Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
ale co, wziela cos innego?

Jeszcze nie... ale weźmie, o ile dobrze pamietam kiwi tez się nad Nami tak kiedys znęcałaś :razz: Chce zostawić możliwość napisania tej radosnej nowiny komuś innemu...

Posted

Jagienka napisał(a):
Pompona pewnie wykastrują przy okazji amputacji łapy... :placz: :placz: :placz:

Niestety pomponika nie mozna wykastrować przy amputacji łapki bo to jest bardzo skomplikowany zabieg ,dużo krewki uchodzi i nie mozna narażać zwierzaczka.:shake:

Posted

jezzuuuuuu kto weźmie Pompnika :(
macie moze jakieś jego plakaty kolorowe?? Bo czarnobiałe nie oddadzą tego uroku Pompona :( ja mam tylko dojście do czarno-białej drukarki :(

Posted

Hey!
Postanowilam cos napisac skoro tak duzo o mnie jest napisane w tym poscie:) czyt pani od kostka:) Tak na poczatku to nie pani tylko paulina.
Fakt wszystkie rzeczy o ktorych byla mowa wczesniej odnosnie adopcji rudika lub pompona musialy byc rozwazone dokladnie. Mam 3 suczki ktore nie mialy aktualnych szczepien, dlatego tez nie moglam wziasc od razu w sobote psiaka do domu. Nie moglam tez podjac decyzji sama musialam porozmawiac z rodzina. Sprawa tego czy piesek jest wykastrowany tez jest bardzo wazna nie ukrywam poniewaz moje suczki sa niewysterylizowane, a nie chcialabym miec kompletu szczeniakow w domu. To wszystko musialo byc dobrze przemyslane, poniewaz trzeba podjac decyzje odpowiedzialna w szczegolnosci jesli chodzi o chorego psiaka. Ja naprawde kocham zwierzaki bardzo mocno i serce mi peka jaką krzywde ludzie potrafia im wyrzadzic, ale do sprawy adopcji musialam podejsc ostroznie i wszystko przemyslec.
Najwazniejszy chyba jest fakt ze Rudik bedzie czlonkiem naszej rodziny za okolo 2 tygodnie, bo tyle musi minac od czasu szczepienia moich psow.
Szczerze nie moge sie tego doczekac i najchetniej wzielabym go juz dzisiaj, zeby jak najszybciej byl poprostu z nami. Mam nadzieje ze te dwa tygodnie minal szybko!
No i oczywiscie mam nadzieje ze Pompon rowniez znajdzie swoj wymarzony dom!
Pozdrawiam - Paulina

Posted

[quote name='kiwi']Witaj Paulina, dbrze ze Rudik pojedzie do domu, jemu tez sie nalezy
chyba nawet jest w gorszej sytuacji.
czy ktos wie jak ze wzrokiem pompona?
powiem tak, Pompon widzi, ale zaczyna mu się robić juz zaćma, czy jak to się tam nazywa, to mleczne takie... po prostu oczka mu powoli zachodzą mgiełką :-(
[quote name='kiwi']plakat do sciagniecia
dzięki :loveu:
[quote name='Asior']a który to rudik :oops: dajcie linka ....
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33237&goto=newpost

Posted

to jest tak,z enie wiadomo czy ta noge bedzie sie dalo uratowac - trzeba ja albo leczyc albo amputowac
z regly przy takich przewleklych spawach koszty sa spore, ale mysle ze na dzien dzisiejszy bylybysmy w stanie je pokryc gdyby tylko sie znalazl dom tymczasowy

Posted

Witaj Paulinko tak się ciesze ,że dołączyłaś do nas ,jestes przekochaną osóbka wliczając oczywiście twoją mame .Wiem ,że dzięki temu ,ze bedziesz opisywac naszego Rudika na forum poznasz bliżej nasze biedne zwierzaczki bo na pewno bedziesz też zaglądać do innych zwierzątek (tak jak to bylo ze mną) pomożesz nam znaleść tak wspaniałe domki bo napewno masz wielu przyjaciół.:multi:

Posted

Po świetach porozwieszam ogłoszenia w W-wie Pompona i tej suni, może się ktoś znajdzie, ale z doświadzcenia wiem ze najpierw ludzie chcą obejżeć pieska, zanim zaadoptują a tu nie ma takiej mozliwości :(