agat21 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zaczekajmy więc na bieg wydarzeń trzymając mocno mocno kciuki!!!!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: Quote
Pianka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kurde musze się dowiedzieć czy oni mają kota w domu. Płotek dzisiaj pogonił kota i to zawzięcie:shake: Wogóle chodził dzisiaj za mną jak cień. Co wyszłam na spacer z jakimś psem to on za mną. A jak szłam do domu to też chciał iśc za mną:roll: Tina i Płotek Chester i Płotek Berni i Płotek Quote
Pianka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Płotuś grzecznie czeka i ma nadzieje, ze się doczeka:eviltong: Quote
Pianka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Jak nikt się mną nie interesuje to sobie ide:-( Quote
Pianka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Jejciu już myślałam, ze niedostane wiadomości od tej osoby, jak jej napisałam, że Płotek kotów nie lubi. Ale dzisiaj mi napisała Przepraszam że tak późno. Niestety,ma kota.Transpotr opłacić...hmm...właściwie to ja mogłabym...ale kuzynka niestety jest chora na bielactwo,i musi jechać do sanatorium ;( a potem na wakacje więc dopiero coś koło 10 lipca...;( Najgorsze że ma kota ;( Zaproponowałam jej już innego psa (sama właściwie wczesniej jeszcze pytała o Lisie). Płotek nie może z kotami mieszkać:shake: Quote
Pianka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Buziaki Quote
black_madonna Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nie wyobrażam sobie schroniska bez czułego powitania z Płotkiem, ale wolałabym żeby witał kogoś we własnym domku. No Królewiczu skacz na pierwszą stronę Quote
agat21 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Bardzo ładne ogloszenie o Płotusiu. Oby przyniosło mu szczęście! Quote
Pianka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 agat21 napisał(a):Jak sobie radzi Płotuś na allegro?? Zero zainteresowania:-( Zrobie następnym razem z pogrubieniem, moze coś ruszy. Quote
agat21 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Oj Płotuniu, tak bardzo mi sie podobasz, a nikt Cię nie chce... Dlaczego!!!??? Quote
zaba14 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kurcze no.. przecież to taki wspaniały pies... :roll: i w dodatku ładny, nie wiem czemu ludziom się nie podoba, a jaką ma ekstra sierść! mięciutką! sama słodycz! Quote
Pianka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dobranoc Płotuniu. Niech ci sie przysni coś fajnego. Jedynie w nocy możesz sie oderwać od tej smutnej rzeczywistości:-( Quote
Pianka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Płotuś zranił sie w łapke. Mój kochany:loveu: :-( Quote
jusstyna85 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Pianka napisał(a):Płotuś zranił sie w łapke. Mój kochany:loveu: :-( biedactwo...:(mam nadzieje, ze to nic poważnego Quote
Gaaudi Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jest sliczny, ale jesli dla niego potrzeby dom z ogrodem to nie moge zapewnic, mam tylko 2 pokojowe mieszkanko w kamienicy, a i w przyszlosci nie zanosi sie na dom...:( Quote
Pianka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 jusstyna85 napisał(a):a Płotek jest na allegro? Tak ma, ale zainteresowanie zerowe:-( Quote
agat21 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Płotek się przypomina. Kto tak będzie go głaskał już codziennie???? Quote
Pianka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Długo nad tym myślałam i doszłam do wniosku, że najlepiej by było gdyby Płotek i Nora miały wspólny dom. Dlatego robie wspólny watek dla nich, a watek Nory usuwam. Spróbujemy może się uda:p Quote
Recommended Posts