olifka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Norcia jest śliczna:loveu: Do góry kochane pieski:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 śliczna para :loveu: szkoda, że bezdomna :-( Quote
Pianka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Pomóżcie im ktos:placz: Płotek i Nora juz od jakiegos miesiąca są cały czas w kojcu. Przez to, że przeskakiwali płoty to cały czas raniły się w łapy jak nie jeden to drugi. Rany były tak wielkie, ze trzeba było szywać. Muszą być teraz zamknięci:-( Quote
jusstyna85 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 szybciej znalazłby się domek, gdyby ich tak rozdzielić... Quote
Pianka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 jusstyna85 napisał(a):Kojec jest dla dobra Nory, jej łapy były w fatalnym stanie... No wiadomo, ale to nie zmienia faktu, ze potrzebuja domu i stałego kontaktu z człowiekiem. jusstyna85 napisał(a):szybciej znalazłby się domek, gdyby ich tak rozdzielić... Miały oddzielne tematy i zero zainteresowania. Ja sobie nie wyobrażam w tej chwili, zeby miały być w dwóch różnych domach. Quote
jusstyna85 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Pianka napisał(a):No wiadomo, ale to nie zmienia faktu, ze potrzebuja domu i stałego kontaktu z człowiekiem. Miały oddzielne tematy i zero zainteresowania. Ja sobie nie wyobrażam w tej chwili, zeby miały być w dwóch różnych domach. A gdyby tak spróbować wrzucić je osobno na ogłoszenia? Quote
Pianka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 jusstyna85 napisał(a):A gdyby tak spróbować wrzucić je osobno na ogłoszenia? Mają dużo ogłoszeń (osobno). Zobacz np. date wstawienia pierwszego postu w temacie Płotka, to już długo trwa. Płotek kilkanaście razy był na allegro. Nikt nie pytał o niego. A Nora miała jeszcze mniejsze zainteresowanie. Bo w końcu jest taka "zwykła" a nie to co Płotek- orginalne umaszczenie. Ale ja naprawde nie wyobrażam sobie, zeby miały się oni rozstac. Pamiętam jak raz Nora miała szyta łape. Płotek wtedy nie wiedział gdzie wejść, ciągle chciał wejść do gabinetu, kręcił się pod nogami, czego nigdy nie robi bo jest strachliwy, a teraz nawet krzyki go nie wystraszyły. Te psy zżyły się ze soba. Rozdzielenie ich nie będzie dobre:placz: Quote
syla00 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pianka czy nasze małżeństwo ma allegro? Powiem szczerze, że ostatnio zaniedbałam się z dogo i nie śledze na bieżąco wątków:oops: Quote
Pianka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 O kogo ja tu widze. Ciocia Syla nas odwiedziła:loveu: Nie maja allegro:shake: Jak chcesz to możesz ich wrzucić:p A małżeństwo cały czas w kojcu siedzi:-( Moze jak z erią będziemy w schronie to weźmiemy psiaki na spacer. Ja sama z dwoma bojaźliwymi nie dam rady, a jeden bez drugiego nie pojdzie. Quote
Pianka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Czemu tu tak cicho?:-( Az tak bardzo są te psy brzydkie, ze nikogo tu nie ma?:-( Norka Płotek Quote
olifka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Nora/SSA53172.jpg Płoteczku..:loveu: Quote
quasimodo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A może historia tych dwóch psaików wzruszy kogoś, kto może im dać dom??? Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 coś wiem o tym, że cieżko znaleźć wspólny dom dla dwóch niepozornych psiaków :-(:-(:-( Quote
Pianka Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Wszyscy uciekli jak zaczeliśmy szukac im domu razem:-( Co Płotek sie podobał, a Nora już się nie podoba?:-( Quote
karusiap Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 oboje sa cudowni:loveu:wspolny dom to by bylo cos pieknego!!! Quote
black_madonna Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 właśnie już zima. zrobiłam naszej kochanej Norze zdjęcie, na którym przypomina krwiożerczego wilka :P Ale to jest jedna z najukochańszych suni jakie znam. Taka pieszczocha :) Quote
Justyna_wolontariat Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nora z Płotkiem znów uciekły i tak jak rok temu oba psiaki mogły starcić życie. Poniedziałek południe zgłoszenie mieszkańców ze topi sie pies w szambie razem z strażą pożarną tam pojechaliśmy zobaczyliśmy topiącą się Norę psinka cała z szlomu ledwo odratowana, płotek gdzieś zniknoł przyszedł wczoraj rano:-( Nic nie pozostaje jak oba psiaki przypiąć na łańcuch ale czy to ma sens kto je zabierze Nora jest tak strachliwa, ze to miasta sie nie nadaje a całe życie ma spędzić przy schroniskowej budzie....... Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dobrze, że przeżyła... One tylko nadają się do kojca? Quote
Pianka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Justyna prosze zamknij ich w tamtym kojcu co wtedy były. Prosze:placz: Stamtąd nie uciekną:-( Moje maleństwa kochane:-( Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ehhhhhh.... :-(:-(:-( Co tu robic? :roll: Quote
quasimodo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak się czują psiny? Co u nich słychać? Quote
Pianka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Norka teraz musi cały czas siedziec w kojcu:placz: Płotus puszczony, bo bez Nory nigdzie się nie ruszy. Gdzie te domki?:placz: Quote
Recommended Posts