Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaczekajmy więc na bieg wydarzeń trzymając mocno mocno kciuki!!!!!!

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde musze się dowiedzieć czy oni mają kota w domu. Płotek dzisiaj pogonił kota i to zawzięcie:shake:
Wogóle chodził dzisiaj za mną jak cień. Co wyszłam na spacer z jakimś psem to on za mną. A jak szłam do domu to też chciał iśc za mną:roll:

Tina i Płotek

Chester i Płotek

Berni i Płotek

• 2 weeks later...
Posted

Jejciu już myślałam, ze niedostane wiadomości od tej osoby, jak jej napisałam, że Płotek kotów nie lubi.
Ale dzisiaj mi napisała

Przepraszam że tak późno.

Niestety,ma kota.Transpotr opłacić...hmm...właściwie to ja mogłabym...ale kuzynka niestety jest chora na bielactwo,i musi jechać do sanatorium ;( a potem na wakacje więc dopiero coś koło 10 lipca...;( Najgorsze że ma kota ;(

Zaproponowałam jej już innego psa (sama właściwie wczesniej jeszcze pytała o Lisie). Płotek nie może z kotami mieszkać:shake:

• 3 weeks later...
Posted

Kurcze no.. przecież to taki wspaniały pies... :roll: i w dodatku ładny, nie wiem czemu ludziom się nie podoba, a jaką ma ekstra sierść! mięciutką! sama słodycz!

• 2 weeks later...
Posted

Jest sliczny, ale jesli dla niego potrzeby dom z ogrodem to nie moge zapewnic, mam tylko 2 pokojowe mieszkanko w kamienicy, a i w przyszlosci nie zanosi sie na dom...:(

• 4 weeks later...
Posted

Długo nad tym myślałam i doszłam do wniosku, że najlepiej by było gdyby Płotek i Nora miały wspólny dom. Dlatego robie wspólny watek dla nich, a watek Nory usuwam. Spróbujemy może się uda:p