Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, cholerka, nie wiadomo. Miało być tak, że pani przyjeżdżając po malucha , zabiera tez Gapcię do Warszawy i przekazuje Karolinie, ta Figu i sio! do Krakowa.
Na razie nie wiem nic. Cisza w telefonie.

Posted

mshume napisał(a):
Cos dobrye to nie wróży niestety. Kudłatki cudne :)

a kysz, a kysz!
Nie krakać mi tu proszę :diabloti:
Choć......
Tyle zainteresowanych osób, i co?..........:roll:

Posted

Figu, chyba mnie pogięło z tym Krakowem, sorki - wiem, ze Ty nie Kraków, ale Katowice :)

Ocelot, przyszło 108 zł z bazarku, dzięki! Od razu zapłaciłam Tomkowi 110 zł: odrobaczenie suni 3 razy, małego 2 razy, dziś szczepienie maluszka i szczepienie mamuśki - wirusówki. I był fiprex, ale tego Tomek chyba nie policzył.
Resztę kasy przeznaczyłam na żarełko, w końcu codziennie kupuję mięso i gotuję (oprócz suchej karmy, kupowanej na Animalli). Za to maluch umie jeść i domowe, i suche.

Posted

Małgoś cieszę się, że przyszła kaska z bazarku 108,00 Mam niestety przykre doświadczenie z wpłatami, więc proszę o umieszczenie w pierwszym poście rozliczeniowym informacji.

Sunia jest bosko piękna :-)

pozdrawiam z wiosennego Melbourne i dla wszystkich opiekujących się psami z dworca filmik z pawiem, którego spotkałam w skansenie 2 tygodnie temu
[video=youtube;Kez-DT1i7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Kez-DT1i7Yk[/video]

Posted

Wtatara, a może poproś te panią z Krakowa, żeby do mnie zadzwoniła?........Byśmy sobie o Gapci pogadały, co lubi, jaka jest, co je itp.
Czy juz jakoś drogę Katowice-Kraków obgadałyście?

Posted

mam nadzieję, że pani z Krakowa już wie o tym wszystkim..... Zawsze lubię mieć wszystko zapięte na ostatni guzik (i to cholerna moja wada....)