Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaja69']Akurat...gdybym była dzielna sama dałabym sobie radę a nie żebrała:shake:[/QUOTE]
Większość osób nawet nie próbuje, albo od razu się poddaje. A Ty dla tych psiaków stwarzasz świat o jakim pewnie mogłyby pomarzyć.
Żadne to żebranie ;)

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Collie']Większość osób nawet nie próbuje, albo od razu się poddaje. A Ty dla tych psiaków stwarzasz świat o jakim pewnie mogłyby pomarzyć.
Żadne to żebranie ;)[/QUOTE]

Cos Ty ,cos Ty...

Dzisiaj chyba cos w rodzaju doła załapałam:) i zaczęłam robic to czego nie znosze u siebie...narzekać i sie żalić...koniec z tym ...bedzie dobrze...nie po raz pierwszy i ostatni mam długi...zreszta po to wymyslono pozyczki i branie na kreche ,zeby z tego korzystać :)

Posted

[quote name='kaja69']Cos Ty ,cos Ty...

Dzisiaj chyba cos w rodzaju doła załapałam:) i zaczęłam robic to czego nie znosze u siebie...narzekać i sie żalić...koniec z tym ...bedzie dobrze...nie po raz pierwszy i ostatni mam długi...zreszta po to wymyslono pozyczki i branie na kreche ,zeby z tego korzystać :)[/QUOTE]

nie jesteś osamotniona w "dole"...

czy Kreciuś potrzebuje Nivalin?

Posted

[quote name='mari23']nie jesteś [B]osamotniona w "dole"...[/B]

czy Kreciuś potrzebuje Nivalin?[/QUOTE]
Ty to chociaz masz powód do dołowania,a mnie to chyba ot tak sobie dopadło:roll:

Narazie ma wstrzymany,aż się sprawa z pęcherzem unormuje:) ale tylko wstrzymany:)
Musze przelic ampułki,bo juz nie pamietam le zuzyłam ,ile zostało...

Obawiałam się ,ze Krecik bez Nivalinu cofnie swoje postępy,ale nie...coraz częściej korzysta z czterech:) nawet próbuje chodzić,ale ta bardziej bezwładna łapa plącze sie i podcina ta silniejsza i klap...

Posted

[quote name='kaja69']Ty to chociaz masz powód do dołowania,a mnie to chyba ot tak sobie dopadło:roll:

Narazie ma wstrzymany,aż się sprawa z pęcherzem unormuje:) ale tylko wstrzymany:)
Musze przelic ampułki,bo juz nie pamietam le zuzyłam ,ile zostało...

Obawiałam się ,ze Krecik bez Nivalinu cofnie swoje postępy,ale nie...coraz częściej korzysta z czterech:) nawet próbuje chodzić,ale ta bardziej bezwładna łapa plącze sie i podcina ta silniejsza i klap...[/QUOTE]

został mi po Charlim 1 zastrzyk 5 mg i mam 1 opakowanie 2,5mg dla Krecika
i jeszcze Cocarboxylaza została, ale 1 lub 2 zastrzyki tylko

Krecik młody - poradzi sobie z chodzeniem, tylko troszkę trzeba go w tym wspomóc Nivalinem

Posted

[quote name='kaja69']Juz ja wiem,że bedziesz kombinować :)

Nikaragua,ja mam chyba ok 600zł długu na tymczasy a nie cierpie tego i teraz to dla mnie priotytet zeby tego sie pozbyć,karmy na kreche nie wezme musze zapłacic i w to miejsce robie długi gdzie indziej:roll: Dlatego nawet nie wiesz jak mi pomagacie tymi bazarkami:loveu:Do tego zzera mnie paliwo,ja mam do wetki cos 25-30km,(nigdy nie pamietam zeby sprawdzić),teraz jeszcze wziełam się za te sterylki wiejskich suczek i prawie codziennie jestem w lecznicy:) dzisiaj wypatrzyłam kolejna ciężarna na łańcuchu,właściciela wziełam "z marszu,"na szybko przeszedł lekcje walki z bezdomnościa zwierząt i sunia juz umówiona na wtorek:diabloti: a wszystko przez Fundację Przyjaciele Czterech Łap:evil_lol:[/QUOTE]

trza cos myslec...jakas zrzutke na benzynke? albo podlaczyc sie pod jakis rurociag z Ukrainy?

Posted

[quote name='Kava']trza cos myslec...jakas zrzutke na benzynke? albo podlaczyc sie pod jakis rurociag z Ukrainy?[/QUOTE]

Ma ktos mapke ,któredy biegnie:) jakis odwiercik się zrobi :)

Posted

[quote name='Drzagodha']Aniu, a myślałaś może o szelkach, żeby ćwiczyć u Kreciorka mięśnie?
[url]http://www.wozekdlapsa.pl/szelki-dla-psa.php[/url][/QUOTE]

O zelkach tylko słyszałam :) a póki co korzystam ze starego szalika:)

Posted

A dlaczego Ty kochana nie napisałaś na baloniarskim wątku, że potrzebujesz kasy? Czy ja mam za każdym chodzić i za uszy ciągnąć? Za uszy w końcu kogoś wytargam wreszcie :diabloti:

Posted

[quote name='Nikaragua']:D przeczytałam, że słyszałaś o [B]żelkach[/B], i szukałam związku :-o[/QUOTE]

A ja czytam Twój post i sie zastanawiam gdzie ja wlazłam ,o jakie żelki chodzi ???[URL="http://smajliki.ru/smilie-1227083943.html"][IMG]http://s19.rimg.info/c7a1d4c2374098d41e1cc41fbd600fa7.gif[/IMG][/URL]
Hi hi a mi czasem klawiaturka nie dobija i tym razem nie zauwazyłam:)

[quote name='Drzagodha']Bo Ania nie jadła widocznie dziś śniadania i nie dość, że literki zjada, to jeszcze jej żelki w głowie ;)[/QUOTE]

Żelki to mi ciagle w głowie...szkoda tylko,ze w bioderkach się zatrzymują :evil_lol:

[quote name='mmd']A dlaczego Ty kochana nie napisałaś na baloniarskim wątku, że potrzebujesz kasy? Czy ja mam za każdym chodzić i za uszy ciągnąć? Za uszy w końcu kogoś wytargam wreszcie :diabloti:[/QUOTE]
Bo kochana,na baloniarskim zgłaszaja sie te ,które sa w jeszcze gorszej sytuacji niż ja i w kazdej chwili moze zgłosic sie ktos w totalnie beznadziejnej a fundusze tez macie ograniczone...mi w tej chwili super idzie bazarek,Nicaragua i bric a brac zrobiły bazarki dla moich psiaków,w planie mam kolejny więc mysle ,ze będę w komfortowej sytuacji:) przynajmniej przez jakiś czas:diabloti:

[quote name='WiosnaA']Widzę interwencja wkroczyła;)...i dobrze:smile:.
Witam Krecika![/QUOTE]
Ufff,normalnie prawie na baczość stanęłam jak zobaczyłam wpis mmd:evil_lol:
Krecik tez wita :)

Posted

[quote name='kaja69']
Żelki to mi ciagle w głowie...szkoda tylko,ze w bioderkach się zatrzymują :evil_lol:
[/QUOTE]

To ja mam dla Ciebie propozycje! Mam w schronie sunię, o wdzięcznym imieniu... Żelka :evil_lol: W bioderkach się na pewno nie zatrzyma :diabloti:

Posted

[quote name='Drzagodha']To ja mam dla Ciebie propozycje! Mam w schronie sunię, o wdzięcznym imieniu... Żelka :evil_lol: W bioderkach się na pewno nie zatrzyma :diabloti:[/QUOTE]

Oooo takich Żelek to i u mnie pod dostatkiem i faktycznie są dietetyczne:)

Posted

[quote name='kaja69']...
Bo kochana,na baloniarskim zgłaszaja sie te ,które sa w jeszcze gorszej sytuacji niż ja i w kazdej chwili moze zgłosic sie ktos w totalnie beznadziejnej a fundusze tez macie ograniczone...mi w tej chwili super idzie bazarek,Nicaragua i bric a brac zrobiły bazarki dla moich psiaków,w planie mam kolejny więc mysle ,ze będę w komfortowej sytuacji:) przynajmniej przez jakiś czas:diabloti:

Ufff,normalnie prawie na baczość stanęłam jak zobaczyłam wpis mmd:evil_lol:
Krecik tez wita :)[/QUOTE]

Czy Ci się to podoba czy nie - dostałaś 80zł na Krecie Urinary. Dołóż drugie tyle z tych bazarków i masz worek 7,5 kg.
Spocznij :diabloti:

Posted

[quote name='mmd']Czy Ci się to podoba czy nie - dostałaś 80zł na Krecie Urinary. Dołóż drugie tyle z tych bazarków i masz worek 7,5 kg.
Spocznij :diabloti:[/QUOTE]

No nie podoba sie:evil_lol: a nie mozecie sie wstrzymac az sie bazarki pokończą??? Bo jak zbiorę full kasy to mi sie jeszcze w d...ce przewróci i na Havaje sobie skoczę:) a jak wróce pójde siedziec za defraudacje...

Posted

Nie możemy :mad:
Jak będziesz miała za dużo (za dużo oznacza stan finansów na plusie, trzycyfrowy, nie z jedynką z przodu), to wtedy pomyślimy, czy możesz oddać. A w ogóle to się nie wypowiadaj w imieniu Krecika - on na pewno chce mieć te 7kg karmy, biedny piesek :p

Posted

[quote name='mmd']Nie możemy :mad:
Jak będziesz miała za dużo (za dużo oznacza stan finansów na plusie, trzycyfrowy, nie z jedynką z przodu), to wtedy pomyślimy, czy możesz oddać. A w ogóle to się nie wypowiadaj w imieniu Krecika - on na pewno chce mieć te 7kg karmy, biedny piesek :p[/QUOTE]

No tak jak to mowią"jak dają to sie bierze jak bija to sie ucieka"...jak zejde na zła droge to bedzie Wasza wina:)
A jesli chodzi o Krecika to ja musze sie wypowiadać w jego imieniu,bo on gdyby mógł to by poprosił o te 7kg ale jednorazowo na każdy posiłek:) on mógłby jeśc tyle co ptaszek,czyli tyle ile waży :)

Posted

[quote name='mmd']A dlaczego Ty kochana nie napisałaś na baloniarskim wątku, że potrzebujesz kasy? Czy ja mam za każdym chodzić i za uszy ciągnąć? Za uszy w końcu kogoś wytargam wreszcie :diabloti:[/QUOTE]

moze mnie ktoras oswiecic, co albo kto to jest baloniarski watek....???
czytajac dalej domyslam sie, ze jakies dobre wrozki....???

Posted

[quote name='Kava']moze mnie ktoras oswiecic, co albo kto to jest baloniarski watek....???
czytajac dalej domyslam sie, ze jakies dobre wrozki....???[/QUOTE]

Oswiecam :) tu jest link :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29[/URL]

Posted

[quote name='Kava']moze mnie ktoras oswiecic, co albo kto to jest baloniarski watek....???
czytajac dalej domyslam sie, ze jakies dobre wrozki....???[/QUOTE]

Baloniary to ciotki prowadzące bezpłatne domy tymczasowe, czasem za karmę i weta ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29[/url]

Posted

[quote name='kaja69']No tak jak to mowią"jak dają to sie bierze jak bija to sie ucieka"...jak zejde na zła droge to bedzie Wasza wina:)
A jesli chodzi o Krecika to ja musze sie wypowiadać w jego imieniu,bo on gdyby mógł to by poprosił o te 7kg ale jednorazowo na każdy posiłek:) on mógłby jeśc tyle co ptaszek,czyli tyle ile waży :)[/QUOTE]
No właśnie - Krecik wie lepiej :)
Jeszcze konto na PW i załatwione

Posted

[quote name='kaja69']Oswiecam :) tu jest link :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29[/URL][/QUOTE]

[quote name='Drzagodha']Baloniary to ciotki prowadzące bezpłatne domy tymczasowe, czasem za karmę i weta ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29[/url][/QUOTE]

dzieki,
bylam,
czytalam (narazie na szybkiego),
jestem pod wrazeniem i pelna uznania...

Posted

[quote name='Nikaragua'][COLOR="navy"]Baloniarki - to są ciocie
które wesprą psa w kłopocie.

Gdy bezdomny – to przygarną.
Jeśli głodny - to nakarmią
Kiedy smutny – to pocieszą
Wszystkim na ratunek spieszą.[/COLOR][/QUOTE]

no i znowu mamy swietny wierszyk....
Nikaragua, ty to masz wene...

koncze pisanie, bo mi kocur wisi na dekolcie i wpina pazury w brzuch...