Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albiemu - najdalej jutro założę Białemu allegro, mogłabym wykorzystać Twoje opisy?? Te parę postów wyżej???

I potrzebne mi namiary na kogoś z kim się będą mogli kontaktować ludzie ;)
Bo ja głęboko wierzę, że on się nie zmarnuje w schronie i znajdzie mądrego i cierpliwego człowieka :)

Posted

[quote name='albiemu']to prawda Diano ale uwierz mi, Labek serca tam od nikogo nie zastał a nasza chwilowa uwaga mu poświęcona na przestrzeni miesięcy które tam siedzi to jest nic, on nie może mieć innego stosunku do ludzi. Nic dobrego od nich nie miał ...

albiemu i co u sloneczka? udalo sie go wyprowadzic na spacerek??

Posted

Dianas nie byłam w schronisku, niestety w tygodniu pracuję, do Orzechowców z Rzeszowa jest kawałek więc nie mam możliwości bycia tam tak często jak bym chciała. Mnie się nie uda, ale dziewczyny chyba jutro się wybierają pogadam z nimi aby podeszły do Labka na dłużej

Posted

Kolega zastanawiał się nad wzięciem labkopodobnego psiaka.
Zapoznałem go ze zdjęciami i wszystkimi opisami.
Stwierdził jednak, że chyba nie da rady a ja też bym się obawiał ewentualnej adopcji bo facet nie ma doświadczenia i potrzebnej wiedzy.
No, niestety
Czekamy dalej

Posted

troglodytes pilnuj kolegi bo jak nie ten to inny się znajdzie :), rozmawiałam z halcią, jutro jadą do schroniska i prosiłam aby wzięły Labka na spacer - jeśli się da złapać.

Posted

jutro dziewczyny jak będą na miejscu zaglądną do niego, może uda się go na spacerek wyciągnąć - OBY, to wtedy będziemy mieć lepszą znajomość labka i nowe zdjęcia z pleneru :)

Posted

Spacerku nie bylo,bo duzo innych spraw wyszlo ,przepraszamy ,ale dobra wiadomosc.Podzedl do siatki pomizia sie chwile i usiadl metr dalej i pozowal Beci do zdjecBardzo spokojnie wszystko.My bylysmy skolowane ,bo ponad godz.zajal gosc usilujac wcisnac 2 piekne psy do sch .twierdzac ze stara wlascicielka umarla.Po przycisnieciu go przez Kier.przyznal sie ze to jego wlasne!!!!!!!!Odjechal, ale co zrobi?trzeba tez bylo po wsi szukac uciekinierki ,ktoramiala przyjechac na tymczas do Rz-wa/Rudka krzywy ryjek/PRZEPRASZAMY,ALE TO ZE PODSZEDL SIE MIZIAC USPOKOILO NAS ZE NIE TAKI DZIKI.