g_o_n_i_a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Przeglądałam dzisiaj stropne schroniska Sara w Orzechowicach (k. Przemysla). Zauważyłam, ze wśród psów jest do adopcji lablador biszkoptowy. Ma rok i imię - Białas, zadnych wiecej informacji. Szukalam, ale na Dogo nie znalazlam, zeby ktos o nim pisal - jeżeli jednak ktoś coś pisal, to przepraszam za powtorzenie tamtu. Labuś jest śliczny i bardzo smutny. Jeżeli jesteś chętny do zaadoptowania psa lub kota napisz do nas: [email protected] napewno odpowiemy na twojego e-maila. Więcej informacji na temat adopcji pod numerem telefonu: (016) 672 07 07 Quote
aisaK Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dlaczego labek jest w schronie? Czy ktoś wie? Jak się zachowuje? Toleruje inne zwierzaki? Nie jest agresywny? Quote
Ulka18 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Podobno spokojny....bylo o nim w watku schroniska w Orzechowcach. Trzeba zapytac Becia66 lub Kudlata lub Albiemu. Quote
Becia66 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Labek jest bardzo spokojnym i ułożonym psem.Cichutki,nie szczeka jak inne psy gdy pojawiamy się w schronisku.Jedzonko bierze z ręki delikatnie i bardzo lubi gdy się go głaszcze i przytula.Bardzo smutny z nadzieją wyczekuje na nowy domek...:-( :-( :-( Quote
aisaK Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jak można zostawić takiego psa....nie mieści mi się w głowie?! Czy jest kastrowany? To tak, żeby się pseudohodowcom nie spodobał... Quote
robkowa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 becia66 jaki jest jego stosunek do kotów? Pewna Pani szuka psa ze schroniska, stymże marzy jej się labek. Czy bardzo przypomina wyglądem labka? Nie wiem czy tego zdjęcia już gdzieś nie widziałam i czy przy jego opisie nie było napisane że że ten pies ma krótsze nogi i choć na zdjęciu wygląda jak labek w rzeczywistości mniej go przypomina (mogłam pomylić, dużo ostatnio labków oglądałam) Quote
robkowa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Czy to ten sam labek z tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26045&page=32 Quote
robkowa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pisałam na adres stowarzyszenia, Białasa już nie ma w schronisku, został adoptowany. Gonia można już zmienić tytuł i przenieść temat Quote
Ulka18 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 To dobra wiadomosc :p Mam nadzieje, ze domek sie znalazl naprawde dobry. Quote
robkowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dostałam wiadomość na adres mailowy że Białasa już nie ma w schronisku ale dostałam ponownie wiadomość od becia66 z Dogo że labek jest nadal w schronisku, zaraz napiszę do Moderatora by przesunął wątek do Psy do adopcji Quote
g_o_n_i_a Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Czyli psiak nadal szuka domku? :placz: Quote
Kudłata Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jeżeli chodzi o wygląd "labka" to od prawdziwego labradora jest zdecydowanie mniejszy, może na innych zdjęciach będzie to lepiej widać. Wiecej informacji nie bardzo posiadamy, ponieważ w schronisku nic nie wiedzą o psach. Jest w boksie z kilkoma psami i raczej należy do grupy tych pokorniejszych. Zdjęcia ze schroniska z 16 grudnia Quote
g_o_n_i_a Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Tytuł wątka zmieniony. Hop w gore! Quote
g_o_n_i_a Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Przepraszam, ze tyle to trwało. Czy wrzucenie go na Allegro jest mozliwe? Quote
Kudłata Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wrzucenie na allegro jak najbardziej, tyle tylko, że w sumie nie za wiele o nim wiemy... Co do wieku pracownicy schroniska raz mówią tak, raz inaczej. I co do kontaktu to chyba lepiej nie podawać numeru schroniska ani stowarzyszenia, bo znowu powiedzą, że adoptowany. Zastanowimy się wspólnie z dziewczynami co napisać i wtedy poprosimy o allegro. Quote
g_o_n_i_a Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Ok, pytam tak na wszelki wypadek. Jak będą już jakieś informacje to go z chęcią wrzucę na Allegro. Quote
Recommended Posts