Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kaja69']W "świecie karm" jest 7,5 kg Urinary za 159 zł ,po zalogowaniu i zakupach i rabacie 151,05zł :) Zamówiłam juz Kreciowi :) ....[/QUOTE]
Jako ekonomista z pierwszego wykształcenia jestem usatysfakcjonowana ;) Przelew poszedł, prosimy o potwierdzenie u nas jak dojdzie.

Guest Ryniu123
Posted

zapraszam na wydarzenie Krecika [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=247796271947199[/url]

Posted

[quote name='mmd']To nie jest tak dużo. Na ok. 3 miesiące, a jeśli Krecik będzie się dzielił z koleżeństwem, to pewnie na 3 dni :evil_lol:[/QUOTE]

Krecio wyznaje zasadę "co jest moje to jest tylko moje,a co twoje to tez jest moje" Krecio sie nie dzieli :) nawet jeden chrupek nie siegnie sie innemu :)

Tylko,że nie sfotografowuję karmy jak przyjdzie ,bo mam aparat u mechanika :)

Posted

[quote name='kaja69']Tylko,że nie sfotografowuję karmy jak przyjdzie ,bo mam aparat u mechanika :)[/QUOTE]
Ale my wiemy, jak wygląda Royal :evil_lol:
(Wiem, chcesz zrobić zdjęcie, żeby nie było, że Ty na Hawajach, a Krecio trawę wsuwa :diabloti:)

Nie pogniewasz się piesku? To nasz "klubowy" bazarek...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218551-Kosmetyki-pr%C3%B3bki-ciuchy-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-7-grudnia-%28Klub-Baloniarek%29?p=18098167#post18098167[/url]

Posted

[quote name='mmd']Ale my wiemy, jak wygląda Royal :evil_lol:
(Wiem, chcesz zrobić zdjęcie, żeby nie było, że Ty na Hawajach, a Krecio trawę wsuwa :diabloti:)

Nie pogniewasz się piesku? To nasz "klubowy" bazarek...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/218551-Kosmetyki-pr%C3%B3bki-ciuchy-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-7-grudnia-%28Klub-Baloniarek%29?p=18098167#post18098167[/URL][/QUOTE]

Dokladnie dlatego chciałam zrobic zdjęcie :) ale jak aparacik wróci z naprawy to przecież otwarte opakowanie tez moge cyknąć:) bo juz jest otwarte,dzisiaj karma na kolacyjke zdąrzyła dotrzeć :)
A tak swoja droga ..chciałabym słać pozdrowienia z Hawajów...

Posted

[quote name='Justyna Klimek']A tak swoją drogą, to może jakiś plan rejsu morskiego (charytatywnego) stwórzmy na lato???
Przecież w końcu jestem w posiadaniu stalowego jachtu pełnomorskiego - trzeba z niego w końcu zrobić użytek dogomaniacki!!![/QUOTE]

MOZE PLYWAJACA SALE KASTRACYJNA? plyniemy sobie wzdluz brzegu baltyckiego od szczecina po krolewiec i .... ciach,ciach.... bezdomniaki po drodze ciachamy....???

a propo jaka nazwe ma ten jacht?

Posted

[quote name='Justyna Klimek']A tak swoją drogą, to może jakiś plan rejsu morskiego (charytatywnego) stwórzmy na lato???
Przecież w końcu jestem w posiadaniu stalowego jachtu pełnomorskiego - trzeba z niego w końcu zrobić użytek dogomaniacki!!![/QUOTE]

[quote name='Kava']MOZE PLYWAJACA SALE KASTRACYJNA? plyniemy sobie wzdluz brzegu baltyckiego od szczecina po krolewiec i .... ciach,ciach.... bezdomniaki po drodze ciachamy....???

a propo jaka nazwe ma ten jacht?[/QUOTE]

Ja juz mam pomysł :)

Posted

Mam pomysła ,musimy porozmawiać...miała bys jakas konferencja na skypa,ale ja oczywiście przegapiłam:(

Mam problem z Krecikiem,nigdy przedtem się z czyms takim nie spotkałam...Krecik wcina swoje koopy:( zauważyłam to juz jakis czas temu,ale myslałam,ze to moze ze względu na karmę...odkąd dostaje Royala,pomyślałam,ze karma lepsza to i koop mniej,ale nie...wczoraj złapałam go na goracym uczynku jak wciagał z apetytem ... fakt Krecik jest cały czas głodny,mógłby jeśc bez końca i wszystko,ale żeby koopy???

Posted

RumenTabs albo żwacze - to pomaga, ale na jedzenie cudzych - kocich i innych. Czy w sprawie własnej koopki to nie wiem, ale spróbować można.

Co knujecie z tym jachtem? ;)

Posted

U mojej kaleki też często się zdarza, że zje własną kupę. Próbowaliśmy wszystkiego, ale niestety. Często jak się nie zdąży sprzątnąć, przeprowadza własny recycling. Cudzych nie rusza :lol:.

Posted

To ,ze kocie koopy to delicje to wiem...bo tez swojego czasu moje wcinały,ale im to przeszło,oddechy czyste...ale nigdy się nie spotkałm,zeby swoje:roll: i to w takim tempie...cudzych nie rusza,bo mi któreś ostatnio zostawiło i tak zostało...nie tkniete...

Pampersy tez się na Kreciku nie sprawdzaja ,bo on jak tak śruba się porusza i wszystko ściąga...zakładałam na rózne sposoby i nic...tylko stosy posłań do prania,bo wszedzie posikuje...

Posted

U nas pieluchy się nie sprawdzały. Przez dziurę na ogon i tak kupa wylatywała, a lekko luźniejsza powodowała znaczne zabrudzenie psa. Lepiej sprzątać i czyścić podłogę niż za każdym razem myć psa. Ale może u Krecika się sprawdzi.

Posted

[quote name='Nikaragua']
(ale Lolo jak szczeka to kupy wylatują jak z procy, to bez pieluchy kiepsko by było w domu)[/QUOTE]
O matko :grin::grin::grin:

Posted

[quote name='Nikaragua']a widziałaś jak togaa Lolkowi sprytnie pampersy zakłada? z dziurka na ogon i tasiemkami do szeleczek przywiązuje
(ale Lolo jak szczeka to kupy wylatują jak z procy, to bez pieluchy kiepsko by było w domu)[/QUOTE]

O ja głu[ia c...nie przyjrzałam się ...myslałam,ze to dlatego,ze Lolus spionizowany na maxa...ja dziurke tez wycinałam a i tak zsuwał się albo siusiak był na zewnatrz...wiazałam w poprzek...dzięki ,ze mnie uswiadomiłaś:) a swoja drogą czubek ze mnie...

Posted

[quote name='Macia']U nas pieluchy się nie sprawdzały. Przez dziurę na ogon i tak kupa wylatywała, a lekko luźniejsza powodowała znaczne zabrudzenie psa. Lepiej sprzątać i czyścić podłogę niż za każdym razem myć psa. Ale może u Krecika się sprawdzi.[/QUOTE]

Z tym ,odpukać ,u Krecika w porzadku,nawet jak w pampersa narobi ,to jest zwarta i gotowa do usuniecia,bez potrzeby kąpieli...tylko,zeby te pampersy się trzymały:)

Posted

[quote name='Nikaragua']bez przesady z tą samokrytyką!
ja zafascynowana patrzyłam jak togaa Lolkowi zakłada (ja bym nie umiała tak)[/QUOTE]

To juz wprawa,pewnie...ale jaki efekt,hi hi ta doopcia w pampersie wyglada rewelacyjnie :)