Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to czytam to chce mi się płakać. Jak można było doprowadzić te pieski do takiego stanu. Trzymam kciuki za powodzenie.
Ps.dajcie adres tych poprzedich włascicieli może małe łubu-dubu by im się przydało( że tez prawo nie karze takich sku.............!!!!)

Posted

[quote name='nero_73']Jak to czytam to chce mi się płakać. Jak można było doprowadzić te pieski do takiego stanu. Trzymam kciuki za powodzenie.
Ps.dajcie adres tych poprzedich włascicieli może małe łubu-dubu by im się przydało( że tez prawo nie karze takich sku.............!!!!)[/QUOTE]

wiesz co daj "se" spokój z takimi tekstami :angryy: mamy dośc takich pieniaczy....swoim zachowaniem pokazujesz że niczym sie od nich nie różnisz!!!!!!!!

Posted

Medarku,
mocne kciuki, Piesku!!
Żyj i zdrowiej!!
Przecież musisz znaleźć Twoich Ludzi (bo ci, co Cię więzili i znęcali się nad tobą na pewno nie byli Twoi)...
Moc ciepłych myśli od moich wszystkich futerek i ode mnie :happy1: :painting: :calus:

Posted

[U]Wiadomość z 16.20[/U]

Medar zjadł leczniczy posiłek; jest podłączony do kroplówek;sporo spi; niestety pojawiło się zbyt wysokie tętno; lekarze czekają na konsultację kardiologa; ma być w każdej chwili
EMIR

Posted

obserwuje losy tego psiaczka i jest bardzo bardzo poruszona
do czego człowiek jest zdolny
a te psiaki bezbronne oddane swemu oprawcy do końca

chyba nigdy nie potrafie tego zrozumieć
powinno sie tych zwyrodnialcy karac karać i jeszcze raz karac

ale w polsce jest bezprawie

Posted

Przepraszam za górnolotnść, ale to naprawdę wygląda jak jakaś szatańska walka dobra ze złem.
Ale wierzę medarowi dwunożnemu - [B]Medar musi żyć, nie oddamy Medara.:mad: [/B]