Seaside Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Albiemu - najdalej jutro założę Białemu allegro, mogłabym wykorzystać Twoje opisy?? Te parę postów wyżej??? I potrzebne mi namiary na kogoś z kim się będą mogli kontaktować ludzie ;) Bo ja głęboko wierzę, że on się nie zmarnuje w schronie i znajdzie mądrego i cierpliwego człowieka :) Quote
albiemu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 dobrze, podaj namiary na mnie [email protected] nr 608 424 460 - dzięki, za allegro :), mam nadzieję, znajdzie się ktoś cierpliwy kto da mu sznase i oczywiście możesz korzystać z tego co napisałam wcześniej :) Quote
bumerang Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Białasek chce do domku!!! pomozmy mu w tym :loveu: :loveu: Quote
Seaside Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przepraszam, ze nie wczoraj, ale nie mogłąm wejść na dogo, żeby skorzystać z wiadomości Albiemu :roll: Allegro dla Białaska http://www.allegro.pl/item223735825_mlody_labrador_mix_szukamy_madrego_domu_.html Proszę o sugestie zmian ;) Szczególnie tutułu, bo zabrakło mi weny :oops: Quote
Diana S Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='albiemu']to prawda Diano ale uwierz mi, Labek serca tam od nikogo nie zastał a nasza chwilowa uwaga mu poświęcona na przestrzeni miesięcy które tam siedzi to jest nic, on nie może mieć innego stosunku do ludzi. Nic dobrego od nich nie miał ... albiemu i co u sloneczka? udalo sie go wyprowadzic na spacerek?? Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dianas nie byłam w schronisku, niestety w tygodniu pracuję, do Orzechowców z Rzeszowa jest kawałek więc nie mam możliwości bycia tam tak często jak bym chciała. Mnie się nie uda, ale dziewczyny chyba jutro się wybierają pogadam z nimi aby podeszły do Labka na dłużej Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Seaside dzięki za allegro - fachura! :) :cool3: :Rose: Quote
Seaside Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dzięki :oops: To moje trzecie w życiu ;) Mały ma już 117 wejść od wczoraj :multi: Quote
troglodytes Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kolega zastanawiał się nad wzięciem labkopodobnego psiaka. Zapoznałem go ze zdjęciami i wszystkimi opisami. Stwierdził jednak, że chyba nie da rady a ja też bym się obawiał ewentualnej adopcji bo facet nie ma doświadczenia i potrzebnej wiedzy. No, niestety Czekamy dalej Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 troglodytes pilnuj kolegi bo jak nie ten to inny się znajdzie :), rozmawiałam z halcią, jutro jadą do schroniska i prosiłam aby wzięły Labka na spacer - jeśli się da złapać. Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 jutro dziewczyny jak będą na miejscu zaglądną do niego, może uda się go na spacerek wyciągnąć - OBY, to wtedy będziemy mieć lepszą znajomość labka i nowe zdjęcia z pleneru :) Quote
Seaside Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 czekamy z utęsknieniem :) Mam nadzieję, że uda się go złapać :( Quote
Agata Balu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 na stronie: http://www.dogomania.pl/forum/showth...83#post6486983 Zamieściłam treść protestu! Należy szybko wysyłać!!! Quote
halcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Spacerku nie bylo,bo duzo innych spraw wyszlo ,przepraszamy ,ale dobra wiadomosc.Podzedl do siatki pomizia sie chwile i usiadl metr dalej i pozowal Beci do zdjecBardzo spokojnie wszystko.My bylysmy skolowane ,bo ponad godz.zajal gosc usilujac wcisnac 2 piekne psy do sch .twierdzac ze stara wlascicielka umarla.Po przycisnieciu go przez Kier.przyznal sie ze to jego wlasne!!!!!!!!Odjechal, ale co zrobi?trzeba tez bylo po wsi szukac uciekinierki ,ktoramiala przyjechac na tymczas do Rz-wa/Rudka krzywy ryjek/PRZEPRASZAMY,ALE TO ZE PODSZEDL SIE MIZIAC USPOKOILO NAS ZE NIE TAKI DZIKI. Quote
Seaside Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Halciu to bardzo dobra wiadomość :loveu: A zdjęcia będą?? :cool3: Quote
albiemu Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 będą będą skoro pozował, ale tak jak halcia napisała sporo nowych zdjeć, jest co pisać więc musimy chwilkę poczekać - zapewne do jutra :) Quote
Puchatek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Halcia, a kierownik spisał go chociaż (przynajmniej rejestrację samochodu)? Tak na wszelki wypadek gdyby nagle ktoś znalazł zgubione dwa psy :mad: Quote
Recommended Posts