Jump to content
Dogomania

ZOSIA - prześliczna, maleńka sunia - juz w nowym domku, u Sleepingbyday :))))

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='D0minika']Ja polecam oczywiście odpowiedni dział na dogomanii:
http://dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=90

Ja również polecam odpowiedni dział dogomanii.

[quote name='D0minika']
I stronę klubu Hop, o ile pamiętam, to jakieś filmiki tam są, można pooglądać i zobaczyć na czym to polega :cool3:
http://www.pssoftware.com.pl/hopsa/agility.htm

Małe sprostowanie. Ten klub nazywa sie Hopsa :)

Ja z moim killerem biegam w Cavano. www.cavano.pl

Posted

[quote name='Ludek']Małe sprostowanie. Ten klub nazywa sie Hopsa :)

Ja z moim killerem biegam w Cavano. www.cavano.pl

Hehe kurde, to wina Dogomani :eviltong: Napisałam Hop, potem uświadomiłam sobie że Hopsa i zedytowałam, ale widać jak :evil_lol:
W Warszawie myślę, że nie będzie problemu z agility. Nie to co u nas :placz:

Posted

Zosia wyjechała dziś z Tarnowskich Gór około godziny 14. Pewnie za niedługo będzie dojeżdżać do Wawy. Dzięki pomocy Pana Arka, który zgodził się nadrobić ponad 100 km na trasie Zosia mogła jechać już dzisiaj. :)
Trzymamy mocno kciuki by nasza wspaniała śmiejąca się Zosieńka dobrze się sprawowała. :lol:

Posted

Zagazowała bąkami pana Arka, który pod wawą jeszcze wpadł w objazd. ale był w dobrym humorze, zrobił jej foty na do widzenia. zocha na początku przestraszona z ogonem po pupą, ale na widok piłki ogon poszedł w górę. no, ale spięta to jest... w końcu mnie nie zna (jeszcze...). teraz leży mi w nogach, ale bardzo czujnie :-). obie jesteśmy padnięte. strasznie się cieszę, że tak szybko okazja transportowa się trafiła.

Posted

zagazowała w drodze pana Arka bąkami :-))). a jeszcze pechowo wpadł w objazdy pod wawą. ale był w dobrym humorze, na do wiedzenia zrobił jej fotki i pojechał. zośka przestarszona - ogon pod tyłkiem, ale w domu, na widok piłki poszedł do góry. jasne, jest spięta, w końcu mnie nie zna jeszcze. ja też jej jeszcze nie znam i też jestem spięta ;-). teraz leży mi w nogach i niby, że śpi, ale czujnie :-).

Posted

nawet zaczęła powarkiwać na odgłosy zza drzwi. nie wychowywałam psa od wieków, więc mam trem e, no i będę dogo zamęczać :-). np - strasznie jej śmierdzi z pyska zgniłymi jajami. mam nadzieję, że to dieta a nie objaw czegoś konkretnego.

Posted

mam nadzieję, że nie, nie przepadam za różanym zapachem ;-). natomiast planuję konwaliowy :-).
a "zgniłe jajo" to nie metafora, akurat dokładnie ma taki zapach. ale trzeba się centralnie ustawić, żeby to poczuć, poza tym, ja nie ejstem wrazliwa zapachowo. nieładnie, bo nieładnie, ale phi tam...

Posted

morda była dziś u weta i wszystko w porządku. w ogóle wygląda ładnie, rozszarpuje sznurek po całym domu. dostała nowe szelki, witaminy, piłkę i konga, już wie, gdzie jest jej kocyk, choć miała nadzieje na łóżko :-).

TO JEST SOCHA PO PRZYEJŹDZIE:

A TO JEST ZOCHA DZIS RANO:

Pozdrawiamy!!

Posted

No Zoska! :) wiedzialam ze znajdzie sie ktos kto Cie zaadoptuje :) Gartuluje wyboru Sleepingbyday :) jak tam nasza Zosienka? nie nabroila jeszcze nic ? ;) ona taka wystarszona siedziala w tym transporterku...nie wiedziala co sie z nia dzieje...:) teraz juz pewnie jest troszke lepiej hm? jest spokojniejsza?:)

Posted

no pewnie, że jest przestraszona i spięta, ale z kontenerkiem nie ma porównania. na spacerze raz z podkulonym ogonem, raz nie, innych psów raczej unika, po prostu jeszcze nie jest zadomowiona, pewna siebie. bawi sie chętnie, cały czas chodzi za mną, ale czasem sama na kocyk idzie do sypialni. jest b. czujna, niby spi, ale jak tylko ruszę głową, to pies od razu sprawdza, co jest grane. jak byłam w sklepie, to nie zdążyła nic zeżreć, a witała mnie, jakbym 100 lat temu wyszła. nie wiem, czy szczekała, ale jak zeszłam na parter to nie słychac było protestów. jutro wyjdę na dłużej, a poniedziałek będzie sporym testem, pies sam w domu cały dzień!
aha, w parku słyszałam, jak ktos się nią zachwycał (mowa!), a jeden facio stwierdził, ze ma odbite oko. będzie zniej charakterek osiedlowy!