Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia25 napisał(a):
On ma łysy łeb!!!!!!!!! Fajny technik, czyli troszkę się pomylił?:-o

Wybacz mu Kasiu, przeciez on nie fryzjer :evil_lol:
Spokój na tym watku, bo się za was wezmę! Jakiś donosik i już :razz:
Brązowa, nie przywoluj imienia na daremnie, bo tu jeszcze wlezie, a ze złości to może i Hopa zakosić. Pozostanie mu świetlista kariera testera szamponów. Warunki ma.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj przygotowalam juz caly wor smaczkow dla schroniskowcow. a zeby auta zbytnio nie obciazac (bo wiadomo, ze wtedy wiecej pali) dokupie pare rzeczy juz na miejscu. tak jak rok temu fundne hopowi jakas pyha puche. tym razem lepszej jakosci ;)
czy te dwa psiulki, ktore poprzednim razem tak szczekaly, a jeden z nich uciekl poza boks przy wkladaniu jedzenia, nadal siedza? mialy isc do adopcji razem, ale nie wiem czy sie wam to udalo...

Posted

zauwazyly Ciotki,ze Hop teraz jest w dziale :pomorskie? :cool3:

wczorajsza kapiel,byl bardzo grzeczny i w ogole stracil lwi pazur do walki,łapki,ogonek,kuperek-bez najmniejszych klopotow.Ba! nawet glowka!

Posted

dokladnie czekamy na zdjatka po wyschnieciu,,Ja juz nie moge sie doczekac przyjazdu ,W prawdzie bede tylko 5 dni w polsce ze znajoma brazylijka,,Mam jej pokazac polske tzn gdansk i co zamierzam ,,,najpierw 2 moje schrony ,potem stajnie potem krzeszna i przyczepe a reszty nie musi:):):)

Posted

brazowa1 napisał(a):
dokalnie wiewiorko! bo i co? deptak jej pokażesz lub zimne syfiaste morze? Pieski bedzie ogladala,a potem wszystkim mowila,jak Polacy kochaja zwierzeta.

To może do jakiego inszego schroniska :razz: Takiego na "światowym poziomie", trochu takich u nas jest :shake:

Posted

Ja musze do schroniska ,,gdzie wejde ,wyciagne psy i pojdziemy na dlugi spacer,Fernanda teskni za swoimi psami ,wiec dam jej na spacer jakiegos innego spaniela i cos w postaci owczarka krotkowlosego:)Niech ma dziewczyna pamiatke z polski:):):cool3:

Posted

czyzby hop na nasz przyjazd byl kapany ;) ? hihi
jutro wielkie pakowanie. smaczki i zarelko stoja juz przygotowane, ale znajac siebie jest duze prawdopodobienstwa tego, ze o nich zapomne. bede twarda i postaram sie nie dac mojej sklerozie.

Posted

nie zapomnij! rok temu Hop nosil smaczek od Ciebie nawet na spacer.Jakos mu przypadł wyjatkowo do gustu.Moze dlatego,ze obca reka podarowala?
Nie :lol:- Hop był kapany i reszta-bo nareszcie pogoda:)

Posted

ide szukac tego wora, bo gdzies naszykowalam i wsadzilam. teraz dostanie tyle, ze raz w tygodniu bede wdzieczna jak bedziesz mu dawala :)
byloby super.

Posted

nie ma szans,zeby dostawal raz w tygodniu. Irysku,ale smaczki ida do podziału.Witaminki-to tak,to indywidualnie,ale żwacze,czy jakies stopki kurze,zawsze społa z innymi psami.

Posted

z czesaniem nie ma juz żadnych wiekszych klopotow.Obecnie czeszemy bez kaganca,w ramach relaksu,łacznie z łapkami.

ale jedno,on nie słyszy.Jestem tego prawie pewna.

grzywke trzeba znowu podciąć