zeby zobaczyc gdzie jest ogloszony, a sprawa jest pilna. Jest przeciez coraz wiecej ogloszen w Allegro, wiec tak jak Mysia Zabrze wspomniala, w tej sytuacji konieczne bylo Allegro z pogrubieniem i wyroznieniem, zeby byl bardziej widoczny... i takie wlasnie mu zrobilam...

Posted

Tu jest po angielsku
Ide kombinować po niemiecku

"My name is Kent.....
I want to tell You my story....
Close your eyes...You see this darkness and emptyness around me.And now imagine that will stay forever...
Then imagine,that your best friend lives with you.
There's no one to help you...No one to show you the way in darkness...
This happend to me....
For five years my life was full of happiness.I've had a loving Master. Days were full of joy...Master was taking me for long walks ,took care for me...I thought that it wouldl be forever and I'm the most lucky dog in whole world...
But....
I started to get blind....My Master died one day...I can't stand it...He was my best friend...I'll miss him so much...
Now I'm living in a shelter in Poland. Problems with my eyes started getting worse. I had been operated on.I've lost my left eye and in the right eye I'm almost blind...That's why sometimes I'm freezing...I can't find the way to the warm building,and sleep outside.
One day I was bit by dogs,that's why my ear is collapsed.But is it a big deficiency??For real i can't handle it inthe shelter.You know how hard is defend oneself from a sharp tooth of the biggest and strongest dog when I can't see anything??
I want to have a friend again like Il used to.To hold me,take care for me,take me for walks,love me...
I didn't lose hope.
Maybe there is someone,somewere,who can love a blind,old dog.
Maybe you can help me find nice ,peaceful home.
Forever yours!!!
Kent

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
wow :O nie mam zielonego pojecia... raczej nie ma szans zeby tu przyjechal nie? moze Mysia cos zakombinuje...

Pamietajcie ze w Angli psy musza przejsc polroczna kwarantanne...

Posted

ja dostałam jakiegoś maila, ale nawet nie wiem czy to o niego chodzi.... Ale nawet jesli to tylko jakąś dziewczynę wzruszył jego los i chce namówić mamę :roll: