rita60 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 http://img171.imageshack.us/img171/5909/sdc12256z.jpg Cudna fota...powinna mieć tytuł " Macierzyństwo" Quote
malagos Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Masz rację. A tak prawdę mówiąc, dawno nie miałam szczeniaka u siebie, ciesze się jak dzieciak z tego maluszka :) Quote
wtatara Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 a kiedy maluch idzie do domku? Czy cos wiadomo? Quote
malagos Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Nie, cholerka, nie wiadomo. Miało być tak, że pani przyjeżdżając po malucha , zabiera tez Gapcię do Warszawy i przekazuje Karolinie, ta Figu i sio! do Krakowa. Na razie nie wiem nic. Cisza w telefonie. Quote
mshume Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Cos dobrye to nie wróży niestety. Kudłatki cudne :) Quote
necianeta89 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ale kulka kochana i rozkoszna, będzie większy od mamusi ;) Quote
malagos Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 mshume napisał(a):Cos dobrye to nie wróży niestety. Kudłatki cudne :) a kysz, a kysz! Nie krakać mi tu proszę :diabloti: Choć...... Tyle zainteresowanych osób, i co?..........:roll: Quote
beta ata Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jeśli wybrana pani wzbudza teraz wątpliwości, to lepiej z niej zrezygnować! Quote
malagos Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 no, jesteśmy umówione na telefon w czwartek i potwierdzenie przyjazdu po Malca w sobotę. Quote
malagos Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 A ja, jak zawsze, juz się martwię, czy wszystko się uda, zgra czasowo i transportowo............ Quote
mshume Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 W sobotę to przejazd powinien być sprawny :) Quote
rita60 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='malagos']A ja, jak zawsze, juz się martwię, czy wszystko się uda, zgra czasowo i transportowo............[/QUOTE] To zupełnie jak ja:roll: Quote
malagos Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Widzisz, ten typ tak ma.......... Nadal nie wiem, kiedy jeździ Figu do Krakowa?......... Quote
Figu Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 a ja nie jeżdżę do Krakowa, tylko do Katowic:eviltong: Ale Gapcię zawiozę :) Quote
ocelot Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Powinny przyjść pieniążki z bazarku... malagos dasz znać kochana? Quote
malagos Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Figu, chyba mnie pogięło z tym Krakowem, sorki - wiem, ze Ty nie Kraków, ale Katowice :) Ocelot, przyszło 108 zł z bazarku, dzięki! Od razu zapłaciłam Tomkowi 110 zł: odrobaczenie suni 3 razy, małego 2 razy, dziś szczepienie maluszka i szczepienie mamuśki - wirusówki. I był fiprex, ale tego Tomek chyba nie policzył. Resztę kasy przeznaczyłam na żarełko, w końcu codziennie kupuję mięso i gotuję (oprócz suchej karmy, kupowanej na Animalli). Za to maluch umie jeść i domowe, i suche. Quote
ocelot Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A to nie mi podziękowania:) Cieszę się, że gapa i maluch zdrowe i szczęśliwe:) Quote
Secia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Małgoś cieszę się, że przyszła kaska z bazarku 108,00 Mam niestety przykre doświadczenie z wpłatami, więc proszę o umieszczenie w pierwszym poście rozliczeniowym informacji. Sunia jest bosko piękna :-) pozdrawiam z wiosennego Melbourne i dla wszystkich opiekujących się psami z dworca filmik z pawiem, którego spotkałam w skansenie 2 tygodnie temu [video=youtube;Kez-DT1i7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Kez-DT1i7Yk[/video] Quote
malagos Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wiosennego Melbourne?? Rany, jak masz dobrze! ale i u nas pięknie, takie babie lato, ze dawno nie pamiętam :) Quote
malagos Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wtatara, a może poproś te panią z Krakowa, żeby do mnie zadzwoniła?........Byśmy sobie o Gapci pogadały, co lubi, jaka jest, co je itp. Czy juz jakoś drogę Katowice-Kraków obgadałyście? Quote
Figu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 w sumie tak. jadę do Katowic w niedzielę, więc zabieram Gapcię :) Quote
malagos Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 mam nadzieję, że pani z Krakowa już wie o tym wszystkim..... Zawsze lubię mieć wszystko zapięte na ostatni guzik (i to cholerna moja wada....) Quote
Recommended Posts