Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 tzn. mam nadzieje, że mi odpisze o ktorego psiaka chodzi ;) Kentuś zostań w górze :p Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mam po niemiecku!!! Dzięki dla Juventino!!!;)Krajana na obczyźnie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Może jakiś Niemiec się skusi na Kencika :loveu: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 "Ich heiße Kent..... Ich möchte euch über meinem Leben erzählen.... Schließt sie Augen....seht sie diese Dunkelheit und Leere. Und denkt sie jetzt, dass er so schon bleibt....Stellt sie sich dann vor, dass euch verlässt bester Freund. Hat euch nicht wer zu helfen...Ihr habt auf wem nicht zu stützen.... habt Ihr nicht das der zweiten Augen, der wird hinweisen euch einen Weg... Es diesen eben mich traf.... Durch einige Jahre mein Leben war volle Glück. Ich hatte einen liebenden Herrn.Ich dachte, dass ich bin der glücklichste Hund unter der Sonne und dass niemals siê schwenken dieses nicht mehr werde um. Und aber... Ich fing eine Sehkraft zu verlieren an....Neulich starb mein Herr....man nicht kann damit ausgleichen. Es war mein bester Freund. So sehr hinter er sehnsüchtig....Ich traf in das Heim, wo herrscht eine Leere, Einsamkeit, klagen... Mein Probleme fingen mit den Augen zu verschlimmern an. Ich musste Übergänge schwer Operationen. Nicht mehr jetzt besitze eines ein Auge, ich nicht sehe auf der zweiten nichts...Deshalb ich viele Thesen Male friere auf dem Hof, weil ich drinnen nicht hineingehen kann, wo es ist troszkê warm... Ich mal wurde gebissen... deshalb ich habe ein ein ein geklappt Öhrchen. Aber oder das solch großer Nachteil? Ich so wirklich keinen mich rate in dem Heim. Du weißt wie mich schwer zu verteidigen vor den scharfen Eckzähnen über viele größeren und stärkeren Hunden, wenn ich nichts sehe? Ich möchte wieder solch Freund haben wie irgendwann, solch welcher es wird sein mich er drückte an sich, er ging mit mir auf spacerki, er beschirmte vor den Gegensätzen des Schicksals... Man Zeiten kann denken, mit es hat für den blinden Hund schon keine Chancen, mit er schöpft für solch Hundeleben einen Sinn nur in der Einbildungskraft.... Aber ich werde keine Hoffnung stoßen, weil sie doch letzte stirbt...Seht sie, ich so schön bitte, schaut um um es, einen Platz einen Findling kann an Euch für mich, eines Kenta, hündischen Körperbehinderten mit dem großen, gesunden Herz in das Liebchen des Menschen. Ich begrüße aller Euer Kent!" Quote
Pianka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Coraz większe zainteresowanie?:razz: Oby tak dalej:multi: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Popraw,oczywiście!!!Jak najbardziej!!!sprawdzało już dwoje z GB,ale mogli cuś przegapić,a mój angielski niestety zszedł na psy;[ Ale tak to jest jak się jest starym,i do szkoły już się długo nie chodzi ;[:lol::lol::lol: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 ja to jestem totalna noga z języków obcych :eviltong: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mysia co Ty gadasz!!!??Tak z psami jak Ty to niejeden by chciał rozmawiać!!:lol::lol::lol: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Czy ktoś mi powie czemu pod agabytom ten emot tak wyje??? Czy wiecie może kiedy przestanie?? Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 no tak faktycznie to chyba jedyny nany mi język obcy, chcociaz i tak do konca nie poznany :evil_lol: :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ej no wez przeciez jeszcze włoski umiesz :evil_lol: :P szczerze Ci powiem Aga ze nie mam pojecia o jakiego emota wyjacego Ci chodzi.... Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 ta włoski to moja specjalność :eviltong: Nie bez powodu na swiadectwie mamj naciąganą tróje :evil_lol: Mówie wam, ten tekst przetłumaczyć na włoski to dla mnie pestka :grin: :roflt: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Oglądałyście wiadomości??Podobno na polsacie było że jakąś babke mają zamknąć bo smalec z psów robiła.Straszne.W Bytomiu w okolicy Walickiego też trzeba na psy uważać,bo łapią i zjadają...Jak tak można??? A ten emocik mam pod napisem Agabytom z prawej!!Nie wiem czemu go nie widzicie!!Ten::placz: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 W "Na celowniku" na jedynce było o schronisku dla bezdomnych zwierząt gdzie przerabiali psy na smalec..... :shake: Quote
sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):ta włoski to moja specjalność :eviltong: Nie bez powodu na swiadectwie mamj naciąganą tróje :evil_lol: Mówie wam, ten tekst przetłumaczyć na włoski to dla mnie pestka :grin: :roflt: no to wlasnie mowie ze umiesz włoski nie?? :grin: to bierz sie do tlumaczenia! :grin: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Acha!!Bo mi właśnie sąsiadka przyleciała,a nie widziała całości. Straszne... Quote
sara_rokitnica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 agabytom napisał(a):Oglądałyście wiadomości??Podobno na polsacie było że jakąś babke mają zamknąć bo smalec z psów robiła.Straszne.W Bytomiu w okolicy Walickiego też trzeba na psy uważać,bo łapią i zjadają...Jak tak można??? A ten emocik mam pod napisem Agabytom z prawej!!Nie wiem czemu go nie widzicie!!Ten::placz: o tym w Bytomi to jush duzo wczesniej ktos mi gadal ale se myslalam ze to tylko ploty takie... zreszta nawet jesli to jak to mialam sprawdzic... a teraz sie okazuje... uh.. niedobrze mi sie az zrobilo na sama mysl... a emotka tam zadnego nie widze... Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Aga, wysyłam Ci na gg link ;) Żeby wątku Kentusia nie zaśmiecać :shake: Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wiem to od właściciela sklepu zoologicznego.Jak będą plakaty też oferował pomoc,puszke jak macie można też wstawić:-(:-(:-( :angryy:100 zł za puszke smalcu z kierowniczki schroniska w Białce!!!:angryy: Quote
Anashar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dodałem Kenta na strone adopcyjną owczarków z mojego podpisu :) Quote
agabytom Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wątek Kenta na forum Antyradia:diabloti: http://antyportal.net/forum/forumdisplay.php?fid=42 Quote
Recommended Posts