Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pomóżcie im ktos:placz:
Płotek i Nora juz od jakiegos miesiąca są cały czas w kojcu. Przez to, że przeskakiwali płoty to cały czas raniły się w łapy jak nie jeden to drugi. Rany były tak wielkie, ze trzeba było szywać. Muszą być teraz zamknięci:-(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Kojec jest dla dobra Nory, jej łapy były w fatalnym stanie...

No wiadomo, ale to nie zmienia faktu, ze potrzebuja domu i stałego kontaktu z człowiekiem.

jusstyna85 napisał(a):
szybciej znalazłby się domek, gdyby ich tak rozdzielić...

Miały oddzielne tematy i zero zainteresowania. Ja sobie nie wyobrażam w tej chwili, zeby miały być w dwóch różnych domach.

Posted

Pianka napisał(a):
No wiadomo, ale to nie zmienia faktu, ze potrzebuja domu i stałego kontaktu z człowiekiem.

Miały oddzielne tematy i zero zainteresowania. Ja sobie nie wyobrażam w tej chwili, zeby miały być w dwóch różnych domach.

A gdyby tak spróbować wrzucić je osobno na ogłoszenia?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A gdyby tak spróbować wrzucić je osobno na ogłoszenia?

Mają dużo ogłoszeń (osobno). Zobacz np. date wstawienia pierwszego postu w temacie Płotka, to już długo trwa. Płotek kilkanaście razy był na allegro. Nikt nie pytał o niego. A Nora miała jeszcze mniejsze zainteresowanie. Bo w końcu jest taka "zwykła" a nie to co Płotek- orginalne umaszczenie.

Ale ja naprawde nie wyobrażam sobie, zeby miały się oni rozstac. Pamiętam jak raz Nora miała szyta łape. Płotek wtedy nie wiedział gdzie wejść, ciągle chciał wejść do gabinetu, kręcił się pod nogami, czego nigdy nie robi bo jest strachliwy, a teraz nawet krzyki go nie wystraszyły.
Te psy zżyły się ze soba. Rozdzielenie ich nie będzie dobre:placz:

• 3 weeks later...
Posted

O kogo ja tu widze. Ciocia Syla nas odwiedziła:loveu:
Nie maja allegro:shake: Jak chcesz to możesz ich wrzucić:p

A małżeństwo cały czas w kojcu siedzi:-( Moze jak z erią będziemy w schronie to weźmiemy psiaki na spacer. Ja sama z dwoma bojaźliwymi nie dam rady, a jeden bez drugiego nie pojdzie.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nora z Płotkiem znów uciekły i tak jak rok temu oba psiaki mogły starcić życie.

Poniedziałek południe zgłoszenie mieszkańców ze topi sie pies w szambie razem z strażą pożarną tam pojechaliśmy zobaczyliśmy topiącą się Norę psinka cała z szlomu ledwo odratowana, płotek gdzieś zniknoł przyszedł wczoraj rano:-(

Nic nie pozostaje jak oba psiaki przypiąć na łańcuch ale czy to ma sens kto je zabierze Nora jest tak strachliwa, ze to miasta sie nie nadaje a całe życie ma spędzić przy schroniskowej budzie.......

• 2 weeks later...