DORA1020 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='diana79']a może by go tak ogłaszać jako psa w typie białego owczarka szwajcarskiego? co sądzicie? nie przesadzam? bo już nie wiem co wymyślić aby coś drgnęło z adopcją Borysa Nic nie wymyslisz,chyba musi swoje odczekac,chociaz nie chcialbym tego pisac. Co do zdjec to poprosze,ale nie wiem kiedy nowe beda,nie moge sie doprosic zdjec kudlacza. Otrzymalam od handzi 200zl.Dzieki wielkie:) ktos zapytal czy moge przywiezc Borysa do Krastegostwu,odpisalam,ze musi byc wizyta PA i podpisanie umowy.....wiecej nie napisal...i tak to jest Borys,tak jak inne psiaki musi chyba swoje odczekac Quote
handzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Tak wygląda rozliczenie wpłat na Borysa... Deklaracje stałe z dogomanii: Tak wyglądały deklaracje w październiku: 10zł/mc handzia - X, XI, XII, I, II, III, IV, 50zł/mc Sara2011 - X, XI, XII, I, II, III, IV, Na czerwono zaznaczyłam zaległe wpłaty: z FB 10zl/mc od Jolanty R. - X, XI, XII, I, II, III, IV, V, 20zł/mc Sylwia D. - X, XI, XII, I, II, III, IV, 20zl/mc Magda S. - X XI, XII, I, II, III, IV, 5 euro/mc Monika J. - X, XI, XII, I, II, III, IV, 10zl/mc Magdalena Ł. - X, XI, XII, I, II, III, IV, 10zl/mc Katarzyna K. - X, XI, XII, I, II, III, IV, 10zł/mc Aśka M. - X, XI, XII, I, II, III, IV, 20zł/mc Ewelina Ś. - X, XI, XII, I, II, III, IV, 20zł/mc od Karolina J. - X, XI, XII, I, II, III, IV, Już na minusie mamy prawie 30 zł, a zaraz trzeba będzie płacić za maj... Edited May 18, 2012 by handzia Quote
DORA1020 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 A kto zakladal wydarzenie? Trzeba przypomniec tym osobom,Monika J placi rowniez na staruszka Misia,i zawsze z opoznieniem,ale placi,co do reszty to nie wiem,po prostu trzeba napisac do tych osob prosbe o wplacenie ,inaczej Borys trafi do schronu,niestety mam duzo psiakow bez deklaracji i ogromne dlugi,rozpaczliwe telefony z prosba o pomoc,nawet gdybym chciala pomoc to nie bede mogla,nie wiem jak i kiedy splace dlugi:( Quote
DORA1020 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Komu wyslac na maila zdjecia Borysa do wstawienia? Moze Borys potrzebuje dodatkowych ogloszen? Kto moze pomoc? Quote
handzia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Możesz do mnie wysłać zdjęcia. [email protected] Ogłoszenia można zamówić. Mogę Borysowi zasponsorować :) Quote
Sara2011 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 DORA1020 napisał(a):A kto zakladal wydarzenie? Trzeba przypomniec tym osobom,Monika J placi rowniez na staruszka Misia,i zawsze z opoznieniem,ale placi,co do reszty to nie wiem,po prostu trzeba napisac do tych osob prosbe o wplacenie ,inaczej Borys trafi do schronu,niestety mam duzo psiakow bez deklaracji i ogromne dlugi,rozpaczliwe telefony z prosba o pomoc,nawet gdybym chciala pomoc to nie bede mogla,nie wiem jak i kiedy splace dlugi:( Wpłaciłam dzisiaj stałą za maj. Czy udało się ścignąć osoby z FB zalegające z wpłatami na Borysa? Quote
handzia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Te osoby łapała kiedyś diana79. Ja jutro spróbuję napisać do nich na fb. Quote
diana79 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='handzia']Te osoby łapała kiedyś diana79. Ja jutro spróbuję napisać do nich na fb.[/QUOTE] o super dzięki, ja teraz mam bardzo ograniczony dostęp do internetu :( Quote
DORA1020 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Handzia wyslalam Ci mailem zdjecia.Wydaje mi sie,ze potrzebne sa nowe ogloszenia Borysowi. Quote
handzia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Sara2011']Wpłaciłam dzisiaj stałą za maj. Czy udało się ścignąć osoby z FB zalegające z wpłatami na Borysa?[/QUOTE] Pieniądze wpłynęły, dziękuję bardzo. Napisałam do kilku osób, zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
handzia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='DORA1020']Handzia wyslalam Ci mailem zdjecia.Wydaje mi sie,ze potrzebne sa nowe ogloszenia Borysowi.[/QUOTE] Nie widzę tych zdjęć na poczcie, wysłałaś? Quote
diana79 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='handzia']Pieniądze wpłynęły, dziękuję bardzo. Napisałam do kilku osób, zobaczymy co z tego wyniknie.[/QUOTE] Handzia może zrobię Cię administratorem na FB tylko podaj mi kogo udostepnić Quote
DORA1020 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='handzia']Nie widzę tych zdjęć na poczcie, wysłałaś?[/QUOTE] Wyslalam juz dawno,to w takim razie wysle dzisiaj raz jeszcze. Quote
handzia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='DORA1020']Wyslalam juz dawno,to w takim razie wysle dzisiaj raz jeszcze.[/QUOTE] Przepraszam, nie było mnie dwa dni. Jutro wszystko nadrobię :) Quote
handzia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='DORA1020']Wyslalam juz dawno,to w takim razie wysle dzisiaj raz jeszcze. Kurcze, nie mogę znaleźć. Podam może jeszcze raz adres [email protected] Quote
handzia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Jakie ładne zdjęcia :) Już zabieram się za wysłanie do ciotki, która robi ogłoszenia. Quote
diana79 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ale on jest cudny :) ciotki dodajcie proszę te fotki na FB jak możecie Quote
handzia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='diana79']ale on jest cudny :) ciotki dodajcie proszę te fotki na FB jak możecie[/QUOTE] Spróbuję :) Wstawię na wydarzeniu :)Może być? Quote
DORA1020 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Dziekuje Becia za wtawienie zdjec:) Zdjecia byly robione jak byly upaly,dlatego Borys tak ziapie. Handzia wyslij prosze deklaracje na Borysa. Quote
DORA1020 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 I potrzebny Boryskowi Fiprex,bardzo sie drapie. Quote
handzia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='DORA1020']Dziekuje Becia za wtawienie zdjec:) Zdjecia byly robione jak byly upaly,dlatego Borys tak ziapie. Handzia wyslij prosze deklaracje na Borysa. Borys na koncie ma tylko 41,08 zł... Quote
Recommended Posts