Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara2011 napisał(a):
Bardzo proszę o uaktualnienie finansów Borysa. Już można zacząć wpłacać deklaracje za styczeń a ja nie widzę naniesionej mojej deklaracji za grudzień. Z góry dziękuję.

Staram się na bieżąco uaktualniać, ale muszę to robić za pośrednictwem Funi. Nie zawsze udaje się jej poprawnie wkleić tego co prześlę na pw. Dzisiaj tego dopilnuję. Sorki ;)

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

handzia napisał(a):
Staram się na bieżąco uaktualniać, ale muszę to robić za pośrednictwem Funi. Nie zawsze udaje się jej poprawnie wkleić tego co prześlę na pw. Dzisiaj tego dopilnuję. Sorki ;)

Dziękuję za aktualizację finansów Borysa. Coś mało tych wpłat w grudniu, chyba nie wszystkie osoby które się zadeklarowały dokonały wpłat.

Posted

Sara2011 napisał(a):
Dziękuję za aktualizację finansów Borysa. Coś mało tych wpłat w grudniu, chyba nie wszystkie osoby które się zadeklarowały dokonały wpłat.

No niestety nie wszystkie...

Posted (edited)

Funiu, masz zapchaną skrzynkę, więc tutaj wklejam najświeższe rozliczenie. Wstaw w pierwszym poście.

Styczeń 2012:
05. 01. - Magda S. - 20 zł
10. 01. - Jolanta R. - 10 zł
16. 01. - Ewelina Ś. - 20 zł
20. 01. - Karolina J. - 40 zł
23. 01. - Aśka M. - 10 zł
23. 01. - handzia - 10 zł
23. 01. - Sara2011 - 50 zł

Razem styczeń: 160 zł

Wydatki:
24.10 - Opłata za pobyt w dt - 200 zł
17.11 - Opłata za pobyt w dt - 200 zł
17.11 - wpłata na budę dla Borysa - 230 zł
17.12 - wpłata za pobyt w dt - 200 zł
17.01 - wpłata za pobyt w dt - 200 zł

Aktualny stan finansów: 187,33 zł

Edited by handzia
Posted

handzia napisał(a):
Funiu, masz zapchaną skrzynkę, więc tutaj wklejam najświeższe rozliczenie. Wstaw w pierwszym poście.

Styczeń 2012:
05. 01. - Magda S. - 20 zł
10. 01. - Jolanta R. - 10 zł
16. 01. - Ewelina Ś. - 20 zł
20. 01. - Karolina J. - 40 zł
23. 01. - Aśka M. - 10 zł
23. 01. - handzia - 10 zł

Razem styczeń: 110 zł

Wydatki:
24.10 - Opłata za pobyt w dt - 200 zł
17.11 - Opłata za pobyt w dt - 200 zł
17.11 - wpłata na budę dla Borysa - 230 zł
17.12 - wpłata za pobyt w dt - 200 zł
17.01 - wpłata za pobyt w dt - 200 zł

Aktualny stan finansów: 137,33 zł

Przed chwilą przelalam swoja deklarację za styczen -50 pln. Proszę dopisać jeszcze mnie do listy.

Posted

diana79 napisał(a):
ktoś do mnie napisał w sprawie Borysa odpisałam mu i podałam kontakt do Magdy :)
przynajmniej jest jakiś odzew z ogłoszeń

Czy nadal nikt nie jest zainteresowany naszym Boryskiem? Może trzeba go intensywniej ogłaszać? Nie tylko w lubelskim i mazowieckim ale innych ościennych województwach?

Posted

chyba nie ma zainteresowania, ja go już na lubleskie nie ogłaszam tylko na mazowieckie, wcześniej ma małopolskie ktoś z fb na Zieloną Górę go ogłasza ale na pewno trzeba szukać w całej Polsce

Posted (edited)

Borys to przepiękny, 5letni pies, w którego żyłach płynie krew labradora. Jak przystało na przedstawiciela tej rasy, jest niezwykle ciepły, przyjacielski i kochany. Chciałby się wciąż tulić, przytulać, czuć się kochany i bezpieczny. Borys to cudowny zastrzyk pozytywnej energii - przez swoją radosną naturę i okazywanie na każdym kroku miłości, zaskarbia serca otaczających go ludzi. Borys jest psem niezwykle uczuciowym, sympatycznym i pełnym miłości. Nie pozwala się smucić czy płakać, rozweseli każdego zatroskanego człowieka, z umiłowaniem rozdaje buziaki na prawo i lewo, dzieli się z każdym miłością. Wobec ludzi zachowuje się zawsze przyjacielsko, bardzo szybko nawiązuje z nimi relacje. Także dzieci mogą czuć się przy nim bezpiecznie, gdyż w ich towarzystwie zachowuje się delikatnie i ostrożnie. Borys to typ towarzyskiego przytulaka, który lubi uczestniczyć w codziennych czynnościach, a w chwilach przerwy z przyjemnością oddaje się pieszczotom. Będzie doskonałym kompanem długich, rodzinnych wycieczek. Przez swoją miłość do ludzi, Borys bywa zaborczy, toteż powinien być jedynym zwierzęciem domu. Nadaje się do domu z dziećmi oraz osobami starszymi. Czy to właśnie Tobie odda swoje serduszko?

http://www.morusek.pl/ogloszenie/91963/piekny-bialy-Borys-w-typie-labradora/

Edited by diana79
Posted

transport będziemy kombinować :)
ja na razie robię mu na Warszawę ale trzeba też próbować na małopolskie i śląskie :)
i wogole na całą Polskę
teraz Borys czeka na pakiet 55 ogłoszeń z bazarku ale to jeszcze chyba trochę potrwa