Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koan to przekochany psi „wariat” mieszkający w azylu Cichy Kąt w Tarnowskich Górach. To duży pies w średnim wieku o jasnej, krótkiej sierści i śmiesznych, oklapniętych uszach. Jest bardzo żywy i energiczny, uwielbia szaleć i biegać po swoim boksie. Potrzebuje dużo ruchu i przestrzeni. Bardzo lubi towarzystwo ludzi, chętnie chodzi na spacery, przepada za głaskaniem i pieszczotami. Koan bardzo lubi wodę – latem wchodzi do swojej miski z woda i chlapie na wszystkie strony aby się ochłodzić :). Koan ma niewydolność trzustki – przed posiłkiem musi otrzymywać tabletki. Nie przeszkadza mu to być strasznym łasuchem – zjada duże porcje jedzenia i zawsze domaga się dokładki. Lubi biegać po całym azylu w towarzystwie którejś z psich koleżanek. Jest bardzo sympatyczny, przyjacielski i zasługuje na wspaniałego opiekuna.
Adres schroniska:
Cichy Kąt, ul.Wiśniowa 35, 42-600 Tarnowskie Góry - Opatowice (naprzeciw zakładów Fazos)
[url=http://www.schronisko.prv.pl/]Stowarzyszenie Przyjaci

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=4] ======================================

Z okazji Bożego Narodzenia,

[SIZE=4] Składam Wam serdeczne życzenia.
[SIZE=4] Niech Wam święta miłe będą,
[SIZE=4] Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
[SIZE=4] Z wigilią tuż po zmroku,
[SIZE=4] I w radosnym Nowym Roku

[SIZE=4]======================================

• 3 weeks later...
Posted

Ależ ma super uszy:)
Moja ciocia miała sunię z chora trzustką i jedynym problemem było to, że całe życie musiała przyjmować leki-była wspaniała.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto pokocha Koana.

Posted

Ja mam nadzieje ze szybko znajdzie sie taki wspanialy Ktos i zabierze rownie wspanialego Koana do domu...przeciez to skandal zeby taki piekny psiak tak dlugo czekal! ;) Koan w gore! :)

Posted

TYLKO kolor i nochal się zgadzają:evil_lol:
Koanek to taki fajny psiak,straszliwie żywiołowy,przytulasty,a jakoś nikogo nie potrafi do siebie przekonać:shake:
Właśnie mi się przypomniało, jak Koan bawił się gumową piszczącą kością: wsadził ją do budy,a potem leżąc przed budą szczekał na "intruza" :D