Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeglądałam dzisiaj stropne schroniska Sara w Orzechowicach (k. Przemysla). Zauważyłam, ze wśród psów jest do adopcji lablador biszkoptowy. Ma rok i imię - Białas, zadnych wiecej informacji. Szukalam, ale na Dogo nie znalazlam, zeby ktos o nim pisal - jeżeli jednak ktoś coś pisal, to przepraszam za powtorzenie tamtu. Labuś jest śliczny i bardzo smutny.

Jeżeli jesteś chętny do zaadoptowania psa lub kota napisz do nas: [email protected]
napewno odpowiemy na twojego e-maila. Więcej informacji na temat adopcji pod numerem telefonu:
(016) 672 07 07

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Labek jest bardzo spokojnym i ułożonym psem.Cichutki,nie szczeka jak inne psy gdy pojawiamy się w schronisku.Jedzonko bierze z ręki delikatnie i bardzo lubi gdy się go głaszcze i przytula.Bardzo smutny z nadzieją wyczekuje na nowy domek...:-( :-( :-(

Posted

becia66 jaki jest jego stosunek do kotów?
Pewna Pani szuka psa ze schroniska, stymże marzy jej się labek. Czy bardzo przypomina wyglądem labka?
Nie wiem czy tego zdjęcia już gdzieś nie widziałam i czy przy jego opisie nie było napisane że że ten pies ma krótsze nogi i choć na zdjęciu wygląda jak labek w rzeczywistości mniej go przypomina (mogłam pomylić, dużo ostatnio labków oglądałam)

• 2 weeks later...
Posted

dostałam wiadomość na adres mailowy że Białasa już nie ma w schronisku ale dostałam ponownie wiadomość od becia66 z Dogo że labek jest nadal w schronisku, zaraz napiszę do Moderatora by przesunął wątek do Psy do adopcji

Posted

Jeżeli chodzi o wygląd "labka" to od prawdziwego labradora jest zdecydowanie mniejszy, może na innych zdjęciach będzie to lepiej widać. Wiecej informacji nie bardzo posiadamy, ponieważ w schronisku nic nie wiedzą o psach. Jest w boksie z kilkoma psami i raczej należy do grupy tych pokorniejszych.
Zdjęcia ze schroniska z 16 grudnia

Posted

Wrzucenie na allegro jak najbardziej, tyle tylko, że w sumie nie za wiele o nim wiemy... Co do wieku pracownicy schroniska raz mówią tak, raz inaczej. I co do kontaktu to chyba lepiej nie podawać numeru schroniska ani stowarzyszenia, bo znowu powiedzą, że adoptowany. Zastanowimy się wspólnie z dziewczynami co napisać i wtedy poprosimy o allegro.

• 2 weeks later...