wenusia1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Niestety Pani nie przyjechała ani sama, ani ze swoim psiakiem. Nie przyjechali tez ludzie, którzy kilka tygodni temu byli dośc mocno zainteresowani naszym Koankiem. Pokazujemy go wszystkim, którym się da, ale ciągle nic..a to taki piękny, mądry pies. Uwielbia dzieci, lubi chodzić na smyczy, lubi inne psy, jest grzeczny i usłuchany. Co z tego, że ma chorą truzstkę - czy podawanie tabletki, która zresztą bez problemu zjada z jedzeniem nawet okiem nie mrugnąc jest takim problemem?:( To taki kochany psiak..może teraz na wiosnę, kiedy więcej ludzi przychodzi do Azylu w poszukiwaniu przyjaciela, Koan wreszcie się doczeka? W Azylu spędził już ponad 4 lata.. A czy coś wiadomo z ta Panią?Straciła zainteresowanie, czy może nie ma jeszcze przygotowanego kojca?Są jakieś sznase? Quote
AniaAniołek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nie tu ciągle ta sprawa kojca nie wiem jak tam czasowy jest jej mąz ale niedługo musze skoczyć do tej szkoły to sie opytam .wiem że chce zabrac jednego pieska na pewno tylko ma 3 na oku koan , apacz i ostatnio zwróciła uwage na czarną suczke to chyba o nasia lub arisa nie dopytałam bo widziałam sie z nią w przelocie Quote
AniaAniołek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 kobita sie rozmysliła i nie weznie od nas pieska .tylko szczeniaka od kogoś tam :placz: nie wiem czy to nie kwesta jaj drugiej wizyty w C-K jej nie zniechęciła :-( może uda mi sie jeszcze zmienic jej decyzje ale to nikłe nadzieje:shake: Quote
Macho Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :shake::shake: kurcze...mlode i "do wychowania" zawsze sa "lepsze" :shake: Quote
Tina:) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kurcze... szkoda... Koan tak potrzebuje domku :shake: Teraz ciotki zaczynamy od nowa poszukiwanie domku! :multi: Koan na pierwsza! ;) Quote
Tina:) Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ...w mojej willi do ktorej zawsze wciagam wszystkie zabawki ;) Quote
AniaAniołek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 a te wciągniete obszczekuje jak szalony KTO SZUKA SZALONEGO łOBUZA O OGROMNYM SERCU . super przytulić sie do takiego pieska , i nikt cie nie zaczepi na wieczornym spacerku z takim przystojniakiem:lol::lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 AniaAniołek napisał(a): i nikt cie nie zaczepi na wieczornym spacerku z takim przystojniakiem:lol::lol: Bo poczuje tylko pęd powietrza i zobaczy znikający punkt:evil_lol: Quote
AniaAniołek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no i jeszcze zobaczy USZY PIęKNE I NIESAMOWITE :lol::lol::lol::lol: Quote
israel Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Asia_M napisał(a): Sekret ma zawsze kształt ucha. Jean Cocteau :) Quote
San_(jagodowa:) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [LEFT]:lol: To wskakuj uszasty:lol: [/LEFT] Quote
AniaAniołek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :laola::laola::laola: domek potrzeby od zaraz Quote
Macho Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 tak! Koan bierze sie w garsc i postanawia sie pokazac ;) trzeba mu tylko pomoc! ;) Ciotki do roboty :) Quote
San_(jagodowa:) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [LEFT]Dawno mnie tu nie było:oops: [/LEFT] Quote
Recommended Posts